Back to school-Čo mi nesmie chýbať v kozmetickej taštičke.

Ahojky. Mám tu článok Back to school-Čo mi nesmie chýbať v kozmetickej taštičke. 
Nebudem písať na začiatok vôbec nič a vrhnem sa na samotné veci. 

1.Balzám od Balea. Nemôže mi táto šikovná vecička nikde chýbať. Keďže moje pery sú nezmar musím ju mať stále pri sebe. Najhoršie je keď mi popraskajú a ešte k tomu mi z nich tečie krv :( úchvatné. Mám 3 balzamy od Balea. Jeden je farebný a dva sú bezfarebné. Jeden som si kúpila ja a je to taký vysúvací a ten druhý som vyhrala u Terky v GA. Ale na ten si musím kúpiť štetec na pery keďže je v takej nádobke a nanášam ho prstom. Predsa len v tej škole to bude také o ničom keď budem mať ruky neumyté pretože tam nemáme ani mydlo. :( A prečo nosím 3? Každý má inú príchuť takže na akú príchuť mám náladu tak takú si dám. 

2.Púder od Astor. Ja ho mám v odtieni 002. Veľmi si ho chválim a myslím že si ho budem kupovať už stále. Je mojím favoritom v púdroch. 

3.Korektor. Mám korektor od essence a je vysúvací ako rúž. Dobre sa nanáša a som s ním spokojná. Nosím ho pre každý prípad keby sa na mojej pleti objaví nejaká nedokonalosť. 

4.Špirála. Obľúbená špirála ktorú momentálne mám je od Avonu a vyhrala som ju v GA u Lucky. Vôbec mi nezlepuje riasi a pekne mi ich predĺži.

5. Štetce ecotools. Mám cestovné balenie a obsahuje štetec na púder,štetec na očné tiene,štetec na korektor a kabuky štetec. Bola k nim aj praktická taštička takže sa nemusím báť že sa im niečo stane. 

6.Gumičky do vlasov. Pri písaní nenávidím keď mi do očí padajú vlasy a ja nič nevidím. Alebo na telesnú dobre poslúžia. Je to nevyhnutná vec ktorú nosím v kozmetickej taštičke. 

7.Pilník na nechty. Dostala som ho od svojej kamarátky. Nikdy neviete kedy sa vám môže pilník zísť v škole. Ja som ho začala nosiť odkedy sa mi stávalo to že sa mi zlomil necht a ja som ho chcela odhryznúť ale odhryzla som si celý necht. 

Tieto všetky veci sú mi naozaj treba v škole aj keď niektoré sa tam nehodia. Ako už podľa článkov viete tak budem kozmetička a tak sa chcem starať o seba aj popri vyučovaní. :) A čo nosíte vy vo svojej kozmetickej taštičke v škole? 

Komentáre

  1. Ty štětce vypadají naprosto perfektně!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj su :) umyvala som ich uz 2 krat a stale drzia ako maju vobec nevypadavaju stetinky super sa s nimi lici proste nieje im co vytknut :)

      Odstrániť
  2. balea vecičky mam veľmi rada. zatiaľ ma aniraz nesklamali

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc ti dakujem. Vidis este ze si to tu napisala :) musim si kupit krem na ruky :) Dakujem este raz ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pilník na nehty! Pro mě snad nejdůležitější věc :D Škoda jen, že do školy kosmetickou tašku nenosím. Možná se to do maturity ještě naučím :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super štetce :)

    http://werushberry.blogspot.sk/ GIVEAWAY!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jé, tak to máme podobně vybavenou taštičku, jen já jí mám trochu víc obsáhlejší :)
    makeup, stíny, tužka na oči, stíny na obočí... :)
    www.beautifulwhile.blogspot.com :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) tiene na obocie som si raz skusala ale vyzerala som ako idiot :D

      Odstrániť
  7. Ty štětce vypadají super..:) Mohla by si mi napsat, kde si je koupila a za kolik, děkuju.
    Já do školy nosím maximálně balzám..:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Daj si do google ecotools stetce. Ja som ich dostala ale zo slovenskej stranky :) najdi ich na ceskej :)

      Odstrániť
  8. Ako hodnotíš štetce EcoTools? Už dlhšie uvažujem o ich kúpe, ale zatiaľ som nenarazila na žiadne recenzie na túto značku štetcov..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Doporucujem ti ich. Maju hrozne krasne jemne stetinky a umyvala som ich uz dva krat a stale su v pohode a drzia. Nevypadavaju z nich stetinky a rukovete su tusim z bambusu alebo nieco take :) pridaj si ma na facebooku prosim

      Odstrániť
  9. Pilnicek na nehty! :D a ten pudr man a je super :) styleyourlife-my.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. :) Ten teda je super :3 zboznujem ho :3

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára