Avon pochod Bratislava-Nerieš

Ahojky krásky. 

Na dnes som plánovala síce iný článok ale chcelo by to niečo pohodové a oddychové po mojom náročnom týždni v práci. V škole sme sa už neučili posledný týždeň, tak aspoň tam som mohla vypnúť a nejako sa zregenerovať, keďže moje príchody domov boli neskoré. 
Na instagrame som sa vás pýtala, či by ste chceli článok z tohoto môjho krásneho dňa ktorý som si naplno užila a dostala som jasnú odpoveď, že áno. Veľmi sa teším, že môžem toto zdielať s vami, pretože to bola neskutočná akcia ktorá podporila dobrú vec. 

 Na tomto výlete som bola spolu so svojou koleginkou z práce a dve baby na výlete bez chlapov, verte mi po našich prechádzkach po obchodoch som ten pochod moc nezvládala. Ale ako prvá zastávka v nákupnom centre Aupark v Bratislave bol Starbucks odkiaľ som si neskutočne zamilovala čokoládové frappé. Je to síce viac peňazí ale stálo to za to. Pre človeka ktorý miluje čokoládu presne tak ako ja je to hriech nedať si to. 
Z auparku sme sa  presunuli na Bratislavský hrad kde sa akcia konala. Prekvapilo ma miesto na ktorom bola organizovaná táto akcia ale na konci som si povedala, že lepšie miesto už asi vybrať nemohli. Pridali sa  k nám  cestou na hrad dve slečny s ktorými sme zostali až do konca. Pochod bol cez historickú časť mesta, všetci ľudia si nás fotili a myslím, že túto myšlienku s nami aj zdieľali. Mám rada ľudí ktorý sa dokážu vcítiť do druhých a zažívať s nimi či už dobré alebo zlé chvíle. Bolo krásne sledovať dav ľudí v ružových (ale aj šedých) tričkách ale prevaha bola tej ružovej. Pochod samotný trval približne 40minút. 






Na záver nás čakalo ešte niekoľko slov od ľudí ktorý boli Ambasádormy tejto akcie+združenie ktoré pomáha ženám s rakovinou prsníka. Samotné heslo akcie bolo Nerieš. Kto pozná túto akciu ktorú avon usporadúva každý rok a kto sa na nej zúčastnil? Priznám sa, že toto bol môj prvý ročník ale nie posledný. A slzička mi trošku vybehla ale to len pre to,že mám aj ja v rodine niekoho kto túto škaredú chorobu prekonal. Samotné vypustenie balónov na konci bolo veľmi dojímavé a krásne.  





Ďakujem od srdca všetkým ktorý sa zúčastnili a podporili správnu vec. 



Školákom prajem krásne prázdniny, užite si naplno, oddychujte a odo mňa čakajte hlavne viac článkov, pretože ma už čaká len práca a voľné dni sa budem snažiť s vami zdieľať a pridávať čo najviac článkov. Ďakujem za každé prečítanie a prajem krásny zvyšok dnešného dňa. 

Komentáre

Zverejnenie komentára