Obľúbenkyne z Manzara.sk

Ahojky Krásky.


V poslednej dobe,sú to asi dva-tri mesiace, som si hrozne obľúbila, či už šaty alebo sukne. Začala som sa viac pozerať po outfitoch ktoré zo mňa urobia trošku ženu a nie takého menšieho chlapca akým som bola do nedávna. Eshop manzara.sk mi poslal veľmi krásne šaty ktoré vám tu dnes ukážem. Popri pozeraní šiat, ma veľmi zaujali aj ich plavky a tak premýšľam, že v blízkej dobe možno aj nejaké z nich pribudnú u mňa doma. Viete, veľa plaviek nikdy nieje na škodu mať doma. Ale späť k šatom. Čo sa mi asi najviac na nich páči, je to, že sukňa je dlhšieho a tak trošku Ačkového strihu.


Ďalšia vec ktorá je na šatoch super, je to, že zužujú. Veď čierna by aj zužovať mala nie ? Sú veľmi pohodlné a čo ma teší, že nie sú len také, že ich len prehodíte cez hlavu ale majú na boku ešte zips vďaka ktorému vás trošku zúžia. Ich cena nie je vôbec nejaká vysoká a rovnako aj cena ostatných šiat. Prekvapilo ma hlavne, koľko šiat majú na stránke a verte mi, bol obrovský problém vybrať jedny tie správne a tie ktoré mi padnú ako uliate. Najprv som vymýšľala s krátkymi na leto ale v konečnom dôsledku sú tieto použiteľné aj na leto, majú priedušný materiál a vôbec vám v nich nie je teplo aj keď som si myslela, že sa na slnku uvarím. Našťastie realita bola iná.  Príde mi, že šaty nemusím využívať len do mesta ale hodia sa aj na nejaké väčšie príležitosti. Stačí použiť správne doplnky a môžete vyraziť.



Chcela by som sa poďakovať stránke manzara.sk za tieto naozaj moc krásne šaty a vy, tie ktoré hľadáte pekné šaty alebo plavky navštívte eshop manzara.sk a ja som si istá, že sa vám tam niečo zapáči. Dodanie trvá síce nejaké 2-4 dni, pretože ak nemajú daný tovar na sklade a musia ho naskladnit, tak je jasné, že to môže potrvať nejakú dobu.


Ako sa vám páčia šaty ? Máte doma nejaký podobný strih aj vy ? Ak áno jednoznačne mi dajte vedieť do komentárov.

Prajem krásny zvyšok dňa. 

Vaša Betty

Komentáre