Moje sny a túžby

Ahojte dnešný článok bude o Mojich snoch a túžbach. Dúfam že napíšem aj niečo poučné alebo aspoň múdre :) príjemné čítanie prajem. Od detstva som mala svoje sny ako napríklad že raz budem princezná keď budem veľká. Neskôr som sa chcela stať učiteľkou v škôlke. Mojím najväčším snom v detstve bola bábika,ktorá spinkala,plakala, akože papala a rôzne iné veci...Keď som bola staršia chcela som mať strašne zvieratko a to sa mi aj splnilo mala som zajačika mucinku :). Ale v živote každého z nás príde doba kedy vyrastieme a naše sny sa zmenia. Už nebudeme chcieť byť princezné,zverolekárky,učiteľky v škôlke...Našim snom bude zvládnuť školu a nájsť si dobrú prácu,manžela ktorý sa o nás bude starať keď budeme choré ale aj keď nebudeme nič potrebovať on nám pomôže,deti ktoré nám budú robiť radosť ale aj starosti. Každému z nás sa to nepodarí ale netreba zúfať. Mňa už len čakajú 3roky školy. Za tie 3 roky sa musím učiť aby som zvládla maturitu a to je môj sen. Zvládnuť ju a nájsť si dobré zamestnanie. Keď budeme mať 18 v škole sa nás opýtajú aké chceme mať zamestnanie,my odpovieme že dobré z dobrým platom. Oni sa nás opýtajú a myslíš že to bude ľahké? my nebudeme vedieť odpoveď ale oni nám ju nepovedia. Môj sen bol stať sa vojačkou ale, príde niekto do vašeho života a vy si poviete NIE ja chcem len jeho on je môj sen. Iba sním si budete vedieť predstaviť život a nebudete ho chcieť už nikdy  opustiť. Je skvelé mať sny ale ešte lepšie si ich splniť. Môj momentálny sen je aby som dokončila školu,našla si prácu a mala skvelú rodinu.Pár krát som sa vzdala sna a zistila som že to bola veľká hlúposť a už to nikdy neurobím. Niektorý ľudia ani sny nemajú, život žijú zo dna na deň. Keď si spomenieme na svoje detstvo kde naša jediná starosť bola čo oblečiem svojej bábike alebo akú sukničku si dám aj keď mám všetky ružové. Z detí sa stanú postupom času dospelí a z dospelých starý ľudia. Doba uteká a čas sa kráti. Preto si choďte za svojím snom a držte sa ho. Dúfam že sa aspoň taký kratší článok páčil. Pekný deň prajem a je streda to znamená stred týždňa. Vydržte to už do piatku a tešte sa na víkend. Ahojte.

Komentáre

  1. Veľmi, veľmi dobrý a motivačný článok! :) Myslím, že začnem žiť život naplno, lebo čas ide veľmi rýchlo a tak rýchlo sa aj vytráca. :) Je to priam nepredstaviteľné, že ochvíľu budeme ležať na smrteľnej posteli a budeme umierať. A potom si pomyslíme, čo sme vlastne v živote dokázali. Žili sme ho vôbec naplno? :)

    A ak by si chcela, môžeš sa prísť pozrieť aj ku mne, len klikni na odkaz - Sophie Medvid
    Ak chceš, vyjadri sa aj k mojim príspevkom ^_^ ďakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti strašne moc :) .....máš pravdu a navyše nikto nevieme ako dlho tu budeme hocikedy sa nám môže hocičo stať :) presne tak život treba žiť a užívať :)

      Veľmi rada sa pozriem na tvoj blog a máš aj hneď odomna odber....Ďakujem ešte raz za krásny komentár.

      Odstrániť
    2. PS: ako ta dam sledovat ? :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára