Aký bol môj Máj

Ahojky krásky. 

Článok plný fotiek mojich spomienok a krásnych dní kedy som naozaj bola šťastná a chcem vám ukázať tieto fotky. Nie len preto, že je to článok o mojom mesiaci máj ale chcem vám ukázať ako som si ho užila naplno,pretože tento mesiac bol výnimočný. Mala som narodeniny a tak som sa rozhodla tento mesiac čo najmenej trápiť a užívať si ho na plno. Zažila som veľa krásnych momentov a hlavne spoznala nových ľudí, za čo som nesmierne vďačná pretože ak je vo vašom živote veľa ľudí ktorý vás hneď príjmu taká aká ste je neskutočná vec a viem, že takýchto ľudí si musím držať. Ja som ťažká povaha a nie len tak hocikto ma príjme. Nechcem sa tu hore rozpisovať radšej poďme na článok. 

 Toto moje dieťatko. Moja sesternica ale ktorá mi je ako sestra. Ďakujem za každý deň s ňou. Je to ešte také dieťatko ale s nikým si asi tak veľmi nerozumiem ako s ňou. Som jej vďačná za každú jej radu, každú jej pomoc, proste za všetko. Občas si robíme dni kedy sme len samé dve, prechádzame sa,ideme na zmrzlinu,ideme nakupovať a aj tento mesiac sme si kúpili dve rovnaké trička ktoré sú fakt bombové. Máme najradšej keď sa môžeme jedna na druhú podobať.  A mali by ste vidieť to keď máme jedna alebo druhá na sebe niečo čo sa tej druhej páči. Buď to skončí hádkou, že ja to chceeem nie ja to chceem alebo jednoducho tu máš ty koza, zober si to. Je na nezaplatenie mať takúto kukuričku vedľa seba. 
 A keď už bola reč o tej zmrzline. Máme celkom novú cukráreň v Piešťanoch. Je teda špeciálna tým, že predávajú Veganskú zmrzlinu a aj keď ja sama nie som vegan ale MILUJEM JU. Najlepšia zmrzlina akú som kedy jedla. Fakt niečo neskutočné. Ak prídete do Piešťan musíte ju naozaj vyskúšať. Volá sa Monalisa. 
 Samozrejme na tréningy sa nezabúda a čím ďalej tak tým viac sa cítim lepšie, ide mi to lepšie, teda aspoň ja si to myslím. Snažím sa aby som sa udržala čo najviac, pretože v tom horku je naozaj ťažké boxovať ešte aj keď je tam asi 20 ľudí a dýchajte tam v tej telocvični keď makáte jak fredky. Posledný tréning bol ale DOKONALÝ. Boli sme vo štvoriciach a buď sme boli dvaja na dvoch alebo každý za seba. To ste mali vidieť ako sme sa zabávali pri tom. 

 Najkrajšia vec ale zároveň aj najbolestivejšia o ktorej ste si už mohli aj článok prečítať. Nechala som sa znovu na narodeniny potetovať a tohoto sa nikdy nevzdám. Aj keď tá bolesť je fakt veľká a aj dosť nepríjemná ja som ochotná to stále prekonávať pretože  ten výsledok mi za to stojí, stojí mi za to proste.Dokopy mám zatiaľ 7 tetovaní a musím ich mať aspoň 25. 

 Europa2 Welcome Summer Party. Nezabudnuteľný zážitok. Mnoho interpretov aj tých ktorých som nepoznala aj tých ktorý som poznala. Najhlavnejší však pre mňa boli Adiss, EGO, Majk Spirit s H16 a Kali. Dokopy bolo asi 10 koncertov a kto pozná Europu2 tak určite viete o tejto akcii. Na tejto akcii som hlavne oslavovala svoje narodeniny. Moji priatelia okolo mňa Alica, Palko,Evka,Danka,Zuzka a Miša. Dostala som sa aj do Backstage ale bohužiaľ nestihla som niekoho, koho som fakt chcela moc stihnúť, chcela som aspoň pozdraviť ale nevadí, nabudúce snáď. Úžasne sme sa vytancovali a zabavili. 

 Mňam Mňam Mňam. Odmena za odmakané dni. Fresh.co v Piešťanoch je ďalšia pobočka ktorú vám doporučujem. Včera (v sobotu) sme sa tam boli s priateľom znovu najesť a poviem vám,znovu najlepší burger aký som kedy jedla. Ukazovala som  vám tu na blogu ešte jeden burger ale ten oproti tomuto je fakt nič. Vždy platíme cca o 2€ viac ako pri prvom, ale dávame si domáce limonády a nie kofolu, hranolky sú za rozumnú cenu rovnako ako aj burger a oproti tomu prvému je to fakt niečo iné. Ak prídete do Piešťan a budete mať chuť na niečo dobré zájdite do tohoto Fresh.co či už na burger alebo americký hot dog ktorý tiež stojí za to. 

Najlepší večer  asi za poslednú dobu keď nerátam NR. City Fest v Piešťanoch ktorý bol myslím, že nejaký 4 ročník ale v tom som si neni istá. Vystupoval u nás Kali, Hex,Ine Kafé a podobne a hlavne Medial Banana. Na žiadnom koncerte iného interpreta v priebehu tých dvoch večerov som sa nevytancovala tak dobre ako na týchto Medial Banana. Samozrejme je to reggae, ktoré ja neskutočne zbožňujem a dala by som asi znovu všetko za to aby som mohla ísť na ich koncert. Chalani sú neskutočne skvelý ako jediný sa s nami (fans) boli ochotný odfotiť a pokecať. Žiadny iný interpret toto neurobil jedine oni a v mojom srdci stúpli ešte viac pretože je vidno ako si váži fanúšikov. 

Ďakujem za prečítanie článku a kľudne mi zanechajte komentár budem moc rada. Prajem krásny zvyšok víkendu, užívajte života na plno a nestresujte sa, nezaoberajte hlúposťami ktoré sú v našom živote nepodstatné. Skúste žiť v harmónii a v kľude a uvidíte ako všetko bude lepšie a lepšie. 

Komentáre

Zverejnenie komentára