Mary Kay- Krásky, ktoré mi pribudli a milujem ich-part 2

Ahojte, 

Dnes tu máme druhú časť článku produktov Mary Kay. Ja som nadšená, že sa tieto produkty ku mne dostali a mám možnosť ich otestovať a používať. Ako dobre viete ja a Mary Kay spolupracujeme už nejakú tú dobu a mám pocit, že produkty sú čím ďalej tým lepšie a lepšie. Nie len, že sú to produkty na ktoré sa môžem spoľahnúť a siahnem po nich kedykoľvek, som spokojná s ich výdržou a hlavne jednoduchou aplikáciou. Produkty majú naozaj dobrú pigmentáciu a hlavne tie farby jednotlivých produktov a vďaka tomu je aj ľahší výber. Ja dúfam, že aj táto druhá časť sa vám bude páčiť a ideme na samotné produkty. 


Magnetická paletka Perfect palette- je mladší súrodenec prvej magnetickej paletky s rovnakým dizajnom čo sa týka "čiernej časti" paletky ale úplne odlišným dizajnom jej vrchu. Práve tento dizajn mi pripomína jej farbami včelí úľ a symbolizuje a vlastne vyvoláva vo mne pocit slnka a leta. Paletka je teda magnetická a vo svojom vnútri ukrýva dva štvorce, či už na jeden alebo dva bronzéry alebo na bronzér a očné tiene práve od Mary Kay. 


Je len a len na vás ako si paletku vyskladáte a čo je najlepšie na týchto magnetických paletkách je neustále menenie podľa nálady, obdobia, možností je naozaj veľa. Obsahuje široké zrkadlo cez celú vrchnú plochu, čo je jej ďalším plusom a tak je ideálna aj vďaka magnetu aj vďaka zrkadlu na dovolenky alebo ak idete len niekam na víkend. 


Rozjasňujúci bronzér Gilded Glow- je krásny a jemný produkt, ktorý vám poslúži svojím neutrálnym odtieňom v zime aj v lete. Najprv vyzeral, že  sa bude trblietať až až ale obsahuje jemné trblietky a keď vyjdete na slniečko bronzér ukáže svoju krásnu farbu. Tým, že je neutrálny zvolila by som ho ako pre teplý typ tak aj studený a nebála by som sa ho použiť ani na opálenú pokožku. Krásne vynikne a vy s ním zažiarite. Ako som spomínala na slniečku má svoj krásny efekt a používam ho ako na bežné denné líčenie tak aj na slávnostné a občas ho využijem aj ako očný tieň.  

Gélový pololesklý rúž Haute Pink- má krásnu sýtu ružovú farbu s jemným lesklým efektom. Osobne ho sama používam hlavne pri jemnejšom líčení, kedy zvolím jemné oči a ako taký wow efekt aplikujem tento rúž. Farba je krásna hlavne na leto, pretože je taká svieža a som rada, že má konečne využitie, keďže vonku nemusíme nosiť rúška. Nevysušuje pery s čím mám ja naozaj veľký problém a je dlhotrvajúci. Nemám presne odstopované, koľko som ho mala na perách ale čo som si všimla, nemusela som ho dofarbovať a pri vychádzke spojenej s nákupom a lekárom musím pochváliť tento rúž. A dokonca dnes mi prišli ďalšie dva odtiene, ktoré vám ukážem neskôr. 


Lesk na pery Pink Parfait- Ak sa ma niekto opýta, čo mi pripomína moje detstvo a princeznovské časy tak mu ukážem tento produkt. Na stránke majú dve možnosti týchto leskov na pery a to je bez trblietok aký mám ja a potom trblietavý. Bez trblietok má 4 odtiene a trblietavý  7 odtieňov. Lesk mi pripomína americké školské filmy, kedy chodili tak jemne nalíčené a neváhala by som ho použiť aj na prvé rande. Má jemnú ružovú farbu ale nedoporučujem ľudom, ktorý nemajú radi taký ten efekt lesku kedy zo začiatku sa trošičku ako keby lepí ale ja som si vďaka leskom od Mary Kay na to zvykla a potom je to už lepšie, len teda nie každý viem, že je na takéto veci. 


Tekutý očný tieň Pink Starlight- stak práve takéto očné tiene sa u mňa doma len tak ľahko nenájdu a ak áno, tak len na výnimočné príležitosti ako je cosplay. Avšak tento tekutý očný tieň si ma získal. Jeho aplikáciu zvládne naozaj každý a nepotrebujete na to ani štetec. Viete ho naniesť z prstom s ktorým produkt vklepkávate na očné viečko a už len tým ho viete dobre zapracovať alebo môžete použiť aj štetec ak vám prst nie je sympatický na nanášanie. Tento tieň sa krásne používa na zvýraznenie očného viečka hlavne cez deň, viete s ním vykúzliť naozaj krásne jemné denné líčenie a ak k tomu pripojíte ešte jeden alebo dva ďalšie tiene je to líčenie stvorené aj na oslavu. Produkt má krásnu jemnú farbu ale na stránke som videla ešte krásnu sýtu fialovú po ktorej pokukujem. 




Čistiaci sprej na štetce- je asi neodmysliteľnou pomôckou každej ženy pri líčení. Práve pri tomto produkte som si zvykla, používam sprej na čistenie štetcov hneď po použití štetca, aby som sa potom vyhla situácii ktorá vzniká hlavne pri mojich obľúbených štetcov a to, že farba je tak "zažraná" do štetca, že to umyjem len šampónom a vodou. Je pre štetce s prírodných ale aj syntetických vlákien a mal by sa starať o tieto vlákna aby vám štetec vydržal dlhšie. Jeho balenie je prekvapivo naozaj veľké 177 ml čo som bola prekvapená a zároveň nadšená, pretože každá dobre vieme, že takéto produkty sa rýchlo míňajú. Vyslúžil si u mňa zatiaľ prvenstvo a ja dúfam, že to tak aj zostane. <3 

Posledným prekvapením bola mini sada  Satin Body, ktorá je skvelá práve na cestovanie. Ja mám ich "veľkých" dvojníkov a stále sa snažím ich šetriť a využívať iba raz za týždeň aby mi vydržali čo najdlhšie. Takže toto cestovné balenie si ma získalo. 


Veľmi by som sa chcela poďakovať dievčatám z Mary Kay za tieto produkty. <3 
A vám ďakujem, že ste sa dostali až na koniec tohoto článku. Ja dúfam, že vás produkty oslovili a zaujali a ak máte s niektorým z produktov skúsenosť budem rada za váš komentár. 

Majte krásny deň, 

Vaša Betty 

Komentáre

  1. Krásne vecičky! Ten tekutý lesk na pery ružovkastý mám aj ja a bože ♥ Lahodný ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. <3 Jeej tak to som rada, že aj tebe sa páči <3 Nedá mi nesúhlasiť :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára