Objednávka z Avon

Ahojky krásky. 

Dnešný článok bude trošku z kozmetického kútiku. Dnes mi prišla objednávka z Avonu a ja som viac než nadšená,teším sa na to  ako budem každý produkt skúšať a potom sa o nich niečo dozviete aj v samostatných článkoch. Nie NIE JE TO SPOLUPRÁCA, vopred upozorňujem, z kozmetikou Avon nespolupracujem,sama za svoje peniaze som si tieto produkty kúpila. Budem vám písať aj ceny, pretože veľa vecí teraz bolo v akcii fakt za super cenu. 

Prečo som sa zrovna rozhodla pre značku Avon? Túto značku poznám už dosť rokov ale keď som si všimla túto značku aj blogoch iných dievčat a je jej tam viac než napríklad značka Oriflame, nemohla som odolať a vyskúšať to, či je naozaj taká ako píšu. A to bol ten bod kedy som si povedala, že musím ju aj ja skúsiť,dlho som si navyše kozmetiku nekúpila, tak prečo teraz si ju neobjednať ? Ja pevne verím, že budem s produktami spokojná  a dúfam, že sa vám článok bude páčiť. 

 Prvými produktami a mne asi aj veľmi potrebnými k životu je šampón, kondicionér,sprej na ochranu vlasov pri tepelnom stylingu a samozrejme hrebeň.
Šampón na vlasy Advance TECHniques. Obsahuje keratín a je hlavne pre poškodené vlasy, od tohto a ďalšieho výrobku očakávam asi najviac. Už len tým, že v ich zložení je keratín, neostáva mi asi ani poriadne nič iné, než dúfať a veriť, že mi spolu s kondicionérom pomôžu. Ich vôňa mi pripomína kadernícky salón, nemôžem si pomôcť ale tá vôňa. Teším sa už na večer kedy tieto obidva produkty použijem. Ďalším produktom na vlasy je sprej na ochranu vlasov pri tepelnom stylingu. Priznávam sa, veľmi často, si fénujem a žehlím vlasy. Jasné, že by som to nemala robiť, ale, áno je tu jedno ale,keď si ich nevysuším s fénom ráno vstanem a mám ich mastné, neviem ako to ale štve ma to, nejaké rady alebo typy? A žehličkou si ich dávam dokopy po večernom umývaní, kedy sa mi po vysušovaní urobili menšie brčky a všade mi to odstáva, vlasy sú nerovnomerné a ja som potom celý deň nervózna z toho. Hrebeň, vec bez ktorej sa skoro nikto nezaobídeme. Na rozčesávanie používam Tangle Teezer ale ten mi až moc vlasov vytrhá, potrebovala som hrebeň ktorý mi vlasy rozčeše bez toho aby mi ich až toľko nevytrhal a ja dúfam, že tento hrebeň mi to splní, je rovnako aj na rozdeľovanie pramienkov, na tupírovanie vlasov, celkovo pre kompletnú úpravu vlasov.
Šampón 400ml-3,49€
Kondicionér 250ml-2,79€
Sprej na ochranu 100ml-2,49€
Hrebeň 1,99€

Teraz sa presúvame asi k viac obľúbeným veciam. Je to tak trošku dekoratívna, tak trošku pečujúca kozmetika a niečo málo k tomu. Alebo ako to správne nazvať.
Prvý produkt a ten bude s pečujúcej kozmetiky je  vyživujúci odličovač očného make-upu. Tento produkt má Avon už dlhší čas a od kedy som si ho požičala na odmaľovanie u kamarátky, od tej doby som nezabudla na to, že niečo také existuje a nutne si ho potrebovala kúpiť. Je to krémové zloženie,takže to nazvime odličovacie mliečko. Píšu, že jemne a účinne odstraňuje líčenie a rároveň pleť vyživuje. Ohliadam sa po odličovači očí už aj z toho dôvodu, že keď som si ho odstraňovala s micelárnou vodou,štípali ma trošku oči a to nebolo dva krát najpríjemnejšie.
Odličovač 150ml-1,99€

Premýšľam aký ďalší produkt napíšem pod túto fotku a pri pohľade na sprej od Mark som neodolala a on prišiel na radu. Tento sprej je vlastne 2v1. Je to podkladový a zároveň aj fixačný sprej na make-up. Čo o ňom píšu: pripravuje pleť na nanesenie make-upu ako pleťový podklad,fixuje make-up a eliminuje neestetický púdrový efekt,nevysušuje pleť a je s vitamínmi A,C a E. Dnes keď sa budem líčiť nezabudnem použiť tento produkt a som naozaj zvedavá, či bude fungovať tak ako píšu. Navyše je aj z novej rady/edície MARK,tak som veľmi zvedavá. S takýmito podobnými sprejmi som sa zatiaľ stretla len na blogoch iných dievčat a nebol to zrovna od Avon-Mark ale iných značiek a boli s ním v celku aj spokojné.
Sprej 125ml-2,29€

Keď mi tu tento fešák tak svieti na tejto fotke, tak je na rade on.
Dlho som chcela vyskúšať štetec z Avonu a tak som sa odhodlala. Objednala som si štetec na faru na líčka. Na obrázku vyzeral o trošičku väčší ale to absolútne nevadí akú má momentálnu veľkosť, dôležité, na čo som sa najviac tešila ale aj trošku bála boli štetinky. Môžem potvrdiť, že sú jemné a naozaj moc príjemné na dotyk. Bála som sa toho  a moc ale už vidím, že nie je čoho, bála som sa, že to budú štetinky ako na nejakých obyčajných štetcoch,tvrdé,nepríjemné. Teším sa, keď ho dnes použijem.
Rozmery:17,4cm a sú to nylonové štetiny. Cena 4,99€

Na rade tu máme korektor. Hneď ako som ho uvidela na začiatku katalógu, musela som si ho vziať a samozrejme už príprava na leto, takže tmavší odtieň. Je z rady Avon True a je to tiež nová rada rovnako ako Mark. Je v odtieni medium a som naozaj moc moc zvedavá aké bude mať krycie schopnosti a ako si poradí  s mojimi kruhmi pod očami, pretože tie sú môj najväčší problém a keď sa ich snažím zakryť nejde to až tak ako by som chcela. Uvidíme ako si poradí aj s ostatnými nedokonalosťami  na mojej pleti, ako zakryje pupáčiky. Je to naozaj maličké balenie, šikovné do kabelky a na cestovanie.
Korektor 6ml-2,49€

Prechádzame k najočakávanejšiemu produktu ktorého som sa nemohla dočkať. Je to rúž na pery v odtieni Hot Pink a na obrázku vyzerá naozaj skvostne ale uvidíme čo to povie po nanesení na pery. V poslednom čase, som sa až moc naučila nosiť rúže a tam mi to nedalo si jeden rovno neobjednať. Avšak môj problém spočíva v tom, že rúže ktoré musím mať, musia byť výrazné. Bežne si von dám veľmi červený rúž a kto ma sleduje na instagrame tak vie, že aj fialový rúž je u mňa na prvom mieste. Ten nosím asi najviac. Uvidíme, čo povie tento rúž pri dnešnom líčení a či to bude taká farba akú som si predstavovala.
Píšu o ňom: krémový rúž so samo-obnovovacími pigmentmi dodáva sýtu a instenzívnu farbu, s vyživujúcim olejom a vitamínom E, široký výber odtieňov s rôznymi efektmi s OF15. A myslím, že je to z rady Avon true.3,6g-2,99€

Úplne posledný produkt ktorý tu mám je špirála. Je z jarnej limitovanej kolekcie z bodkami. A asi som sa t viac než trošku zbláznila a kúpila si fialovú špirálu. Áno keď už bola reč o fialovom rúži, tak pri pohľade na túto fialovú špirálu som nemohla odolať a musela som si ju kúpiť. Veď nie je to šialené? Jasné, že je a to vystihuje moju osobnosť,mňa celú,mňa, ženu ktorá milujem výzvy, miluje šialenstvo, rada nosí to čo by asi nikto ani na seba neobliekol. teším sa, keď ju budem mať na sebe pri fotení outfitov sem na blog. Uvidíme ako bude vyzerať na mihalniciach ale ja dúfam, že to bude tak ako má a budem spokojná.
Špirála Plum Perfecto 7ml-2,39€


Tento krém som dostala k svojmu nákupu,nakúpila som nad 35€ (nedávala som sem veci ktoré som mamine kúpila). Je to telový krém s olivovým olejom. Som zvedavá aký bude a hlavne za neho veľmi ďakujem. Nakupovala som s katalógu č.5. A v tejto ich kampani som ušetrila vyše 10€ pri zľave ktorá bola určená pri nákupe nad 35€. Ja dúfam, že sa vám článok páčil a prajem vám krásny zvyšok dňa a hlavne sme v strede týždňa, dotiahnite to do víkendu. Ja som na tom trošku horšie po zdravotnej stránke ale snažím sa do seba pchať naozaj veľa vitamínov a dávať sa dokopy.

Vaša Betty 

Komentáre

  1. Kozmetiku z Avonu si taktiež kupujem úplne sama a zbožňujem ju. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár a som rada, že máš na ňu taký názor. :)

      Odstrániť
  2. Avon mám ráda, i když mi občas podráždí pleť. Jejich rtěnky jsou skvělé a o jejich sprcháčích ani nemluvím ❤

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som veľmi rada, že sa ti táto značka páči. :) A ďakujem za tvoj komentár.

      Odstrániť
  3. Já jsem si objednávala šampón na objem, ale bohužel moc nezabírá. :/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára