Sharlota v Bubblelogy

Ahojky krásky. 
V dnešnom článku by som  vám chcem napísať niečo o mojom výlete do Bratislavy konkrétne do obchodného centra Eurovea. Poviem vám, že tá cesta bola pre mňa neskutočne namáhavá a hlavne únavná, pretože nájsť správnu zastávku v obmedzenom čase bola pre mňa poriadna výzva a ľudí ktorých som sa neustále pýtala na cestu, tak tým som fakt musela už poriadne liesť na nervy. Bolo mi ich aj trošku ľúto, cítila som sa fakt ako hlupák ale vyznať sa v Bratislavských MHD je fakt zázrak. Ale teraz späť k tomu prečo som tam vlastne išla. 


Mám svoju najobľúbenejšiu Reperku/Speváčku ktorá pochádza z Prahy a prišla na Slovensko. Skrz dva dôvody. Bola na Hip Hop žije a mala so svojimi  fanúšikmi zraz v Bubblelogy v Eurovei. Bolo neskutočné, ju vidieť na živo. Krásna,šikovná žena s pozitívnou energiou a dobre naladená. Toľko energie mi dodala a hlavne pozitívneho zmýšľania. Rozprávať sa s ňou bolo ako rozprávať sa s osobou ktorú poznáte už fakt dlhú dobu, pôsobila skôr ako najlepšia kamarátka než nejaká známa osobnosť. Keď som túto svoju ikonu videla po prvý krát nemohla som uveriť, že toto malé chudučké žieňa má tak neskutočný hlas. Je odo mňa asi len o rok staršia ale tie rozdiely ktoré medzi nami boli, boli ako keby ja som mala 15. 

Dokonalo oblečená, dokonalé vlasy,make up a proste celý jej štýl bol tak nezvyčajný ale okúzlujúci, pretože nie vždy a každé dokáže takúto osobnosť prijať vo svojom okolí ale jej sa zdalo, že tu na SK ju berú takúto aká je lepšie než u nich v CZ. Aj keď  môj osobný názor na toto bol, pretože tu ju ľudia až tak nepoznajú ako tam u nich, tu bola pre nich ako WOW táto má fakt super štýl alebo druhá možnosť pre boha to ako vyzerá. Moja reakcia bola samozrejme WOW tak tá je neskutočná. Naväčší gól však bol keď sme mali tie isté tenisky na sebe a hlavne keď dávala video na svoje insta storie a ja som sa zľakla keď skríkla, my máme stejný boty. Porozdávala nám podpis karty kde je so svojími 3 drinkami  odfotená. Ich názvy sú myslím, že Cute, Sexi a myslím, že Dark. Ale neviem to na 100%.


Pofotila sa s nami ochotne zodpovedala na všetky naše otázky a urobila neskutočnú atmosféru. 
 V Eurovei som sa stretla s jedným chalanom z instagramu ktorý mimochodom robí neskutočne outliny (dúfam, že som to dobre napísala) a tie ktoré ste mali možnosť vidieť na mojom blogu mi robil on. Na instagrame je ako Denis outline. Veľmi som bola rada keď som počula ako na mňa volá Betkaaa? Bol so svojou ešte jednou kamarátkou a aj dúfam, že sa s nimi dvoma stretnem čo najskôr. Aj vďaka nim môj den bol tak krásny. Zašli sme spou do Foot Shopu kde sa priznám, že som bola po prvý krát vo svojom živote a už viem kde skončí moja výplata, pretože tam mali podkolienky s Mickey Mouse a nádherné topánky. 


To by bolo všetko z dnešného článku, ja ďakujem, že ste si prečítali tento článok a prajem vám hlavne krásne prázdniny aby ste si ich poriadne užili. Mňa už tento školský rok čaká maturita ale ja pevne verím, že ju dám a budem oslobodená od školy a pôjdem si za svojím snom. 
Krásny deň prajem. <3
Vaša Betty 


Komentáre