Trend It Up-Roadshow po Slovensku

Ahojte krásky. 

Kozmetika Trend It Up je u nás už viac ako rok a je to domovská značka   DM drogerie. 
 Každý si v nej prídeme na to svoje a určite má každá z vás  svojho obľúbenca. Ja som si našla hneď niekoľkých, ktorých vám ukážem na konci článku.
Okrem produktov, ktoré sú v Trend It Up stojanoch stálicami, počas roka nájdeme aj pár noviniek-limitiek, ktoré sa vždy podaria a je mi aj trošku ľúto, že sú limitky. TIU je kozmetika, ktorá je za mňa kvalitná a hlavne za skvelú cenu.  Drží krok v trendoch a počas roka robí "výmenu" produktov a práve v tomto období môžete nájsť stojan TIU plný červených cenoviek-ako je tomu práve teraz. 


Jesenná kampaň DM drogerie-Trend It Up
DMka sa rozhodla vziať svoje TIU autíčko Toyota Aygo a vyraziť na roadshow po Slovensku. V priebehu septembra a októbra navštívia dokopy 10 Slovenských miest, spolu s ich influencerkou Beth.Sal. 
V 10 slovenských mestách budú vo vybranej DM drogerie- kde sa budete môcť nechať nalíčiť ich šikovnými vizážistkami,ktoré budú samozrejme líčiť touto kozmetikou. 
Budete môcť získať balíček s kozmetikou TIU. A ako? Stačí v danom meste nájsť ich autíčko, odfotiť sa pri ňom a postnúť fotku na instagram s hashtagom #krasnasdm a potom si môžete  vyzdvihnúť svoj balíček do danej DM drogerie. 

A kde všade budete môcť dievčatá stretnúť? 
19.9. Bratislava OC Central
21.9. Trnava City Arena 
24.9.Trenčín Laugarício 
29.9. Žilina OC Mirage
4.10. Poprad Nám. Sv.Egídia 
5.10. Prešov Armáda gen.L. Svobodu
6.10. Košice Optima
13.10. Banská Bystrica SC Europa
15.10. Nitra OC Centro
16.10. Lučenec T.G. Masaryka
Vždy v čase od 14:00-18:00


Make up, biela linka, fixačný púder,paletky a rúž. 
Toto sú moji obľúbenci, na ktorých nedám dopustiť a ktorý sa stali mojími stálicami. Používam ich neustále pri líčení ale bielu linku si dávam len občas, pretože nie vždy je čas na krásnu a precíznu linku. Používala som ju hlavne k líčeniam, ktoré vytváram doma a k líčeniam, ktoré som robila na svojich zákazníčkach. O produktoch sa dozviete čoskoro viac, pretože o pár dní bude článok s recenziou týchto a ešte pár produktov od značky Trend It Up. 

Ak by ste chceli stretnúť dievčatá, popýtať sa ich niečo ohľadom TIU kozmetiky, nechať sa nalíčiť určite neváhajte a choďte na jednu z ich roadshow. Ak pôjde všetko ako má v pondelok "utekám" za nimi do Trenčína. <3 

Majte krásny zvyšok dňa. 

Vaša Betty

Komentáre

Zverejnenie komentára