Recenzia-Štetce z Yesfor.com

Ahojky dnes tu mám pre vás recenziu na štetce zo stránky Yesfor.com s ktorou som mala spoluprácu.
Musím povedať že som sa bála týchto štetcov že aké budú,pretože som ešte nikdy nevidela u niekoho recenziu na tieto štetce,alebo druhé štetce zo stránky yesfor.com. Keď mi prišiel balíček strašne som sa tešila a keď som ho otvorila bola som milo prekvapená pretože som nečakala že tie štetce budú tak dlhé.

Moc chválim púzdro v ktorom sú pretože je také praktické dosť a hlavne sa nemusím báť ich dať niekam do kabelky. Veľmi oceňujem ešte na púzdre že má nad štetcami alebo ako to nazvať taký ako keby ochranný vrch. Prepáčte ale fakt mi nejde na myseľ ako by som to teraz nazvala. :D A ešte jedna vec ktorá sa mi na púzdre páči je že sa dá zrolovať či už na úzko alebo na také širšie. Chápete čo myslím? :) Ja viem moje dnešné vyjadrovanie je hrozné :D


 A teraz k štetcom. Strašne som bola prekvapená že sú tak dlhé. Je ich tam teda 22. Ale keď som to otvorila tak som myslela že ich tam je viac pretože to tak vyzeralo. Najväčšie prekvapenie ale bolo keď som zistila že zo štetcov nevypadávajú štetinky. Ja som čakala že z nich budú vypadávať. Avšak jeden sa našiel ale to asi 3 štetinky a nič. Teraz už nevypadávajú zo žiadneho. Materiál štetiniek sú umelé vlákna.

Ako sa mi s nimi líči? Musím povedať že skvelo. Som vážne prekvapená a nadšená. Ta ich dĺžka mi strašne vyhovuje. Pekne sa mi držia v ruke a hlavne nevyšmykujú. Takže keď som sa líčila šlo to super.

Ktorý štetec bude na čo používať? V popise na stránke som sa dozvedela ktorých štetcov je tam koľko ale ja sa do toho ešte tak nevyznám tak ich budem používať na čo sa mne hodia. Aj keď som sa pýtala jednej blogerky na tieto štetce tak mi poradila a že najlepšie je používať ich na čo mne vyhovujú. Tu je jej blog: http://simona-zacko.blogspot.sk/ . Keď niečo nebudete vedieť opýtajte sa jej. Je naozaj skvelá.
A moc moc ti ďakujem Simona.

A teraz vám idem povedať na čo budem tie štetce používať.

Mám tu 6 štetcov. Prvý je vejárový a Simona mi poradila že je dobrý na kontúrovanie púdrom. Takže ten budem na to používať. Vedľa neho je štetec na púder,dva vedľa neho na líčka alebo bronzér ďaľší na makeup a posledný som zobrala zo štetcov na očné tiene a ten mi vyhovuje na korektor.


Ten ktorý som si zobrala na púder som dala ešte sem a tieto sú na očné tiene,očné linky alebo aj na obočie.


Prvý sa dá použiť tiež na linky ďalšie aj na pery, ak mi budú vyhovovať tak aj korektor alebo obočie.  Potom tam mám vejárový štetec ktorý budem používať na popadaní  očný tieň pod okom. Vedľa neho je taký malinký a ten asi na linky,penový aplikátor ja moc nepoužívam a posledný obočie a mihalnice.

Ako som už písala tak so štetcami som spokojná,ich štetinky sú príjemne jemné a krásne sa s nimi maľuje. Som strašne vďačná za tieto štetce a myslím že ich budem všade  ťahať so sebou. Do školy nie ale možno na prax alebo na nejaké viac dnové výlety.

Komentáre

  1. Ja som si ich tiež kúpila, ale na stránke beangel.sk. Teda nie sú úplne na vlas rovnaké, pretože moja sada obsahuje aj štetce s prírodnými štetinami a mám 24 kusov, ale dizajnovo je to to isté. Vlastne som ich videla už vo viacerých e-shopoch, predpokladám, že to ťahajú niekde z Číny na zákazku, lebo tie moje majú vytlačené logo e-shopu na taštičke aj na rukovätiach. Inak ich tiež používam po svojom. Neviem prečo sa každý riadi nejakými návodmi, už by sa na to mali ľudia vyprdnúť, proste keď sa mi robí dobre linka s úzkym štetcom, tak ju budem robiť s úzkym, keď mi lepšie sadne skosený, vezmem skosený. Neviem prečo to všetci tak strašne riešia aký štetec použiť, človek si to musí vyskúšať sám a uvidí s čím sa mu najlepšie pracuje. Inak ak sa smiem opýtať, koľko si za štetce zaplatila? Ja ich vidím za naozaj rôzne ceny v rôznych e-shopoch, niekde sú ozaj predražené lebo je to veľká sada.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzi pridaj si ma na fb chcem sa ta nieco opytat :)
      Ja som ich dostala zdarma ale stali 16 dolarov :)

      Odstrániť
  2. ďakujem za spomenutie :))
    a pekná recenzia, som rada že štetinky nevypadávajú, lebo to je asi to najhorišie čo može byť, keď ti zostane z velkého štetca polovica :D

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja dakujem za pomoc :) aj ja som strasne rada ze stetce budem mat a neostane mi z nich len ta tycka ci co to je :D

      Odstrániť
  3. vyzerajú naozaj super musím sa po nich kuknúť :))
    Pozývam ťa na moju giveaway, kde môžeš vyhrať 10 skvelých produktov :)BellesFleurs

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Úžesne vyzerajú!
    Krásny článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadají fajn, já se ale už těším na ty svoje od Real Techniques, které mi mají přijít. :))

    PS: Nominovala jsem tě na Liebster blog award u mě na blogu. :)
    http://colourfulelysia.blogspot.cz/2014/08/tag-liebster-blog-award.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uff tak ak budes mat clanok na blogu urcite si ho pozriem :) ;) Dakujem ti velmi :)

      Odstrániť
  6. Miluju tvuj blog! Mas krasne recenze a clanky.. Ty stetce vypadaji uzasne:) jinak vcera jsem rozjela novy blog
    styleyourlife-my.blogspot.cz budi rada za komentare a nazory:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára