Balea Telové Mlieko

Ahojky krásky. 

Keďže máme dnes nedeľu, ktorá pre mňa znamená veľký oddych a to v znamení masiek na pleť, telových krémov,kúpeľov a podobne. Dnes je práve deň na tento článok o skvelom telovom mlieku od Balea ktorý som si okamžite zamilovala a už ho nepustím z rúk. 
Nie len, že jeho balenie je viac než dokonalé ale vôňa po prvom aplikovaní mi pripomenula moje detstvo. Pamätáte si kukuričné "šulančeky" ale tie farebné? Veľmi sladké a výborné? Presne tak mi voňalo toto telové mliečko.  Mám ho neustále po ruke na nočnom stolíku a keď ucítim, že nejaká časť môjho tela je suchá ako sú v tomto chladnejšom počasí napríklad moje ruky, tak hneď natieram a neviem sa ho nabažiť. Používala som množstvo telových mliek ale toto patrí medzi TOP a myslím, že by to bol aj skvelý vianočný darček. 
Balea telové Mlieko Rose Elegance ktoré má obsah 200ml.  Kvetinová vôňa ruže a guavy. Aby som potešila ľudí, ktorý preferujú veganské produkty tak tento výrobok má "značku" VEGAN. Mňa osobne to teší a nie, nie som vegan ale zaujímam sa o veganstvo, občas si sama urobím niečo vegánske až by sa dalo povedať, že moja strava je pol na pol. Pol "mesožravec" a pol vegan. A aby som nezabudla spomenúť, toto telové mliečko nájdete ešte v jednej vôni a to Ľalií a malín.  
Po nanesení som telové mliečko cítila ešte nejaké 4 hodinky (takže hydratácia celkom normálna) a aj počas písania tohoto článku som už po kúpeli a robí mi skvelého pomocníka, keďže sa samé ozýva počas toho ako ja vám tu píšem niekoľko riadkov. 
Takže malý typ na spríjemnenie večera:
Urobte si kúpeľ s jednou s pien do kúpeľa od Balea,
Dajte si na pleť hydratačnú pleťovú masku od Balea samozrejme,
Vezmite si knihu, ja momentálne čítam Krajinu Kanibalov,
Nechajte sa unášať krásnou vôňou a ako skvelé zakončenie relaxácie si po oddychovom kúpeli naneste na pokožku toto krásne telové mliečko a môžete zaľahnúť do teplej postele s rozčítanou knihou pri sviečkach, uvariť čaj a oddychovať. 

Veľmi ďakujem za prečítanie tohoto malého článku o telovom mliečku od Balea. Prajem vám krásny zvyšok nedele a hlavne aby ste vkročili správnou nohou do nového týždňa. 

Vaša Betty

Komentáre

  1. Ja mám veľmi rada Balea produkty, ale telové mlieko som od nich ešte neskúšala, no po prečítaní tvojho článku to určite urobím :)

    Ardnaxela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Balea značku neskutočne milujem. Vždy keď od nich niečo nové vyskúšam a znova ma to nadchne, rozmýšľam, ako je možné, že majú také ceny. Čo vôňa to dokonalosť! Priznám sa, že túto limitku som zatiaľ nezaregistrovala, ale keď pôjdem nabudúce na lov, určite sa na ňu zameriam👀
    https://emmareyess.wordpress.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež ma veľa krát núti premýšľať nad tým, prečo sú tie ceny také malé. Vyskúšaj a daj vedieť :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára