Motivačný diár na rok 2019

Ahojte krásky. 


Od I Can Academy mi prišiel ešte tento krásny diárik o ktorý som sa chcela s vami podeliť a to tak, že na instagrame prebiehala súťaž, kde ho jedna/jeden z vás mohol vyhrať. V tomto článku vám ho trošku priblížim aby ste vôbec vedeli, aké poklady tento diár ukrýva a ja dúfam, že sa vám bude páčiť a viem, že sú tu určite aj nejaký ľudia, ktorý sú ako ja, nerozhodný a snáď vám trošku aj poradím  z výberom diáru. 

Veľmi som si obľúbila tieto diáre od I can academy, pretože sú plné motivácie, rôznych "vyplňovačiek"  a veľa ďalších vecí, čo ja u diárov vyhľadávam aby to nebol len taký ten obyčajný nudný diár ale aby stál naozaj za to a ja som si ho užila na plno, aby som mala počas roka čo robiť a hlavne mala stále na očiach motiváciu, ktorej sa mi zatiaľ na začiatku tohoto roku 2019 dostáva veľa a som rada, že môže mi byť aj tento diár pomocníkom. A trúfam si aj povedať, že mi snáď pomôže byť lepším človekom, ktorý vám niečo prinesie tento rok v podobe inšpirácii a možno aj nejakej tej múdrej rady. 

Základom je pre mňa vedieť ako daný diár používať a v tomto máte všetko pekne popísané. Čo sa mi páči na týchto motivačných diároch je ich praktickosť tým, že sú menšie, ľahšie sa vojdu do kabelky ale ani  nezaberú moc miesta v školskom batohu alebo nejakom menšom batohu a na cesty je ako stvorený. 

Samotný kruh života nesmie chýbať, ten mám ja nakreslený na nástenke a od kedy poznám tieto diáre používam kruh života neustále. Zhrnutie uplynulého roka je taktiež skvelá vec, napíšete si tam úspechy,čo chcete zlepšiť,životné lekcie a čo si chcete zapamätať. 
101 cieľov je taktiež moja stála pomôcka v živote, pretože čím ďalej tým menej ľudí sa drží svojich cieľov a vyhovárajú sa na všelijaké hlúposti a neplnia si svoje sny/ciele. Ale žijeme len raz a svoje ciele si plniť musíme aby sme si povedali, že náš život stál za to. V diári nájdete aj štátne sviatky a školské  prázdniny. Keď som bola ešte študent stále som si ich pozerala a potom už len vyškrtávala. Vedela som kedy dohnať učivo ale aj tak som to nerobila ale prázdniny proste boli prázdniny. Kalendár mužských a ženských mien. "Obláčiky" kto má kedy narodeniny. Čo je fakt super pomôcka aspoň nezabudnete na nejakú tú svoju milovanú osobu. Čo sa občas bohužiaľ stáva mne, že zabudnem na niekoho narodeniny a potom ma to fakt dosť mrzí. 


Samotné mesiace sú rozdelené takýmto veľkým plánovačom. 


Každý týždeň má svoju dvoj stranu a na konci mesiaca máte Zhodnotenie mesiaca a nejaký ten motivačný citát, prípade strany nejakých rád alebo typov. 


Kedysi som si písala svoje obľúbené citáty do zošitku zvlášť ale keď som uvidela, že v týchto diároch sa nachádzajú aj takéto strany moc som sa potešila a ak som chcela si prečítať niečo povzbudzujúce v naozaj zlý deň, prelistovala som diár do zadu a prečítala si nejaký ten citát a hneď mi to zodvihlo náladu. 

"Tieto stránky by vám mali pomôcť vybudovať si lepšie sebavedomie a vidieť samú seba v lepšom svetle. Zapisujete si tam všetko, čo sa vám podarila, čo si na sebe vážite, svoje úspechy, momenty,kedy ste boli na seba hrdý alebo keď vás niekto pochválil. A ak sa budete niekedy cítiť zle, zoberiete si diár a prečítate si, čo ste o sebe napísali."


Ja dúfam, že sa vám diár páči a možno bude inšpiráciou pre niekoho, kto ešte ten svoj nezohnal a nevie sa rozhodnúť. 


Diár odporúčam všetkými desiatimi, pretože I Can Academy majú tieto diáre proste TOP a veľa ďalších motivačných vecí a o jednej sa dozviete o týždeň v novom článku. 

Ahojte a krásny zvyšok dňa vám prajem. 


Vaša Betty

Komentáre

  1. Tyhle diáře jsou super. Líbí se mi, taky ho mám doma. Jen já jsem ho kupovala teď ve slevě v novém roce. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára