Srdce Ženy

Ahojte krásky. 

Premýšľala som či vám ukážem tieto dva skvelé diáre od I Can Academy  naraz alebo každý samostatne, ale rozhodla som sa, že samostatne a to z jedného dôvodu, ktorý sa dozviete na konci článku. Ako už viete, tak ja som asi najväčší milovník diárov, zápisníkov, to do listov a všetkých podobných vecí. Milujem plánovanie, milujem si všetko zapisovať, čo sa kedy stalo, kde som bola. Ale hlavne milujem diáre ktoré sú skvelo navrhnuté a majú pre mňa vyhovujúcu veľkosť. Ako dobre viete u mňa na blogu ste sa už mohli stretnúť s niekoľkými diármi, ktoré som vám podarovala do súťaží a ja som si kúpila nový. Ale o tom neskôr. 


Začnem diárom Srdce Ženy po ktorom som pokukovala už minulý rok a keď si ho moja kamarátka kúpila stále som jej ho kradla a pozerala si všetky stránky po jednej. Tento rok som dostala jeden takýto diár aj ja a keď mi prišiel nedokázala som nič iné len "híkať" a úprimne? rozplakala som sa, pretože som bola šťastná, že sa mi dostal do rúk. Som divná ale ako hovorí, takéto veci ja milujem. 
Je krásnej horčicovo-hnedo-oranžovej farby a má na sebe ružovú gumičku, čo je teraz novinka, ktorú pridali k diárikom. Po otvorení diáru hneď nájdete citát, ktorý by mal byť vašim predsavzatím. Osobné údaje,sila a harmónia v živote ženy, ukážka ako si máte diár vypisovať. 


Ako sme zvyknutý tak v týchto diároch od I can Academy bývajú hneď na začiatku každého týždňa priority, ktoré si určíme, vždy sú tam tri, pozor, píšte len to čo môžete splniť, denná vďačnosť, prehľad v úlohách, keďže máte každý deň rozplánovaný po hodinách, citát na inšpiráciu  a plánovanie podľa cyklov prírody-zosúľaďte svoje aktivity s tým, na čo je vhodný čas podľa lunárnych fáz a znamení zverokruhu. 
A čo nesmiem zabudnúť spomenúť sú 4 cyklické záložky v modrej, zelenej, ružovej a takej horčicovej farby. 


Kruh života si robím aj sama doma a je to naozaj vec, ktorú využite a podľa ktorej sa aj riadite. A keďže je to o žene, nesmie chýbať ani menštruačný kalendár s cyklickým time managmentom-správna energia v správny čas. Znamenia,štátne sviatky a školské prázdniny,ročný plánovač,kalendár ženských a mužských mien,kto má kedy narodeniny,mesačný plánovač, ktorý ja využívam asi najviac,zhodnotenie mesiaca a úplne vzadu máte naozaj veľa miesta na svoje poznámky a máte dokonca na výber či chcete čistú alebo linajkovú stránku. A hlavne čo mňa vždy motivuje si rôzne citáty, väčšinou ich mám na stenách a nechávam sa inšpirovať alebo v telefóne, ale pre milovníkov diárov je citát v ňom len plus.

Chcela by som sa poďakovať I Can Academy za zaslanie tohoto krásne diára Srdce ženy, ktorý vám chcem darovať do súťaže, ktorá bude prebiehať na mojom instagrame od piatku. 
Ako sa vám diár páči? 

Prajem vám krásny zvyšok dňa

Vaša Betty

Komentáre

  1. Diáře od nich jsou nádherné. Kupovala jsem si jejich letošní diář a jsem velmi spokojená. Na další rok diář ještě nemám, tak určitě zkusím štěstí v soutěži.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára