Odkiaľ nakupujem pre naše Kiwi- Mimulo.sk

Ahojte, 

Premýšľala som, aký typ článku by som mohla ešte pridať na môj blog a napadlo ma, ukázať hlavne budúcim mamičkám, ktoré sa či už nepohybujú moc po eshopoch alebo neradi objednávajú cez internet, že aj takýto nákup môže byť príjemný. Priznávam sa, mala som z toho strach, pretože som sa bála, že veci nebudú vyzerať ako na obrázku a ja budem sklamaná. Dostala som od svojej kamarátky kupón na 30€ nákup na eshope www.mimulo.sk a tak mi nedalo nevyužiť ho. Čo som však nečakala bolo, že po nákupe mi prišiel ďalší kupón v hodnote 10€, ktorý môžem využiť pri nákupe nad 30€. Moja objednávka mi prišla na druhý deň doobeda kuriérom a ja som nechápala ako môže byť dodanie tak rýchle ale bola som rada, pretože v ten deň som robila poriadky s vecami pre naše Kiwi a tak som mohla do upratovania zahrnúť aj tieto veci, ktoré som kúpila a určite to nebolo posledný krát. Chcem ešte upozorniť, že tento článok nie je spolupráca a všetko som si kupovala ja z kupónu a doplácala som svojím finančným prostriedkom. :D 

Na začiatok a takú tú "skúšku" som kúpila 3 veci ktoré sa mi budú hodiť. Upozorňujem, že čo sa týka farieb-keď som robila nákup netušila som čo čakáme a tak som brala farby, ktoré sa mne páčili. 

Hniezdočko ktoré mi odporúčalo hneď niekoľko mamičiek, ktoré ma sledujú na instagrame a veľa mamičiek či už z youtube alebo instagramu, ktoré sledujem ja ma inšpirovali k tejto kúpe. Keďže na eshope majú len jednu veľkosť ale veľmi veľa vzorov, vzala som bez váhania, pretože viem, že potom ho môžem jednoducho oprať a posunúť niekomu ďalšiemu, takže veľkosť nehrá rolu a je dobré, že som nekupovala zbytočne veľké ak by mi v tom maličké nechcelo spinkať alebo by sa v tom necítilo nejak príjemne. Hniezdočko má dve farby sivé- z vnútornej strany je tmavo sivé a z tej vonkajšej bledo sivé s bodkami. Trošku som sa obávala aj toho materiálu, ale je presne taký istý ako keď som pozerala hniezdočká v obchodoch, takže som veľmi rada, že tomu nie je inak a tak či tak, vždy keď vec operiete, látka vám trošku zmäkne. Tu som si tak hovorila, "sakra ako ho budem prať?" Keď mi prišlo, tak ja som si všimla zips vďaka ktorému môžem dať spodnú výplň preč, oprať a znovu dať nazad. Pevne však verím, že nášmu Kiwi sa bude v ňom spinkať príjemne a čo som rada aj skrz jeho menšiu veľkosť je to, že bábätko, ktoré potrebuje cítiť ako keby tie "steny" aby sa cítilo v bezpečí ich aj cítiť bude a tak verím aj v lepší spánok. 
Rozmery: 65x30cm a jeho cena je 24,70€


Naše maličké sa narodí v decembri, čo znamená mať doma aspoň 2-3 dečky ak nie aj viac.Vzala som si detskú bavlnenú deku, ktorá je ako píšu na eshope grafitovo-tyrkysová a jej rozmery sú 75x100cm a cena 13,68€ Dečka je príjemná už len na dotyk, takže sa moc teším a tým, že je hrejivá, je vhodná do kočiara ale aj na doma alebo dokonca píšu, že aj ako podložka na hranie. Deka je podľa mňa ďalšou potrebnou vecou pre bábätko hlavne v chladnejších mesiacoch ale myslím,že aj ako taká hračka pre maličké alebo ako "tulkáčik" do postieľky keď bude mať viac mesiacov-rokov, čo mi tak isto poradila jedna známa. Uvidíme čo to dieťa neskôr s tou dekou vymyslí. Veľmi  sa mi ale páči tá farba a pekne oživí kočiar, ktorý máme šedo-čierny.

A keďže som vzala tyrkysovú dečku, vzala som aj bledučko modrú odsávačku na hlieny , ktorá bola v mojom nákupnom zozname hneď na vrchu. Priateľ sa smial, " Ja som myslel, že je to väčšie a to funguje, že to tie šušníky vcucne do seba ?" :D Nedalo mi nesmiať sa po tom ako podal túto vetu. :D 
Je to klasická "balóniková" odsávačka, žiadna na elektriku a neviem čo, pamätám si, že veľa našich známych aj keď sme chodili na návštevy keď som bola tak o 15 rokov mladšia, videla som, že každý vtedy používal práve túto odsávačku tak som si povedala, že musím aj ja. Jednoducho sa používa, zmestí sa hlavne do príručnej tašky  na kočiari a nezaberie veľa miesta. Na eshope píšu, že je vhodná pre deti od prvých dní života, takže som rada, že to nie je nejak obmedzené vekom. 
Cena 2,21€ 


Keď som sa lepšie pozrela do krabice v ktorej mi prišiel nákup  veľmi som sa potešila, pretože okrem faktúry, lístku ak by ste chceli tovar vrátiť a letáčiku, som našla darček k nákupu a to krásne ponožky čo ma moc prekvapilo a potešilo a vždy keď niekto pridá k nákupu takúto vec nech je to čokoľvek hoc aj cukríky (ako sa mi stalo niekoľko krát) tak vidíte aspoň tú snahu a oceníte ju ešte viac, že si dávajú záležať a vážia si každého zákazníka. Ja ďakujem eshopu za ich rýchle dodanie a keď spravím ďalší nákup,pribudne ďalší článok s vecičkami, ktoré som si tam uchmatla. 

Dúfam, že sa vám aj takýto článok páčil a nabudúce to bude iný obchod v ktorom som nakupovala aby ste mali možnosť spoznať ďalšie eshopy/kamenné predajne. :)

Prajem vám krásny zvyšok dňa, 

Vaša Betty

Komentáre

Zverejnenie komentára