New In Október.

Ahojte dievčatá. Dnes tu mám pre vás New in Október. Takže článok o tom čo som si kúpila. :)
Za tento mesiac toho bolo málinko takže žiadne veľké nákupy nečakajte. :) 


Dnes som bola na menších nákupoch v DMku a ešte v jednom Čínskom obchode. :)

Ako prvé tu mám veci z DMka a k tomu veci ktoré som si nekúpila ale dostala za body na kartičke. 
Najprv začnem vecami ktoré som si kúpila. 
 Chcela som nejaký rúž nový a moc sa mi páčil tento myslím že od miss sporty. :D Opravte ma ak hovorím zle. Je v odtieni 032. A musím povedať že tak krásne vonia že to až nechápem. :D Vážne. Tú vôňu neviem popísať ale je dokonalá. 

Ďalšia vec ktorú tu mám je suchý šampón od Balea. Ja ho používam celkom často. Je ho tam 200ml a vydrží mi tak na mesiac. :) Veľmi som s ním spokojná. 

Od balea tu mám ešte odličovacie tampóny. Je ich tam 50KS čo sa mi stále nechce veriť. Mala som ich zatiaľ len raz ale pekne odlíčia a tak som si povedala že ich znova skúsim. 

A teraz darčeky. Za 50 bodov som dostala krásnu kozmetickú taštičku.

A za 15 bodov som dostala nákupnú tašku. 

Teraz sa presuniem k Čínskemu obchodu. Odtiaľ mám zrkadlo. Každá ho asi poznáte obyčajné dvoj stranné zrkadlo a tunel do ucha. 

Pred asi týždňom som bola v Auparku a tam som si tiež pár vecí pokúpila. Bola som najprv v New yourkery kde som si kúpila obyčajný čierny náramok. Potom som šla do 101drogérie a tam som si kúpila sprej pod pazuchy. Šla som okolo billy a keď som do nej vošla at prišla pri vody na pitie hneď som si musela zobrať en čajík ktorý tak moc milujem. Spokojná som šla k mamine ale po ceste som sa zastavila v Takku a tam som si kúpila krásnu gumičku do vlasov.

S priateľom sme boli v Trenčíne trošku na nákupoch. Poviem vám že s ním vyberať rifle je hrozné niečo. :D Ale na druhej strane sme si užili kopec srandy pretože som mu omylom slahla dvierka od kabínky do hlavy, :D Celý obchod na nás pozeral či nám nešibe. :D Nevadí.


Z New yourkera som si vzala obyčajnú šedú mikinu a zelenú čiapku ktorá ladí k môjmu oblečeniu na snowboard. Tú som vám zabudla odfotit ale určite ju v nejakom článku uvidíte.

U nás v meste sme boli pri Tescu v obchodoch. A tam sme navštívili 2 obchody v ktorých mi priateľ kúpil niečo. Ako prvé začnem Kik. Tam mi kúpil prekrásny hrnček. Odpadávam z neho.


V Takku sme kúpili krásny kryt na telefón ale bol na môj telefón veľký. Tak som ho šla vrátiť ale nemohli mi dať späť peniaze a tak som si vybrala niečo do tej ceny. A boli to 3veci.
Gumičky do vlasov,ostne do drdolu a šatka s drôtom do drdolu alebo na cop.

Komentáre

  1. Jéééé, tak pro tu nákupní tašku z DM si musím taky zajít. Jinak ta fialová rtěnka mě trošku děsí :D škoda, že nemáš vyfoceno, jak to vypadá na rtech :-) www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bude aj to neboj ;) A nevyzera vobec tmavo ;) uplne krasne :3

      Odstrániť
  2. Ale no, je toho dosť! :D Pekné veci :) a ten hrnček ♥

    www.sophiemedvid.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D :D :D dakujem ti :) a ten hrncek je dokonaly :3

      Odstrániť

Zverejnenie komentára