Pár tipov do školy.

Ahojky. Škola sa nám už blíži a my to bohužiaľ nedokážeme nijako zastaviť. Musím však priznať že sa doma už celkom nudím a do školy sa trošku začínam tešiť. Počasie sa zhoršilo a my len tvrdneme doma. Ja som tento voľný čas využila a začala som si dávať dokopy školské veci. Niektoré mi zostali z minulého roka a niektoré som si kúpila. 


Ako prvú vec tu mám zakladač. Rozhodla som sa že nechcem mať zošity na hodinách kde niesu prikázané. Tento zakladač mám už asi dva roky. A sama sa divím že stále je pokope. A je výhoda nosiť zakladač než milión ďalších zošitov. 


Druhú vec ktorú tu mám a ktorú ste mohli vidieť v nákupoch je taká ako keby obálka. Budem ju používať na prax. Budem si tam dávať veci ktoré nám dá majsterka. 

Nevyhnutnou vecou v mojom peračníku sú zvýraznovače. Pekne si s nimi zvýrazním dôležité veci (čo bude asi celý zošit :D ).

Zápisník.Do neho si budem písať všetky veci ktoré bude treba do školy. Či už úlohy alebo niečo z praxe. A z druhej strany si ho dám na blog keď ma napadne v škole nejaký článok hneď si ho tam zapíšem. 

Farebné lepiace papieriky. Ťaháky alebo ich vlepím do zošita na stranu na ktorej sme skončili,dajú sa využiť aj na učenie doma. A ako ? Napíšete si na jednu stranu napr anglické slovíčko ktoré sa potrebujete naučiť a na druhú stranu ho napíšete v anglickom jazyku. Na jednej strane bude po slovensky a na druhej po anglicky. Chápete no nie? 

Malinké taštičky. Viem znie to divne ale tí ktorý chodíme do školy autobusom tak si musíme dať aspoň tie sluchádka na uši aby sme sa nenudili. Keď ich vytiahneme z tašky sú pomotané ale dávali sme ich tam krásne uložené. Ja som si ich začala dávať do taštičky a odvtedy sa mi nepomotajú. Do druhej taštičky si dám balzám na pery keďže ja ho dosť potrebujem. Mám stále popraskané pery a neobídem sa bez balzámu. Druhá vec ktorá pôjde do taštičky je nejaká sponka keď si potrebujem ofinu dať preč z očí pri písaní. 

Vec ktorú potrebujem na moje blbosti je taký ako keby zakladač. Sú v ňom priehradky a do nich si budem dávať papiere ktoré nám dajú učitelia na hodinách. 

Dnes som mala pre vás aspoň pár takýchto typov. Dúfam že sa článok aspoň trošku páčil. Prajem vám krásne prežité posledné dni prázdnin a nezbláznite sa v tej škole. :D 

Komentáre

  1. Tolik věcí! :D já chodáím jen s tužku a jedním sešitem :D Ale pěkný, některé jsou rozhodně praktické :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D ja si tu skolu chcem trosku urobit krajsou :D a dakujem :)

      Odstrániť
  2. pozerám, že nie som jediná čo musí zvýrazňovať len dôležité veci - čiže celý zošit ! :D podarený článok rozhodnee :)

    www.veronikanemethova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekný článok :) Ja mám tiež všeliake vecičky do školy, ako si napísala, že si chceš školu spraviť krajšou, to aj ja :) Ale aj tak sa tam Aneteším, hlavne na vstávanie raňajšie.. :( :D A tie malinké taštičky sú zlaté :)

    http://everydayinspirationbybibi.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak na to vstavanie sa netesim ani ja :( o 6 musim vstavat a kym si porobim veci tak 7:10 musim byt na zastavke :D dakujeem :)

      Odstrániť
  4. super typy do školy. môžno vyskúšam ten šanón :)

    pozývam ťa na giveaway
    http://deathlesslou.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Už od prvého ročníku na výške som si zaviedla šanón namiesto zošitov. Je to efektívnejšie, človek so sebou nemusí ťahať milión zošitov, proste hodí do tašky jeden šanón a vie, že na nič nezabudol.. K tomu samozrejme ešte lepiace papieriky a moja povinná výbava je na svete... :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára