V.I.P. raňajky s Mary Kay

Ahojky krásky. 

Dnes by som vám chcela napísať niečo málo o krásnom zážitku s môjho blogerského života. Mala som tú česť zúčastniť sa V.I.P. raňajok s Mary Kay, ktoré sa konali v Bratislave v rozkošnej a hlavne moc útulnej kaviarničke Ave café a viem, že túto kaviarničku v blízkej dobe znovu navštívim, pretože to miesto malo neskutočne pozitívnu energiu a jednoducho som sa tam cítila naozaj skvelo. S dievčatami sme sa postretali vo vlaku a naša štvorka sa skladala so Sašky, Zuzky, Alex a mojej maličkosti. Ešte pred raňajkami sme si zašli na kávu a čaj do Subway ktorý je kúsok od Prezidentského domu, alebo ako to tam vlastne volajú. Potom sme sa už vybrali do kaviarničky a celá akcia sa začala o 10:00. pri vchode nás privítali krásnou taštičkou s produktami a dostali sme menovky aby sme mali lepšiu príležitosť sa spoznať. 

Zabudla som spomenúť,že kaviarnička je trošku zvláštna tým, že mala vo vnútri menší, nazvime to balkónik, kde bolo prichystané posedenie pre nás a na jeho konci nás čakala Dorotka ktorá mne a ešte jednej slečne urobila krásne líčenie, ktoré uvidíte v priebehu článku.

Hneď ako sme vošli do vnútra nás zaujalo samozrejme jedloooooo a mám pocit, že Saška mala z neho asi najväčšiu radosť. :D Všetko bolo krásne zladené k produktom, teda aspoň mne to tak prišlo a nie len, že to bolo zladené ale aj veľmi výborné. Jedlo bolo krásne nastolené priam až príliš dobre na fotky, pri ktorých sa mi trošku zbiehajú slinky. 





Tu už môžete vidieť prvé produkty, ktoré nám predstavovali ako je voňavka Eau So Cute, podľa ktorej bol daný Dress Code,takže So Cute "rozkošná, paletky očných tieňov z limitovanej jarnej kolekcie Light Reinvented, nová rada na čistenie pleti Clearproof ale aj krémy na opaľovanie a veľa iných produktov z noviniek, o ktorých sa mi snáď podarí napísať na blogu aby som vás s nimi mohla lepšie zoznámiť a viac vám ich predstaviť,rovnako s ich účinkami a zloženiami. 




Na fotke môžete vidieť krásnu a veľmi šikovnú slečnu Dorotku.

Tieto všetky produkty nám predstavili Katka s Evkou, ktoré som mala možnosť vidieť po prvý krát na živo a nie dopisovať si s Katkou len prostredníctvom mailov. Hlavne oni sú tie, ktoré dali celému posedeniu dobrú a pozitívnu energiu, zodpovedali na každú jednu našu otázku, zaujímali sa o to ako sa nám páči a ako sme tam spokojné. Starali sa o nás príkladne a za to im naozaj patrí jedno Obrovské ĎAKUJEM,že sú tu stále pre nás a rovnako aj pre vás ostatných, aby nám zodpovedali naše otázky, pomohli nám. 

Nesmieme však zabudnúť na ďalších dvoch hlavných kamarátov Mary Kay a predstavujem vám Mikiho a Kimiho. Sú to dvaja tučniačikovia, ktorý dievčatám pomáhajú pri ich charitatívnom projekte, pri ktorom Mary Kay venuje časť s peňazí daného výrobku na združenie Orin Panacea-priatelia detskej onkológie a tento krát ich vybraný produkt je lícenka v tvare srdiečka ktorá nesie názov Kind Heart, je v tvare srdiečka a práve pre to je to ten pravý produkt na túto charitatívnu činnosť. Jeho kúpou podporíte detičky ktoré sú onkologickými pacientmi a zároveň môžete týmto produktom obdarovať niekoho blízkeho,napríklad maminu alebo sestru,babku...koho len chcete. :) 



A na záver produkty ktoré sme dostali na tejto krásnej akcii. Ja ešte raz veľmi všetkým ďakujem, bola to naozaj skvelá akcia a budem rada, keď sa zopakuje ešte niekedy.



Komentáre