Abeceda vecí ktoré mám rada. A-F

Ahojky. Je 1:13 a ja nemám čo robiť. Tak som sa rozhodla že vám napíšem článok ale uverejním ho asi až zajtra,vlastne dneska. :D 
Videla som pár blogerkám tento článok  a tak som si ho chcela napísať aj ja. 
Dúfam že im to nebude prekážať. :) 
Dnes vám napíšem veci od A-F. 
Idem na to. :) 


A-Avon. Myslím že každá z nás pozná túto značku. Som s nou veľmi spokojná pretože je kvalitná a majú tam úplne dokonalé laky na nechty. Túžim ich mať všetky. :3 A rovnako rada mám od nich voňavky. Sama mám jednu a začínam sa báť že mi pomaly dochádza. Najvyšší čas kúpiť novú. Ktorá z vás má túto značku rada? 

B-Boyfriend. Každá z nás ktorá má chlapca určite pozná ten krásny pocit zamilovanosti. Byť niekym milovaná je ten najkrajší pocit na svete. 

C-Cestovanie. Myslím že spoznávať nové štáty alebo kraje je určite úžasná vec. Už len preto že nesedíme doma na zadkoch ale spoznávame svet ktorý je okolo nás.


D-Dove. Milujem túto značku kvôli ich sprchovým gélom a telovým mliekam. Sú proste DOKONALÉ. Mám po nich hebkú pokožku a navyše voniam ďalšiu pol hodinku. Čo sa mi u ostatných telových mliekach alebo sprchových gélov nestáva. 

E- Elektronika. V tejto dobe je pre nás elektronika nevyhnutnou vecou. Či už je to telefón,tablet,notebook alebo fotoaparát. Tieto veci sa samozrejme zídu ale čo keby ich nemáme? :/ A bohužiaľ vďaka elektronike strácame aj kamarátov. Jedna sa chváli že ma iphone a ona sa nebude baviť s niekym kto má obyčajný samsung alebo podobnú značku. Je to smutné ale rozdeľuje nás to a dosť. 

F-Flowers. Kvety. Tá ich  vôňa je neodolateľne krásna. A myslím že každú žienku potešia kvety. Či už na sviatok alebo jej milý príde a podaruje krásny kvet na krajší deň. To je podľa mňa ten najkrajší darček. A hovorí sa že ak kvet je darovaný naozaj z lásky tak dlho vydrží.

Komentáre

  1. Taky miluju cestování a květiny! :)
    - těším se na další část článku :)
    http://blogilateskaty.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Souhlasím s tebou, na všem bych se s tebou shodla - až na to že nemám přítele. :D
    Pěkný příspěvek! :)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. cestovanie milujem ^^

    http://yveronicay.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekný článok :) Zhodneme sa v mnohých veciach :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dakujem :) Inak gratulujem. Videla som ze si vyhrala giveaway u jednej blogerky. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára