Army,Airsoft,Army,Airsoft My love

Ahojky dievčatá. Možno som to ešte nepísala ale milujem armádu a airsoft. Tieto dve veci sú moja srdcovka a určite chcem začať hrať airsoft a možno neskôr armáda.
Bola som fotiť airsoftové fotky a teraz vám ukážem výsledok. Dúfam že sa bude páčiť. :)











Komentáre

  1. Úžasný fotky :) vždy když vidím nějakého vojáka, tak si říkám že to je opravdový hrdina :))) <3 taky miluji armádu a hlavně ten army styl!

    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja by som to opakovala furt, tieto fotky sú super veľmi ti to tam svedčí! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úplne krásne fotky, na každej jednej vyzeráš bohovsky! :) Bolo by super, ak by si niekedy ešte urobila článok s takými super fotkami. :)
    Mimochodom, vrátila som sa späť po dlhej dobe na blog, trošku som si to tam pomenila, takže ak chceš, môžeš sa prísť pozrieť. :) www.sophiemedvid.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. povedene fotky, moc ti to tam slusi! musela to byt sranda :)

    rozjela jsem novy projekt, je to neco na zpusob reality show, smirovani oblibenych blogeru, kdyby te to zaujalo, budu rada, kdyz se zapojis :) http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/10/jak-si-ziju-projekt.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujeeem :) <3 Idem si to pozriet :) a sranda to bola ;)

      Odstrániť
  5. Děkuji moc za super článek. My jsme si nedávno pořizovali takové pracvní oblečení jak tedy v rámci ušetření za oblečneí, tak i v rámci toho, že jsme si chtěli udělat a vymyslet i hezky převleky pro rukojmí :-D Takže mrkněte tam také.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára