Retro okuliare

Ahojte krásky. 

Dnes tu mám článok po dlhšej dobe, áno viem, zas ten môj prehrešok ale maturita je za dverami a ja všetok svoj čas dávam do školy a tréningov. V dnešnom článku nebudem však hovoriť o škole ani o tréningoch, o tých bude samostatný článok.
V tomto článku vám ukážem okuliare, ktoré som si zamilovala a začala som byť aj ja jedna z tých, ktoré dioptrie radšej nahradia takýmito okuliarmi, ktoré sú štýlové a vyzerajú ako dioptrie. 
Mám ich zo stránky Letnyhit.sk
 Čo o mne neviete je to, že som celkom závislý človek na okuliaroch a hlavne v  lete. Mám svoj jeden štýl a ten nosím. Z jedného štýlu viacero farieb a tak ich striedam postupne.  Avšak nájdu sa u mňa aj iné štýly ale tie nenosím až tak často. Tieto okuliare sú presne ten typ okuliarov, ktorý vyhľadávam ale majú jednu obrovskú výhodu a to ako som už spomínala tú, že majú priehľadné sklá a teda vyzerajú ako dioptrie. Dajú sa nosiť po celý rok bez ohľadu na počasie. 
Myslím, že tento typ okuliarov, čo sa týka tých priehľadných skiel, bol veľký trend asi dva roky do zadu.
Ja sa veľmi rada vraciam na staré štýly a nosím, to čo nosili druhý kedysi. 
Ak sledujete môj blog už dlhšie viete, že milujem všetko čo je retro a mám doma niekoľko retro vecí a jedným z nich sú šaty. Dokážem si ich predstaviť s týmito okuliarmi, s červeným rúžom a nejakým výrazným líčením. S čím by ste ich nosili vy?
 Takže, ak tento rok pôjdem na retro ( čo určite pôjdem, pretože si ho nemôžem nechať ujsť) vezmem si ich so sebou a uvidíte fotky ako som ich dokázala zladiť. Teraz ich nosím, keď chodím do mesta alebo na výlet, ak to teda nie je do prírody. 
Pamätám sa, keď mi mali prísť ako som sa bála, že mi budú malé alebo nebudú sedieť ako by mali. Som vďačná za to, že to tak nie je a ja sa môžem z nich tešiť. 
  Ak by ste hľadali tieto okuliarky, nájdete ich už na vyššie spomínanej stránke Letnyhit.sk
Na stránke nájdete aj iné štýlové okuliare ale za mňa sú tieto TOP. 
Pre milovníkov chokerov ich tam majú niekoľko a ja už premýšľam, ktorý si vyberiem. Tak isto aj kabelky, batohy,slnečné okuliare. Ak ste na takéto veci presne ako ja, určite si prídete na svoje. 


Okuliarky som vám musela ukázať za každú cenu, pretože ak sa mne niečo páči, mám veľkú potrebu sa s vami o to podeliť a práve tieto okuliarky mi urobili veľkú radosť v tomto ťažkom období aj keď maturita formalita. Ale ak neviete, čo vás čaká a do čoho idete, treba si robiť radosť aj takýmito okuliarmi. 
Ďakujem, že ste si prečítali dnešný článok aj keď bol menší a čoskoro môžete očakávať článok o cvičení ale aj o krásnych novinkách od.....veď uvidíte. <3 


Prajem vám krásny zvyšok dnešného dňa a hlavne užívajte si život naplno a občas sa na neho pozerajte cez ružové okuliare, pretože nie vždy je skutočnosť to čo by sme chceli vidieť. <3 Ďakujem, že vás tu mám toľko a dúfam, že vás tu bude čím ďalej tým viac. 

Ahojte, <3 

Love<3 Vaša Betty

Komentáre

  1. Jsou nádherné a moc ti sluší. Taky bych z nich měla radost. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám podobné brýle, akorát dioptrické:). Moc ti sluší!

    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článok! Aj ja mám okuliare a sú celkom podobné týmto,tiež majú čierny rámik a sú to dioptrie,no stále mám pocit,že mi nepristanú,preto som ich vymenila za šošovky. V každom prípade dúfam,že ich predsa len niekedy budem ešte nosiť :) .
    https://tmatejcikova.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára