Motivácia na rok 2021

Ahojte, 

Aj keď tento rok nezačal najlepšie, stále je šanca že bude dobre a my sa budeme môcť tešiť zmierneniu nariadení, ktoré sa k dnešnému dňu ešte viac sprísnili. Budem úprimná a poviem len toľko, že doslova som nasr......za to, že aby človek mohol vyjsť vôbec pomaly z domu, musí mať na to papier. Je mi ľúto aká je dnešná doba a že veľa ľudí na to dopláca ale rozhodla som sa nekaziť si náladu a vlastne život a žiť tak aby som v prvom rade bola ja spokojná. Nadstavila som si jednoduché ciele, ktoré sa dajú splniť ľahko, keďže mám aj bábätko a nimi sa riadim a idem si za tým čo chcem. 


Určite z môjho blogu veľmi dôverne poznáte eshop od I can academy s ktorým mám už dlhú dobu spoluprácu a každý rok vám od nich predstavujem niekoľko diárov. Keďže čas je môj nepriateľ v dnešnom článku vám ukážem dva diáre a to Motivačný diár a Srdce ženy, ktorý je pre mňa osobne jeden z najkrajších a vôbec najlepších diárov aké som kedy videla a mala možnosť vlastniť. 

Motivačný diár na rok 2021



Tento rok sa nesie v zlatej farbe, ktorá je neskutočne krásna a vyvoláva vo mne akýsi pokoj. 
Neviem či sa mi to iba zdá alebo je diár naozaj o niečo málo hrubší. Po otvorení ma hneď na prvej stránke čakajú motivačné vety, ktoré by vám mali pomôcť udržať si motiváciu v tomto roku a aspoň každý deň si treba prečítať jednu. Na ľavej strane je ročný kalendár na tento rok a keď ideme ďalej čaká nás stránka s údajmi o majiteľovi diáru. Nasleduje obsah, dve stránky o nasledovaní snov, návod ako používať tento motivačný diár, zhrnutie minulého roka, čo chcete splniť v ďalšom roku a 3 ciele, ktoré chcete zrealizovať. Kruh života bez ktorého si tento diár neviem predstaviť, život v rovnováhe a 101 cieľov. Sme ešte len na začiatočných stránkach ale je tam už tak moc. <3 




Štátne sviatky, školské prázdniny, ročný plánovač, kalendár mien kedy má kto meniny a hneď za tým stránky s jednotlivými mesiacmi, kde si vy píšete kedy má kto narodeniny. 
Stránka s mesačnými cieľmi, za ním mesačný plánovač (ten mám najradšej), mapa k cieľom, týždenné ciele a samotné dni. 
Čo ma veľmi prekvapilo je rozloženie jednotlivých dní, vzniklo omnoho viac miesta na písanie "povinností" na daný deň, za čo dávam I can Academy veľkú pochvalu. Na konci mesiaca máte zhodnotenie mesiaca a za ním znovu mesačné ciele, mesačný plánovač, motivácia alebo akási "pomoc" pred novým mesiacom a samotné denné plánovače. Na konci diára máte miesto na veľmi veľa poznámok a na vaše obľúbené citáty či už vlastné alebo tie, ktoré ste videli na internete a pomáhajú vám v živote udržiavať ten správny smer. 
Budem úprimná a poviem, že tento diár je zatiaľ ten najlepší motivačný diár aký kedy vydali a vážne majú zaň obrovskú pochvalu. Nehovorím to preto, že je to spolupráca ale preto, že som od malička blázon do papiernictva a diárov, kníh a podobne, preto veľmi ocením keď je niečo urobené ešte lepšie a je vidno určitý "pokrok" v rozhodovaní sa ako budú vyzerať diáre a myslím, že aj v počúvaní zákazníkov, čo by chceli v diári alebo ako by mohol vyzerať podľa predstáv. <3 




Srdce ženy 2021



Diár určený hlavne pre ženy a ich potreby k tomu, aby sa cítili krásne také aké sú a vďaka diáru mali všetok svoj život pokope. Na začiatku diáru sa nachádza predsavzatie na tento rok, osobné údaje o majiteľke diáru, ako poskladať rozpadnuté: ako sa nenechať ovládať okolnosťami, nový pohľad na seba alebo nový pohľad na svet. Návod na používanie diáru, samozrejme kruh života, cyklický Time management kde sa nachádzajú 4 fázy: menštruačná, dynamická, ovulačná a predmenštruačná- tu vidíte, že diár je naozaj určený ženám a snaží sa poradiť ako prejsť týmito náročnými fázami života, pretože podľa mňa každá táto fáza má za následok naše psychické zdravie a rozmýšľanie. Nájdete aj menštruačný kalendár hneď pri týchto fázach. Stránka ktorá je venovaná využitiu sile Luny (mesiaca) vo svoj prospech. Jednotlivé znamenia a tam vysvetlený práve tento vplyv pri každom jednom znamení a hneď za tým je pár Lunárnych tipov, splnový rituál a rituál novolunia. 



Štátne sviatky a školské prázdniny, rovnako ako v motivačnom sa na ďalších stránkach nachádza kto má kedy meniny a miesto pre vpísanie dátumov narodenín v daný mesiac, ročný plánovač. 
Stránka úspešných návykov, citát a za ním už samotný mesačný plánovač, nejaká tá "úloha-motivácia" do daného mesiaca a už samotný týždenný plánovač, ktorý je radený do stĺpikov a nie ako to je v motivačnom diári. Zhodnotenie mesiaca a čo by ste chceli zlepšiť ďalší mesiac a takto to ide stále "dookola". Na konci diáru je kruh života, miesto na vaše poznámky na linajkových ale aj čistých stranách a strany ktoré vám napomôžu k vybudovaniu lepšieho "Ja". A na úplnom konci diára sa nachádza nádherný lapač snov s krídlami, ktorý si môžete vyfarbiť. 



Práve tento diár určený ženám má pre mňa osobne väčší citový "vzťah" pretože ako sa hovorí, že ženy to majú jednoznačne ťažšie než muži, tak práve tento diár nám pomáha sa cítiť lepšie a podporuje nás aby sme si samé seba vážili a nebrali sa ako "porazené". Takýto diár je vlastne pomôcka do života ženy aby sa naučila chodiť po tých správnych cestách. Za tento diár veľké Ďakujem eshopu I Can Academy a verím, že nie jednej žene už pomohol.   



A keďže som sa rozhodla nenechať si ho pre seba, darujem tieto dva diáre dvom z vás a súťaž je na mojom instagrame. :) 

Ahojte a majte krásny deň. <3 

Komentáre

  1. Ja mám diar na tento rok Som idealista a ten je tiež fajn. A predtým som mala od Ulomky ženy a ten sa mi páčil uplne najviac. Bohužial tento rok ho nestihli vydat.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára