Mary Kay-TOP produkty z TOP 20ky

Ahojky krásky. 

Želám krásny deň, dnes som sa konečne zobudila a pri pohľade von oknom som uvidela slniečko. Úprimne, už mám dosť toho škaredého počasia a nebaví ma stále to teplo,zima,teplo,zima. Samé asi aj dobre viete aké to je namáhavé pre pleť ale aj pre nás samotné. Snažím sa zvládať školu hneď odtiaľ do práce a o pol 10 prídem domov unavená a nedokážem poriadne nič urobiť, pretože nevládzem. Môj denný make up ide hneď dole a ja sa teším ako zaľahnem do postele  vezmem notebook a keď mám dobrú náladu, tak aj knihu a pustím sa do čítania blogov na notebooku a trošku naberania inšpirácie. 
Dnešný článok ako ste si už podľa fotiek mohli všimnúť, bude o dvoch produktoch značky Mary Kay a keďže ja zbožňujem či už značku alebo produkty, tak veľmi rada a s veľkým potešením píšem článok na svoj blog o týchto dvoch skvelých pomocníkoch. 
Dúfam, že sa bude článok páči a budem vám vďačná za každý komentár alebo nového odoberateľa. 

TimeWise
Hydratačné regeneračné tonikum.
147ml
S týmto hydratačným tonikum pleť tonizujete, hydratujete a pre staršie dámy, ktoré môžu svoju pleť pripraviť týmto tonikum na absorpciu účinných zložiek proti stárnutiu. Ja som si toto timewise tonikum vzala skrz hydratáciu a tonizáciu a hlavne ho používam aj ako odličovač pleti od make upu, púdru a podobne. Každé ráno s ním pripravujem svoju pleť než sa idem nalíčiť a ak sa náhodou nelíčim a už som sa nemaľovala niekoľko dní,tak ho používam každý večer a ráno na vyčistenie pleti od vonkajších nečistôt. Hneď som si ho obľúbila, pretože vždy mi krásne vyčistí pleť hlavne teda od toho makeupu,hydratuje a tonizuje a nestalo sa mi, že by som sa ráno zobudila a mala až tak mastnú pleť ako mávam. Čo chválim je samozrejme aj balenie, ružové a také roztomilé a na vyčistenie pleti mi stačí naozaj pár kvapiek. 
Je vhodný na citlivú pleť, neupcháva póry,okamžite zvlhčuje pleť,obnovuje prirodzenú rovnováhu pleti,bez alkoholu.

Mary Kay
Odličovač očí
110ml
Druhým a zároveň najobľúbenejším produktom Katky a krásnej Dorky,teraz už aj mňa je odličovač očí. Najprv som sa trošku bála, pretože moje oči  a ich okolie je naozaj citlivé a neznesiem hocijaký odličovač. Vždy keď používam nejaký začervenajú sa mi cele oči a ich okolie a je pre mňa zložité, nájsť taký, ktorý mi toto nerobí a zároveň aj taký ktorý naozaj dobre odlíči. Avšak, tento odličovač ma prekvapil viac než dosť a nedivím sa, prečo je obľúbeným produktom Dorky a Katky. Krásne odlíči aj vodeodolný make up, je vhodný aj pre používateľov kontaktných šošoviek,nedráždi a nespôsobuje alergicke reakcie, vhodný pre citlivú pleť i citlivé oči, neobsahuje olej. 
Znovu krásne balenie a už len skrz tento odličovač očí sa mi platí nalíčiť,je naozaj šetrný k tým očiam, netreba nejako extra moc šúchať a navyše, stačí pár kvapiek a oči dokonale odlíči a hlavne našla som konečne produkt ktorý mi neškodí ale práve naopak. Spokojnosť na 100% a už sa stal aj mojím obľúbeným produktom. 

Moja spokojnosť s oboma produktami je viac než skvelá. Mary Kay kozmetika je úplne odlišná a nedá sa z ničím porovnávať. Každému môžem len doporučiť a nehovorím to pre to, že je to spolupráca ale pre to, že je to pravda a ja som zo všetkými produktami viac než spokojná. Teším sa keď vám predstavím ostatné produkty ktoré sme dostali na Rozkošných V.I.P. raňajkách s touto značkou.
Krásny Zvyšok dňa vám prajem. 


Budem rada, za každý odber, stačí kliknúť na Sledovať tu u mňa na blogu, alebo ma sledujte na facebooku, ktorý nájdete aj tu na blogu hneď pod Odberom alebo na instagrame. 

Komentáre

  1. Na odličovač očí už jsem slyšela chválu, já teď používám Yves Rocher s chrpou a ten je taky moc fajn :)
    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára