Spolupráca-Fashion Queen.sk

Ahojky. 

Mám tu pre vás spoluprácu s Fashion Queen. Je to eshop na ktorom nájdete dámsku módu. Moc sa mi páči vzhľad tejto stránky. Nájdete tam veľmi veľa veci ako sú napríklad:šaty,sukňe,nohavice,tričká,mikiny,módne doplnky,nechtový dizajn,kozmetika,mihalnice....
Super sa s nimi spolupracovalo. Keď som niečo potrebovala hneď boli ochotný a pomohli mi,odpovedali na otázky keď som niečo potrebovala.


Prečo práve tieto šaty? 

Už dlhšiu dobu som hľadala rôzne typy šiat. Narazila som ale na takéto krásne Asymetrické šaty. Keď som si ich skúšala v obchodoch nesedeli mi alebo mi boli veľké. Keď som sa dohodla na spolupráci s Fashion Queen.sk rozhodla som sa skúsiť ich odtiaľ. Bola som prekvapená že mi sadli. Pretože rovnaký strih a nesadnúť mi? :) Celkom som sa aj zasmiala na tom. 
S ich dĺžkou som spokojná pretože takú som aj hľadala. 
Cítim sa v nich skvelo a niekedy ani neviem že ich na sebe mám. Taká je tá látka príjemná. 
Páči sa mi že nad prsiami majú ozdobné kamienky,takže nemusím si dať k tomu žiadny náhrdelník. 
Šaty majú viac využití. Ako to myslím? Dajú sa nosiť len tak do mesta,na nákupy s kamarátkami,na svadby alebo rôzne iné príležitosti. 
Veľké plus je že sú v zadu dlhšie než vpredu. 




Sú korálovej farby a  materiál je 100% polyester. 
Na eshope ich nájdete v 3 farbách a to:čierna,biela a táto korálová. 
Sú naozaj za prijateľnú cenu 16,34€. 
Vynikne v nich postava a dajú sa k nim robiť rôzne účesy. Napríklad obyčajný cop alebo drdol,nakulmované vlasy alebo len tak krásne vyžehlené. 

Pár typov čo k šatám. 

Určite by som k nim doporučovala nejaké vysoké topánočky na podpätku alebo baleríny. Ja osobne som si zvolila baleríny. Sú bielej farby a majú na sebe kvietky. Takže také krásne letné. Pridala som k nim jednoduchú malú kabelku ktorá je čiernej farby. 


Ďalší typ čo k šatám je dlhý ružový kardigan na chladnejšie večere keď napríklad idete na rande. A ak idete na dlhšie niekam a obliekate si tieto šaty doporučujem veľkú čiernu kabelku. Pekne sa to k sebe hodí a na obutie balerínky. 

A posledný typ. Sako. Bud šedé alebo čierne. Je úplne jedno aké. :) A ak máte tak aj podobnej farby.
Ja som si vybrala čierne a k tomu samozrejme balerínky.

Tieto 3 typy ktoré som vyberala sa mi proste k sebe páčia. Každý máme iný vkus a každému sa páči niečo iné spolu. :)
A prepáčte za kvalitu fotiek ale pokazil sa mi foták a nejako zle fotí.



 A na záver tu mám pre vás aj video. :)


Komentáre

Zverejnenie komentára