MaryKay-nová kolekcia

Ahojky krásky.


Dnes som si pre vás pripravila článok o mojej obľúbenej značke a to Mary Kay ako ste si už v názve článku mohli všimnúť. Túto značku poznám už dosť rokov a nikdy nemôžem povedať, že by ma sklamala alebo nejako mi ublížila. Práve na opak. Vždy mi sadne každý ich produkt a som  s ním viac než spokojná. Dnes tu mám dva produkty od tejto značky z ich novej kolekcie ktorú nedávno uviedli a vy si tieto ich produkty už môžete objednávať na ich stránkach. MaryKay je značka s ktorou ste sa už na mojom blogu mohli stretnúť a tak viete aký mám aj na ňu názor. 

Ale ideme k produktom. 
Ako prvé tu mám sadu na ruky ktorá má názov Kolekcia Saténové ruky White Tea & Citrus 
Sada obsahuje: Zjemňujúci peeling s bambuckým maslom. 
Vyživujúci krém s bambuckým maslom.
Ochranný zmäkčujúci krém.


Každá určite poznáme tie naše problémy suchých rúk a to predovšetkým v zime. Nie som výnimka a pociťujem to rovnako, povedala by som, že možno aj viac. Hlavne z toho dôvodu, že môj odbor je kozmetik a tak sa na praxi stretávam so zákazníčkami ktoré chcú dobrú a hlavne relaxačnú masáž, pri ktorej si oddýchnu a budú sa cítiť dobre. Nemôžem im ju robiť s rukami ako robotník alebo so suchou pokožkou na rukách. Nebolo by im to dva krát príjemné. Po použití sady by mal byť okamžitý pocit hydratovaných, hebkých a hladkých rúk,pocit revitalizovaných, upokojených a chránených rúk.


Zjemňujúci peeling a Zmäkčujúci krém rozmaznáva ruky vďaka obsahu bambuckého masla. 
Osobne som sa už stretla veľa krát s prípravkami ktoré obsahovali toto bambucké maslo a nikdy ma nesklamalo. Za túto sadu môžem jedine povedať ÁNO a najradšej ju mám, keď mám svoj deň, kedy mám celý deň len a len pre seba, starám sa o svoje vlasy poriadne ako sa má, o svoju pleť a pokožku. 


Druhý produkt je paletka očných tieňov.
Zaujal ma hneď jej vzhľad, ale tie farby tiež neodmietam, pretože sú naozaj krásne, aj keď sa nelíčim deň čo deň, som si istá, že táto paletka bude mať u m§a 100% využitie. Farby sú také trošku tmavšie by som povedala ale hlavne neutrálnejšie. Ja už s očnými tieňmi od značky Mary Kay mám dosť veľkú skúsenosť a nikdy ma nesklamali, ich výdrž bola celo denná a samozrejme ich používam s podkladovou bázou. 

Paletka je na výber v dvoch variantách
 Inovatívna technológia zaisťuje sýte a dokonalé farby. Farba je taká čistá, že každý odtieň vyzerá skvelo na každom tóne pleti. Luxusné a dlhotrvajúce – farby sú trvalé a neblednú. Zloženie obsahuje jemne mleté pigmenty, ktoré tieňom dodávajú hodvábnu jemnosť a ľahko sa miešajú. Univerzálne odtiene od perleťovej po metalickú.


Máte skúsenosti so značkou Mary Kay alebo už aj so samotnými produktami? Ďakujem, za prečítanie článku a značke Mary Kay za skvelé produkty. 

Komentáre

  1. Presne rovnaké produkty som si vybrala aj ja! :D Sú naozaj skvelé, najmä tie krémy na ruky :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Náhoda? :D Nemyslím si :D Ďakujem za komentár. :)

      Odstrániť
  2. tieto novinky im naozaj vyšli ! :) tú paletku som si obľúbila, odkedy mi prišla :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá rada na ruky vyzerá naozaj veľmi zaujímavo hlavne teraz cez zimu, no ani tá paletka nevyzerá zle :)

    Ardnaxela

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mary kay mam veľmi rada, nakoľko má naozaj kvalitnú kozmetiku. Osobne je od nich môj top produkt ale odličovač. Čo sa týka líčenia aj tam je vidieť že.ide o kvalitnú značku ktorá dlho vydrží. No túto paletku som ešte nemala

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odličovač by som veľmi chcela vyskúšať, počula som už veľa dobrého na neho. :) ďakujem za tvoj komentár.

      Odstrániť
  5. S touhle značkou nemám žádné zkušenosti, ale líbí se mi paletka očních stínů, má zajímavé odstíny. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú naozaj veľmi pekné a kvalitné hlavne :) Veľmi ďakujem, za tvoj komentár.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára