QueenBee.sk

Ahojte krásky. 

Dnešný článok bude o mojom pomocníkovi pri cvičení a to kardio páse.  Je zo stránky Queenbee.sk Na tento pás som narazila u nás vo Fitness Bella v Piešťanoch a hneď ma zaujal. Trápim sa svojou váhou, áno. A chcem to zmeniť, samozrejme. Na to aby som to dokázala potrebujem sa hlavne normálne stravovať a nie nenapíšem zdravo, to píše každý. Nie  prejedať sa ale normálne stravovať, jesť potraviny, ktoré neobsahujú veľa cukrov, tukov a podobne. Ako pomocníka pri zhadzovaní váhy si môžete vybrať z niekoľkých možností ale aj som pristúpila na tento kardio pás a vďaka nemu vidím pokroky aké robím. Či som schudla, alebo pribrala. Môžem ho nosiť deň čo deň ale najlepšie je mať ho pri cvičení a ja si ho nechávam aj po, pretože vtedy je moje telo ešte veľmi rozpálené a ja sa potím, tým pádom aj moje bruško. 

Pri cvičení sa nám hlavne zahrievajú tie partie tela, ktoré cvičíme a chvíľku im to trvá, hlavne brušku. Takto mu dopomáhame a poviem vám, že už po 20 minutách na bežiacom páse, len rýchlou chôdzou mám bruško spotené až až a tak je to do konca tréningu.  Čo je na ňom skvelé sú "cvočky" takzvané babka a dedko, ktoré sú rovnaké aj na podprsenke. Sú na 3 veľkosti.  Podla toho viem skvelo zistiť ako som na tom a či priberám alebo chudnem. Poviem vám, pred chorobou som ho po dvoch týždňoch vo fitku zapla na doraz ale hneď ako som po chorobe šla cvičiť a celé 3 týždne som nič nerobila, poriadne sa to ukázalo a ten pás mi to dal pocítiť. Nehovorím, že by som sa s ním vtedy najradšej nepohádala a nezhodila to na neho, že sa scvrkol, nie Betty to ty si pribrala. 

Kardio pás je hlavne pre ženy, ktoré sa aktívne venujú športu, či už je to posilovanie alebo aj tancovanie. Podporuje potenie bruška a bokov, ktoré by som nazvala dosť problémové partie. Eliminuje tuk na brušku, na bokoch chrbta a tukové vankúšiky nad zadočkom. Pomáha pri znižovaní hmotnosti, podporuje potenie a detoxikáciu počas pohybu, zlepšuje držanie tela, chráni ladviny a odstraňuje bolesť chrbta. 
Ak už budete na tom tak, že pás vám začne byť väčší aj keď ho zapnete na doraz, dajte si tričko alebo tielko a na neho dajte tento pás. Ja ho zatiaľ používam pod oblečenie. Cena tohoto pásu je 32,99€. 
Nájdete ho v rôznych farebných kombináciach TU. Ak by ste nevedeli ako korzet vybrať, veľkosť, určite neváhajte a napíšte slečne kľudne na instagrame, ktorý vám dám na konci článku spolu s ostatnými potrebnými linkami. 

Ja som si pás bola vyskúšať osobne, čo môžete samozrejme aj vy do Piešťan. 
Všetko mi slečna ochotne vysvetlila, poradila čo a ako, povedala niečo viac o páse a veľmi bolo príjemné, keď niečo takto kupujem a ten dotyčný je veľmi ochotný ako práve ona. 


Pás, ktorý som si pozerala ako prvý a ktorý aj teraz chcem, bol pás na skôr silový tréning. Volá sa Maskateer. Na instagrame, ste ho už mohli vidieť na nejakej "fitnesáčke" ale ja som si ho hlavne všimla na Linde, ktorú sledujem na instagrame a je mi obrovskou motiváciou. Tak isto ako aj predošlý pás, tak aj tento podporuje potenie a rovnako tak aj chráni ladviny a hlavne chráni chrbát pred nesprávnymi pohybmi. Skladá sa z dvojitej vrstvy sieťky a podpornej výstuže. Silu stiahnutia bruška si tak viete samé regulovať zapínaním pevnými gumami, ktoré sú na prednej časti. Stojí 36,99€. Je dostupný v ružovej a žltej farbe a k nemu dostanete vrecúško na uskladnenie. 

A mám tu ešte jeden pás, ktorého som hrdou majiteľkou. Keďže som spomínala vyššie, že naozaj potrebujem schudnúť ale nie všetko ide hneď, rozhodla som sa vyskúšať ešte jeden pás a to korzetový. 
Tvaruje boky a bruško, takže ak si chcem dať nejaké šaty, nie je to problém. Aj keď, áno neurobí to zo mňa úplnú chudú ženu ale čo som si všimla, tak naozaj dosť pomáha. Veď uvidíte na fotke. Páči sa mi, že na ňom nie sú oceľové  výstuže ale on samotný je elastický a  zároveň aj pevný. Je trošku aj na zvýraznenie kriviek pásu. Čo ho musím pochváliť je to, že či už ten prvý pás alebo tento druhý, obi dva mi naozaj chránia ladviny a spevňujú chrbát. Keď už som na praxi nevládala byť ohnutá, dala som si ho a bolesť bola miernejšia než predtým. Za to majú u mňa obi dva obrovské plus. Je dostupný v telovo zlatej farbe a čiernej. 
Prvá fotka v ľavo je bez pásu a hneď fotka pod tým a aj tá pod ňou je s pásom.

Nezabúdam ani na športovú podprsenku do ktorej som sa hneď zamilovala, pretože u mňa športových podprseniek nie je nikdy dosť a aby som ju ľahko kombinovala vyhrala to čierna. Je z kvalitného materiálu a hlavne ma netlačí, čo mám občas problém aj s väčšími veľkosťami podprseniek. 
Majú však na výber z viacerých druhov a ako tak pozerám, tak túto moju tam nemajú momentálne. 

Čo sa týka iných vecí, ktoré nájdete na tomto eshope sú rôzne gumičky, náhrdelníky, prívesky, pomôcky na cvičenie, ďalšie sťahujúce korzety, zoštíhlujúce pančuchy. Je tam toho naozaj veľa. Ja osobne som veľmi spokojná s týmto eshopom a preto som sa aj rozhodla vám o ňom napísať. Majú naozaj kvalitné produkty a slečna je veľmi ochotná. 


Dúfam, že sa vám článok páčil, budem rada ak mi zanecháte komentár. A hlavne toto je článok, ktorým som chcela tak trošku odštartovať "fit" články na mojom blogu. 

Prajem vám krásny zvyšok dnešného dňa a zajtra, úspešný štart do nového týždňa. <3 Ja idem ešte dnes makať, aj vy?

Vaša Betty


Odkaz na instagram Queenbee: https://www.instagram.com/queenbee.sk/

Komentáre

Zverejnenie komentára