Nákupy a Novinky Apríl 2018

Ahojte krásky. 

Už naozaj dosť dlhú dobu nebol článok a ja som sa konečne vrátila k písaniu. Prečo články neboli? Uzatvárali nám známky a v piatok som si brala vysvedčenie, takže oficiálne som dokončila 4 ročník na strednej a tento týždeň mám akademický a potom prvé tri dni v týždni maturujem. Bude to ešte dosť náročné a ak to nedám, nevadí, ťažkú hlavu si z toho robiť nebudem, pretože sa to dá opraviť. 
Maturujete teraz aj vy? Dajte mi vedieť do komentárov.

A aby som konečne prešla k dnešnému článku, ide o článok s nákupmi a novinkami za mesiac apríl. Ja viem, že som mohla aj skôr a že ho vydávam naozaj dosť neskoro, ale predsa. Mám tu skôr kozmetiku, ako ste si mohli v poslednej dobe všimnúť, že nakupujem naozaj veľa kozmetiky. Ja dúfam, že sa vám článok bude páčiť, ďakujem, za každé pozretie a váš komentár.


 Ako prvou začnem kozmetikou NYX. V deň keď som bola v Tezenis na predstavení kolekcie My little ponny v auparku, som musela využiť príležitosť a prísť naozaj o niečo skôr, aby som zašla do NYX pre produkty, ktoré som si našla na ich stránke a moje srdce mi povedalo, že by si ich prosilo. Kto by odolal svojmu srdcu? Ja teda nie. Novinkou v NYX sú Strictly Vinyl Lip Gloss, ktoré som si kúpila hneď v dvoch "farbách" a to čiernej a tmavo zelenej. Preč zrovna tieto farby? Milujem výraznosť a niečo, čo ľudia nenosia deň čo deň. Maximálne si dajú takéto farby na festival. Ale, ja chcem nosiť tieto produkty aj do mesta či už na prechádzku alebo aj nejakú párty?
Ďalším produktom sú tri Lip Lustre? Dúfam, že je to naozaj ten názov. Týchto skvelých pomocníkov však už v NYX asi ani nenájdete. Boli vo výpredaji a ja som dúfala po ceste do Bratislavy, že ich ešte stihnem kúpiť ( nie preto, že boli vo výpredaji ale preto, že mám rúže v rovnakých odtieňoch).
Dosť súrne som potrebovala mejkap, ktorý budem používať v týchto teplých dňoch, nezaťaží mi pleť a nebude ani poriadne vidno, že ho mám. Slečna predavačka so mnou ochotne skúsila odtiene a ja som si na skúšku kúpila tento stay matte. Som s ním veľmi spokojná, nezaťaží pleť, zakryje nedokonalosti a nie je ani poriadne vidieť, že ho mám. Splnil moje očakávania. "Jumbo" ceruzka je vždy skvelá kúpa a ja som si okamžite zamilovala ten odtieň. Nosím ho k bežnému dennému líčeniu.
Modrá linka je na leto ako stvorená. Ešte som hlavne nikdy nemala linku v "kalíšku" tak som zvedavá ako sa mi bude s ňou pracovať. A posledné tú mám Lip of the day a ja to volám kontúrka na hornú peru. Vzala som si taký odtieň do modra a je dokonala k tomu čiernemu rúžu.

Sport Addicted od Pupa je mojou momentálne najpoužívanejšou kolekciou od tejto značky. Tento krát som si zaobstarala "deo obrúsky" a osviežujúcu vodu? Nazvime to tak. Obrúskom nemám čo vytknúť až teda na to, že svoj účel spĺňajú tak na 80% ale sú super za mňa. A osviežujúca voda má u mňa plus za jemný poprašok, čo ja mám rada a nie obrovské kvapky na pleti alebo tele a hlavne funguje na princípe, raz "zmačkneš" a  len vtedy ide poprašok na teba. Ja si myslím, že to bola super kúpa. A navyše majú stále akciu, že pri kúpe dvoch produktov dostanete buď držiak na telefón na behanie alebo cvičenie alebo batôžtek. Ja som si vybrala ten batôžtek, pretože môj telefón sa nezmestil do "držiaku". 

Mám tu novinky od Mary Kay, ktoré mi urobili obrovskú radosť a bude o nich samostatný článok čoskoro. Prvým produktom je lícenka/rozjasňovač. Produkt, ktorý môžete využiť aj ako očný tieň alebo aj na pery. Je to len na vás. Druhým produktom je polo-lesklý rúž. Farba je skvelá na toto obdobie a o lete ani nehovorím. A posledný je fixátor na mejkap a myslím, že som konečne našla ten pravý finish za líčením. Od kedy ho mám doma, od vtedy ho používam a nemôžem si ho vynachváliť. Ale ďalej už nebudem prezrádzať, všetko sa dozviete v článku. 

Prišiel mi balíček s novinkami od essence. Niečo mám už vyskúšané a niečo nie, určite vám však dám hneď vedieť a uvidíte tieto novinky v samostatnom článku. Čo však môžem teraz povedať je, lak na nechty som stihla vyskúšať a mám na neho dva názory. Je skvelý, krásna farba, ale vydrží málo, začne sa "ošuchovať" a po odlakovaní zostávajú nechty žlté. 

Báza pod mejkap od Trend It Up je moja momentálne najpoužívanejšia báza ktorú doma mám. Mám ju veľmi rada už len kvôli baleniu a jej obsah. Pohladkanie pre mňa. Po nanesení sa mi pleť ako keby trblietala a po mejkape a celkom "looku" vidím lesknúce sa časti na mojej pleti. Ja som z nej nadšená a myslím, že aj vám by sa páčila. Avšak, to bude taktiež v samostatnom článku spolu s inými produktmi. 

Pomôcka na čistenie štetcov nikdy nie je na zahodenie a hlavne pre mňa, keďže štetce povinne čistím každý týždeň. Je z Forever21 a som s ňou spokojná. Mali na výber aj trošku väčšiu a myslím, že aj inú farbu ale už som si neni na 100% istá. Hlavné však je, že pomôcku ktorú som dlho potrebovala mám doma a slúži. Máte aj vy takéhoto pomocníka na čistenie štetcov? 

A ako posledné tu mám kozmetické taštičky z jednej skvelej CZ stránky a o tých sa taktiež dočítate v pripravovanom článku, pretože vám nechcem moc prezrádzať ešte teraz. Bude to článok, ktorý nebude len čisto recenzia na tieto taštičky, ale bude do neho aj niečo málo zakomponované, takže urobím ako keby dva v jednom. 

Ďakujem vám, že ste si prečítali dnešný článok. Budem rada, za každý komentár a dajte mi vedieť, či máte aj vy nejakú z týchto vecí doma. Ja sa idem učiť na maturity.
Ahojte, 


Vaša Betty

Komentáre

  1. pekný článok :) teším sa na recenziu Mary Kay produktov :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veo veľmi krásne ti Ďakujem, ja som čítala tú tvoju recenziu a veľmi sa mi páči. <3

      Odstrániť
  2. Ty taštičky jsou super. Jinak držím palce u maturity. Já už ji mám naštěstí za sebou. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi ti Ďakujem, závidím, že ju máš za sebou. :)

      Odstrániť
  3. Ty Nyx produkty vypadají úžasně! Skvělý článek:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie rúže od Nyx vyzerajú skvelo aj tá taštička s jednorožcom je úplne rozkošná :)
    Maturitu zvádlneš jednou nohou, aj keď je prirodzený stres, nie je to nič zložité :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie rúže sú za mňa veľmi super, som s nimi moc spokojná a taštička s jednorožcom nesmie u mňa chýbať. :) Moc ĎAKUJEM za milé slová a za tvoj komentár. :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára