Kozmetické novinky u mňa doma

 Ahojte krásky. 

Za poslednú dobu mi asi najviac kozmetiky pribudlo vďaka mojej kamarátke Klaudi a vďaka adventnému kalendáru od Trend It Up, ktoré je DM drogerie značka. 
Dnes vám ukážem produkty, ktoré som dostala, mala v kalendári alebo som si kúpila. Niektoré produkty ešte nemám ani vyskúšané ale verím, že aspoň na instagrame vám dám vedieť aké sú. 

Začneme maskami na tvár. Mám tu 2 od Klaudi tie sú značky Balea. 
Calm coco:látková maska, vhodná pre všetky typy pleti. Prispieva k intenzívnej hydratácii s kokosou vodou, pre svieži a žiarivý vzhľad. 
Hanf cocos: Dodá pleti intenzívnu hydratáciu, ovocná kokosová vôňa, hodnotný konopný olej- ošetrí pleť a rozmazná, osviežujúca voda zo zeleného kokosového orecha. Túto idem aj hneď vyskúšať. 
Gélová pleťová maska: túto som kúpila v Action a už predtým som mala dobré skúsenosti s maskami práve odtiaľ, takže som úprimne zvedavá aj na túto. Ma upokojujúci a uvoľnujúci účinok. S niacínamidom je obohatená o esencie pre dávku hydratácie. 
Asante aloe vera: môže pomocť k udržaniu vlhkosti v pokožke, zanechať ju jemnú a sviežu po celý čas. Pravidelné používanie zachová pokožku pružnú a jasnú. 

Produkty od značky Mary Kay, ktoré vám tu neskôr aj ukážem viac. 
Telový peeling z rady Satin body s bambuckým maslom. Ja som tento peeling mala dávnejšie a musím povedať, že naozaj bol skvelý. Ma v sebe jemné čiastočky ktoré krásne a hlavne šetrne rozmaznajú pokožku a teraz na zimu je to úplný ideál.  
Krém na telo Satin Body, je z rovnakej kolekcie a tiež sa v ňom nachádza bambucké maslo. Ideálny produkt po tomto peelingu. 
Krém na ruky s vôňou ruže a mandariniek. Milujem jeho vôňu. Rýchlo sa vstrebe. 

V rovnakom balíčku mi prišli aj dekoratívne produkty. 
Matný červený rúž na pery. Nemusím asi ani hovoriť, že takýto rúž je úplný must have k Vianociam. Krásne drží na perách ale nie celý deň. Takže sem tam treba obnoviť. 
Špirála ktorú ja totálne milujem už od kedy je na trhu. 
Stredný produkt by niekto povedal, že je lesk na pery, pravda je však niekde inde. Tento produkt patrí na oči. Keď sme ho na tlačovej konferencii uvideli spolu s jeho dvoma kamarátmi nevedeli sme od nich odtrhnúť oči. Veď uvidíte potom v článku. 

Soľ do kúpeľa je u mňa aktuálna téma. Hlavne tá ktorá pomáha pri prechladnutí. Vedela som, že značka Kneipp má túto soľ do kúpeľa ale absolútne som netušila, že existuje aj pre deti. Náhodne som na ňu natrafila pri nákupe v DMke. Je od značky Ezo a je rovnako tak určená pri prechladnutí. 

Mám tu niekoľko špirál od Klaudi a myslím, že jedna je kúpená mnou. 
Nemám však vyskúšané všetky len jednu a to tú od Lush, ktorú som si hodila do kozmetickej taštičky na rýchlo, kvôli jej malému baleniu. Avšak musím povedať, že urobila pekné mihalnice ale nič také z čoho by som bola ohromená. Použila som ju na cosplay Harley ale určite budem využívať aj pri klasikom dennom makeupe spolu s ostatnými. 

Ceruzky na oči sú u mňa až od posledného fotenia, kedy ja som bola fotograf a mala modelku, must have. Maľovala som ju ja a práve tam som zistila to krásne čaro ceruziek na oči a že nie len biela a "telová" sú tie ktoré potrebujem. Väčšinou kupujem od značky Essence, tu možete vidieť čiernu od dermacol, modrú od nyx, tieto dve som dostala od Klaudi spolu s rúžovou od essence. 

Pri značke essence ešte zostávam. Mali limitovanú edíciu Pink is the new black a teda tá sa minula rýchlosťou blesku. Mne sa podarilo uloviť aspoň umelé nechty, ktoré využijem na fotky alebo video Morany. Avšak mám trošku z toho obavy, keďže nechty sú celkom úzke ale snáď to bude fajn. 

Lesky ktoré vám majú zväčšiť pery. Mala som voči ním výhrady. Essence má hneď 3 tieto lesky ak sa nemýlim. A teda ten od essence je naozaj taký, že vidíte trošku zmenu. Po nanesení však cítite celkom extrém hlavne po tom červenom s chilly papričkou. Myslela som, že mi ústa odpáli. Tento modrý zas pery veľmi príjemne schladí. Už ich samotný lesk vašim perám urobí efekt zväčšenia. 
Ten od trend it up je naozaj moc slabý. Aktuálne som si ho dala a cítim naozaj úplne jemné štipkanie ale nič kedy by som povedala wow. 

Nyx podkladová báza a hydratačný krém v jednom. Ja vám poviem, že tento produkt je láska. Má gélovú štruktúru a po nanesení na pleť vám naozaj urobí chladivý efekt. Presne niečo čo potrebujete ráno po zobudení na prebratie. Tento produkt som si úplne obľúbila a ďakujem Klaudii, že mi túto podkladovú bázu zaslala, lebo je to fakt skvelý produkt. 

Od Klaudi tu mám ešte jeden produkt a to bronzér. Ja som si ho zamilovala skrz jeho nádhernú jemnú farbu už takto na pohľad. Je to presne ten produkt čo potrebuješ na zimu keď si bledá ako snehulienka. Je od značky catrice. 

A teraz už poďme na prvých 10 produktov z kalendára Trend It Up. 
Začnem asi púdrom v odtieni 010 a hneď vedľa neho je korektor v odtieni 005. Ja som už kedysi používala púder od TIU ale to už bolo dávnejšie takže som naozaj zvedavá na tento. Korektor som ešte nemala tú česť a veru na ten sa teším a verím, že nebude sklamanie.

Produkty na pery. 
Kontúrka v odtieni 058, je to taká tmavšia hnedá a veľmi pekná farba. 
Rúž je v odtieni 220 a ten je zas naopak svetlá rúžová. 
 
Maska na tvár ktorá sa dáva na noc ma prekvapila a netušila som, že majú aj niečo takéto, takže možno hneď aj dnes skúsim. 
Trblietavý tieň na oči, len škoda, že neviem nájsť číslo odtieňu. 

Posledné produkty tu mám na nechty. 
Nálepky na nechty v nádherných vianočných motívoch ma potešili a rovno zajtra sa pustím na ich aplikáciu. 
Maličký pilník na nechty je ideálny pomocník do každej kabelky alebo kozmetickej taštičky. 
Lak na nechty v dokonalej červenej farbe je top. Už som ho dnes vyskúšala a uvidíme koľko dní vydrží.
Top coat s trblietkami je vianočná láska. 


To je z dnešného článku všetko. Je pre mňa naozaj príjemná zmena znovu písať a tvoriť niečo na blog. Verím, že vidíte aj vy nejakú zmenu minimálne vo fotkách v kt. sa aktuálne snažím stále zlepšovať a fotiť či produkty ale aj ľudí. 

Prajem vám krásny večer. 

Vaša Betty

Komentáre

  1. To je poriadna nálož novej kozmetiky! Od Trend it up som už dlho nič neskúšala, mala by si dať vedieť ako sa páčili tebe.

    S pozdravom
    Pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem ti krásne za tvoj komentár. Veru aj sa chystám na jej recenziu.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára