Kozmetické novinky za poslednú dobu

Ahojte, 

Dnes tu máme článok po naozaj dlhej dobe s novinkami a nákupmi za asi akt, že posledné mesiace. Keďže som od marca bola všelijaká a nemala moc nálady na písanie a od februára som začala chodiť do novej práce tak naozaj nebol čas moc písať články ale teraz mám už pár článkov napísaných popredu, takže budú postupne vychádzať a budem sa snažiť až do pôrodu stihnúť toho naozaj dosť, aj čo sa teda týka článkov a aj videí. 

Mám tu naozaj kopu kozmetických noviniek niečo je na pleť, vlasy, pokožku a niečo málo z dekoratívnej kozmetiky. Navyše tu mám produkty od Mary Kay o ktorých vyjde samostatný článok hneď po tomto článku (pretože by tu toho bolo už naozaj moc) a potom aj článok s recenziou na obľúbené produkty z DMdrogérie takže je sa naozaj na čo tešiť. 

Poďme rovno na to aby sme zbytočne neplytvali čas ale vrhli sa na samotné produkty, pretože ich je fakt dosť. 

Začnem asi vecami z Pupa Milano, ktoré mám iba 3 a pri nákupe som vlastne zistila, že mi platí narodeninová zľava takže si viete predstaviť ten moment radosti, ktorý nastal keď mi to slečna predavačka povedala. (Samozrejme veci som kupovala kým bol môj drahý na toalete, pretože som jednoducho musela využiť situáciu :D)  


Lip and Contour Volumizer- slečna predavačka mi ho doporučila hneď ako som jej povedala, že si potrebujem vybrať rúž na cosplay a mám trošku problém s hornou perou ktorá sa mi zdá taká menšia a mne sa to jednoducho nepáči plus s popraskanou perou, ktorá nevyzerá pod rúžom dva krát najlepšie.  Mala by to teda byť emulzia na zväčšenie objemu pier, obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá by mala byť teda na zväčšenie pier a volufilín na vyhladenie pier. Produkt stojí 12,50€. 
Pure Colour Lipstick Absolute-Shine je nádherný rúž modrej farby, ktorý som si chodila obhliadať už asi pol roka. Keďže som sa nikdy nevedela rozhodnúť, ktorú farbu presne chcem či modrú alebo fialovú na koniec ma presvedčila tá nádherná modrá a ja som ho tam nemohla nechať. Možno ho uvidíte v nejakých líčeniach na cosplay. Cena 10,90€
Super nourishing cream- je na telo, tvár, ruky a aj pery. Chcela som krém, ktorý mi splní aspoň dve požiadavky aby som mala teda niečo do pôrodnice na december, keďže budem rodiť práve v zimnom mesiaci prišlo mi super zohnať niečo čo nebude zaberať veľa miesta a poslúži za niekoľko iných krémov. Cena 5,90€



Čo sa týka vlasov mám tu dva produkty, ktoré používam už veľmi dlho a som s nimi moc spokojná. Ide o šampón a balzám  na vlasy od značky Balea, ktorý je vhodný pre mastné korienky a suché končeky, ktorá teda majú hlavne tie ktoré si farbíme vlasy. Mal by regulovať maz ale čo sa týka mňa osobne príde mi, že vlasy sa mi áno stále mastia tak ako to aj bolo ale  príde mi, že keď to dám do gumičky tak sa to dá ako tak zvládnuť. 
Šampón 1,89€
Balzám 1,89€


Sprchové gély od Balea po 0,99€ vám moc spomínať nemusím. Tie miluje väčšina žien, teda aspoň pokiaľ viem. Ja som si ich zamilovala hneď ako som si kúpila prvý a nekupujem si niekoľko rokov už žiadne iné. Tento krát som si vzala- s vôňou ružového pomela, kokosu a bielej čokolády. 


Čo je ďalšia vec je gél na holenie tak isto od balea, ktorý rovnako tak používam už moc moc dlho a mali znovu nejakú limitovanú edíciu čomu sa vždy poteším, že to obmieňam a nepoužívam jeden a ten istý dookola. 
Cena 1,39€


Keďže ide leto a mne k letu nejak začalo pasovať aloe vera,  som  objavila telový gél s aloe vera, ktorý je tuším  novinkou. Má hydratačné a osviežujúce účinky a keď som dlho na slniečku a zmyjem so seba ten opaľovací krém hneď dám na seba práve tento gél. Príjemne chladí a ešte príjemnejšie keď ho dám do chladničky ale bije sa s gélom po opaľovaní od Mary Kay. :D 
Cena 1,59€
Masky na tvár značky Balea sú proste top strop a ja tu mám hneď 3. Jedna je vlastne taký rozjasňujúci peeling z jemného cukru a prirodných kiwi semiačok. Ďalej tu mám masku s vôňou melónu, ktorá je vhodná pre všetky typy pleti má krémovo gélovú textúru a ja fakt dúfam, že nebude po nej štípať pleť. Posledná maska je kaktusová a dokonca látková. Dodáva pleti dlhotrvajúcu hydratáciu  je s výťažkom z kaktusu a kyselinou hyalurónovou, pomáha zmierňovať vrásky. Je rovnako tak pre všetky typy pleti. 
Kiwi 0,99€
Melón 0,99€
Kaktus 1,29€


Pleťová voda Botanical od garnier je zo 101 drogérie. Kúpila som si ho hlavne preto, pretože už som chcela vyskúšať niečo nové a hlavne má veľmi šikovné malé balenie ktoré hodím do tašky a môžem ísť. Keďže v horúce dni je problém, že sa nadmerne potím a teraz v tehotenstve ani nehovorím, tak je skvelé ju vziať spolu s tampónmi a stačí pár ťahov a hneď sa cítim lepšie. 
Ďalším produktom na tvár je už znovu z DM dorgerie a je to od značky Alverde- Micelárna voda clear beauty a má rovnako tak skvelú malú flaštičku. Mám ju prvý krát a zatiaľ som spokojná, takže ak sa osvedčí tak určite kúpim ďalšie balenie. 
Cena 2,19€
Produkty, ktoré mám úplne prvý krát a hlavne teda kvôli tehotenstvu som si vyberala na doporučenie od dvoch slečien. 
Saloos je značka, ktorú poznám snáď od 12tich rokov a mojím prvým produktom bol balzám na pery to si pamätám do dnes. Toto je výživný prírodný bio olej, je na všetky typy pleti-vyživuje, tonizuje, zvláčňuje a regeneruje pokožku.
Cena 7,79€


Ružová voda, ktorá je neskutočne veľa krát spomínana u Camie sa mi zapísala do pamäte a ja som si ju kúpila vďaka tomu ako práve Camie pomohla a budem dúfam, že bude mať podobné účinky na moju pleť. Ja som ju teda kupovala v tescu a jej cena bola niečo okolo 6,40€. 
 A mám tu ešte jeden produkt, ktorý je na pery a je od značky Eos, ktorý som si kúpila spolu s krémom na ruky s vôňou granátového jablka a maliny. Obsahujú bambucké maslo plus krém na ruky kakaové maslo, avokádový a kokosový olej, aloe vera a vitamín E. 
Krém 2,99€
Balzám 3,29€




Vedeli ste, že Essence majú nové štetce ? Ja keď som to zistila hneď 3 išli so mnou. Jeden je na púder alebo teda na čo vám viac vyhovuje a dva na očné tiene, Ja som unesená z ich dizajnu a nešlo ich tam nechať. Sú príjemne mäkké, ľahko sa s nimi pracuje. Ceny si bohužiaľ už nepamätám ale boli niečo okolo 2-3€ tie malé a veľký bol niečo do 4€. 


Značka podobná essence je Catrice a od nej tu mám dva spreje na pleť. Obi dva sú či už ako fixačné spreje alebo spreje pred líčením až teda na výnimku, že ten modrý má príjemný chladivý efekt, čo doporučujem hlavne teraz na leto. Môj priateľ pracuje v kuchyni a poteší sa keď prinesiem tento sprej a môže sa s ním osviežiť. 
Cena oboch 5,29€


Posledné produkty sú práve pre moje tehotenstvo. Prvým produktom Obrúsky pre intímnu hygienu, ktorá je samozrejme potrebná neustále ale v tehotenstve teda o dosť dôležitejšia. Ja som si vybrala od značky Lactacyd a s touto značkou mám práve super skúsenosti, takže som nemusela dlho premýšľať nad tým, ktoré vezmem. 
Cena 2,69€
Od značky Saloos mám Tehotenský Pěstíci olej, Pri pravidelnom používaní by mal zlepšiť pružnosť pokožky problematických častí brucha, bokov, stehien a pŕs. Je rovnako tak vhodný aj po pôrode na regeneráciu pokožky. 
Cena 6,19€


Babylove Mama chladiaci sprej na nohy a chodidlá je pre mňa záchrana hlavne horúcich dňoch keď sme či už na prechádzke alebo po prechádzke doma. Obsahuje mätu a zabraňuje vysušeniu pokožky. Je skvelý ako na opuch nôh ale aj keď máte naozaj náročnejšiu prechádzku za sebou vám príjemne ochladí nohy a ja teda osobne sa potom cítim ako v siedmom nebi keď si ich vyložím, nastriekam a oddychujem. Cena bola okolo 2€
Masážny balzám Mama je ďalšia skvela vec v tehotenstve. Dá sa s ním predchádzať tvorbe strií a je to naozaj lahoda pre pokožku, pretože má 3 chladivé gulôčky, ktoré slúžia na lepšie prekrvenie pokožky ale zároveň aj masáž. Ja ho teda hlavne používam na stehná a je ešte lepšie keď vám s jeho nanášaním pomáha vaša polovička, pretože vy si môžete o to lepšie vychutnať príjemnú masáž. 
Cena 4,99€


Ja dúfam, že sa vám dnešný článok páčil, budem rada ak zanecháte komentár či aj vy osobne používate nejaký z produktov a ak áno aké máte z neho pocity. 

Prajem krásny zvyšok dňa. 

Vaša Betty 

Komentáre

  1. To jsou skvělé novinky. Ani nevím, který nákup komentovat dřív. :-) Nejvíce mě zaujala asi Balea. Jejich sprchové gely mám ráda, ale šampony mi taky přijdou takové nijaké.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo šampóny mám rada aj keď vlasy sa stále mastia. Za to moju farbu mi pekne udržujú čo sa nestáva moc často, že by šampón tak pekne držal farbu.

      Odstrániť
  2. Balea sprchové gély .. K tým nemám žiadne výhrady ♥ Ale od takej Pupy, od tej som v živote nikdy nič ešte nevyskúšala, haha ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie sprchové sú dokonalé. <3 Niektoré veci má pupa naozaj super a hlavne mám od nich jednu špirálu a nechápem ako mi dokáže tak nádherné riasy urobiť. :O

      Odstrániť
  3. Tie štetce vyzerajú úplne nádherne!💘

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára