Retro Kabelka

Ahojky krásky. 


V dnešnom článku by som vám chcela ukázať a pochváliť sa hlavne novou krásnou kabelkou zo stránky Krásavica.sk 
Keď som si hľadala kabelku chcela som takú, ktorú nebudem mať až tak veľkú možnosť nájsť v meste a nebude ju mať každá tretia žena. A podarilo sa. Od kedy mám doma túto kabelku zožínam samé úspechy a všetkým sa neskutočne páči.  Ešte aj v mojej práci baby hovorili, že aká je krásna a hlavne je jedinečná. Takúto retro kabelku som síce hľadala ale našla som vždy len menšie než je táto samotná. Preto mám z nej ešte väčšiu radosť pretože sa tam zmestí formát A4 čo sa mi môže dosť hodiť do školy keď už budem na konci školského roka a mojím obsahom kabelky bude veľký trhací blok a dve perá. No dobre a nejaký ten diár. 
Kabelka má krásnu  tmavo hnedú farbu a hlavne tie kvety na nej a motýle sú jednoducho krásne a je originálna. Podobá sa mi na školskú tašku akú kedysi nosili naši rodičia alebo páni do práce. Má dlhé rameno čo je ďalšie plus& pretože nenávidím kabelky do rúk ale nájde sa aj maličké uško na vrchu kabelky. Má jednu veľkú "hlavnú" priehradku a menšiu na drobné veci ako napríklad kľúče, dokonca má vpredu priesvitné okienko ako na už spomínaných školských taškách na menovku. Obrovská pochvala za túto kabelku, originálna, krásna a praktická. 
Mám k nej kvietkové topánky takže keď budú teploty o niečo nižšie budem ju mať s čím poriadne kombinovať. Teraz len nejaké jednoduché jedno farebné topánočky, až teda na to, že ja také poriadne nemám ale vždy sa dokážem vynájsť a vyzerá to podľa mňa super. 
Na spomínanom eshope nenájdete však len kabelky rôznych farieb, strihov, veľkostí ale aj topánky ktoré ma taktiež oslovili a ja som začínala premýšľať kde skončí moja výplata na ďalší mesiac. A čo nesmie ku kabelkám chýbať? Samozrejme peňaženky ktoré majú taktiež moc krásne. Na eshope máte všetko prehľadne zoradené takže ak ho nepoznáte a potrebujete niečo z toho čo som vám vymenovala šup šup sa pozrieť na eshop. Ceny sú podľa mňa dosť dobré a súdim to už len podľa toho, že sama robím v obchode kde mám kabelky a peňaženky, ale aj tak si kupujem kabelky niekde inde. 
Za mňa táto kabelka má 10bodov z 10. Za originalitu a proste za celkový dizajn. A verím, že toto nebol posledný krát kedy som tento eshop pozerala a teším sa na ďalšie nové produkty ktoré nájdem na tejto stránke. 


Ja dúfam, že sa článok páčil, hlavne teda kabelka 
a chcela by som veľmi poďakovať eshopu za kabelku. 
Prajem vám krásny zvyšok dňa. 

Komentáre

Zverejnenie komentára