Niečo o Carnitine


Ahojte dievčatá ako som písala že som začala zdravo žiť a chodím do fitnes bella, musím povedať že sa cítim omnoho lepšie ako predtým. Vybavila som si permanentku stala ma 24,3eur. A nesmiem zabudnúť že som si kúpila ešte shaker úplne krásny ružový na ktorom je nápis LOVE THE BURN. Vo fitku si kupujem Carnitín to je nápoj ktorý si dáte cca 20-30 min. pred tréningom a potom aj počas tréningu. Je skvelý moc mi chutí a vždy si kupujem Carnitín s kofeinom. Teraz vám poviem čo ten karnitín je.
CARNITIN DRINK  je ideálnym nápojom pre podporu  výkonu a pre zvýšenie využívania energie z podkožného tuku. Je nesýtený a neobsahuje žiadny cukor. Vďaka obsahu taurínu a vitamínu B3  tiež pomôže zlepšiť koordináciu pohybov a sústredenia.   Účinky doplnenie tekutin a energie urýchlenie spaľovania tukov zlepšenie koordinácie pohybov a koncentrácie
Účinné látky
L-Carnitín báza - L-Carnitín prenáša mastné kyseliny na miesto ich spaľovania do energetických centier buniek tzv mitochondrií a tým podporuje tvorbu energie z tukov. Podieľa sa na celkovej energizácii organizmu a výrazne prispieva k redukcii nadváhy, podporuje srdcovú a mozgovú činnosť, zlepšuje fyzickú a psychickú výkonnosť.
Pre stimuláciu metabolizmu (urýchlenie látkovej výmeny) je pridaný kofeín, ktorý napomáha zvýšiť metabolický obrat a má za následok zvýšené využívanie energie z tukov. Súčasne dochádza k celkovému zvýšeniu metabolizmu, čo pre organizmus znamená, že pre zabezpečenie základných životných funkcií (tzv. bazálny metabolizmus) spotrebováva viac energie.
Energizujúca zmes je doplnená o taurín, ktorý zabezpečuje udržiavanie koncentrácie počas záťaže a tým napomáha zlepšeniu koordinácie pohybu. S taurinom spolupôsobí i kofeín, ktorý tiež stimuluje centrálny nervový systém.  
Odporúčané dávkovanie 1 fľaša Carnitín drinku denne.
Pre podporu fyzického výkonu začnite užívať 20 - 30 minút pred výkonom, dávkujte aj počas výkonu.
Nutričné hodnoty   100 ml 750 ml
Energetická hodnota 6,1 kJ/1,5 kcal 45,5 kJ/10,6 kcal
Bielkoviny 0,2 g 1,2 g
Sacharidy 0 g 0 g
Cukry 0 g 0 g
Tuky 0 g 0 g
Nasýtené mastné kyseliny 0 g 0 g
Vláknina 0,36 g 2,7 g
Sodík 0 g 0 g
L-Carnitin base 133 mg 1000 mg
Taurin 133 mg 1000 mg
Kofeín 5 mg 40 mg 
Toto všetko je o Carnitín drinku dúfam že ste sa dozvedeli niečo nové a určite ho skúste je naozaj perfektný.
Ahojte a pekný deň prajem.

Komentáre