Predsavzatia na rok 2017

Ahojky krásky. 

Áno, áno už aj ja píšem článok o predsavzatiach na rok 2017. Ja viem stará dobrá klasika týchto predsavzatí je budem chudnúť,budem cvičiť,budem sa zdravo stravovať a bla bla. Áno je to pekné ale čo tak to aj dodržať? Čo tak sa na to nevykašľať po niekoľkých dňoch. Väčšina dievčat si myslí, že po prvom tréningu bude mať tehličky na bruchu a nohy jak fitnesáčka ktorá vyhrala bikiny fitness a o zadku ani nehovorím. Cvičenie nieje o tom, že ideš 6x do týždňa do fitka,odbeháš si na bežiacom páse hodinu a potom ideš domov. Alebo tam všetky stroje vymeníš, dáš najmenšiu váhu a myslíš, že tvoje nohy alebo ruky alebo čo to vlastne cvičíš budú dokonalé. Fitko je o tom dotknúť sa aj tých činiek ktoré tam sú,makať na plno a nie chodiť od stroja k stroju a si fitnesska. +dodržiavanie stravy. Prídeš domov z fitka a nažereš sa jak posledné prasa a ležíš celý deň. 
Jasnačka, každý poznáme niekoho takéhoto, nemám pravdu? 

Ale čo tak sa vrátiť späť do reality a napísať si pravdivé predsavzatia ktoré ste schopné splniť. A ako ich vlastne splniť? 

1.Nájdi si sparing partnera ak je tvoje predsavzatie, že chceš začať na sebe makať
Ja som si našla svoju sparing partnerku a poviem vám, cvičí sa mi o 100krát lepšie než samej. Ťaháme jedna druhú a navzájom sa povzbudzujeme keď ideme z posledného.
2.Napíš si predsavzatia ktoré si si dala.
Pomáha to. Daj si ich na nástenku alebo nalep na stenu. Maj ich stále na očiach aby si vedela čo si si zaumienila a po mesiaci na to nezabudla.
3.Sľúb si odmenu za to.
Ja som si sľúbila, že pôjdem na poriadny nákup s peňazí ktoré si šetrím. 
4.Buď vytrvalá a pokiaľ nevidíš výsledky asi robíš niečo zle. 
Skús sa poradiť s babami ktoré v tomto idú už dlhšiu dobu. Nech je to čokoľvek. A nemusíš len z babami môžeš poprosiť aj chlapov. 

To bolo niečo málo a teraz  k mojím predsavzatiam na tento rok.

1. Fitko,strava,kickbox.
Áno aj ja s tým začínam a je to number 1. Prečo? Pretože viem, že na to mám a chcem byť dobrá. Chcem aby ľudia ktorý hovorili ty a fitko? :D Prosím ťa. Chcem aby títo ľudia pozerali s otvorenou pusou, že ako som to dokázala. Posúvajú ma v pred ich slová a to, že oni nič nerobia a ja áno. Chcem to robiť pre vlastné potešenie,po cvičení sa cítim skvelo,uvoľnená a proste ten pocit, že pre seba niečo robíte je na nezaplatenie. A keď zmeníte stravu,budú vidieť aj výsledky o dosť skôr a verte mi, že vaše telo vám za to poďakuje. A tretia vec je kickbox. Patrí to k fitku a tiež to dá dosť zabrať. Na tréningoch mám pred sebou veľkú motiváciu a to môjho chlapa. Chcem byť lepšia,ohybnejšia a chcem aby som sa nebála v noci chodiť sama po ulici. Ide hlavne o sebaobranu.Kopy,údery to všetko sa môže zísť. 

2.Škola.
Nie každý sme perfektný v škole a ide do. Ja som si však napísala svoj sen do diára kde ho budem mať každý deň na očiach a pokiaľ neurobím školu, maturitu,svoj sen si nesplním. Takže chce to poriadne zabrať a nepoľaviť. Počúvať učiteľov a ukázať, že vy, tí ktorý stále kecali a bláznili sa, ste teraz tí ktorý sa chcú polepšiť a verte mi ak je učiteľ na vás nejaký odmeraný alebo čo, zmení to jeho pohľad na vás a bude rád, že ste sa začal snažiť. Nieje síce fér, že máme v škole asi 11 predmetov a každý učí iný učiteľ, keď to my máme zvládať všetky predmety tak prečo to nevyučuje jeden učiteľ, tých 11predmetov? Je to nefér ale hold,život je raz taký.

3.Byť viac šťastná.
A usmievať sa aj keď nemám na to zrovna tú najlepšiu náladu. Minulý rok mi prišlo, že tých smutných dní bolo viac než tých šťastných. Ale vykompenzovalo sa to tak, že tie šťastné dni boli naozaj až príliš šťastné a nad moje očakávania. Keď mi do života prišli nový ľudia a už sa len po čase ukázalo, či sa môžem alebo nemôžem na nich spoľahnúť. Snažím sa viac a viac usmievať a hovoriť si, že všetko zlé je na niečo dobré.

4.Prečítať viac kníh.
Od minulého roka som začala milovať čítanie. Na vianoce som dostala 3 knihy a tak ako povedala Lucka z A cup of style prečíta jednu knihu za mesiac aby toto jej predsavzatie bolo reálne urobím to presne tak ako ona. Tiež prečítam 1 knihu za mesiac a teraz som začala čítať od Johna Greena+ďalší dvaja spisovatelia, knihu Nech Sneží.

5.Blog.
V tomto sa chcem polepšiť, pretože minulý rok vzhľadom na okolnosti som sa nemohla blogu venovať až tak veľmi ako by som chcela. Tento rok to chcem napraviť a venovať sa mu 2x-3x viac a chcem vydávať nejako pravidelne články. Ešte uvidím ako všetko naplánujem a hlavne aby vás články bavili. Poprípade mi napíšte aké články by ste chceli.

Týchto 5 predsavzatí je pre mňa takých najviac podstatných a najdôležitejších. Mám niekoľko želaný a snov ale také veci by sa len tak nemali písať. Dúfam, že tento rok 2017 bude krajší,šťastnejší a omnoho lepší ako ten predošlý ale nie o toľko než by mal byť rok 2018. Nebudem predbiehať. 
Ďakujem za prečítanie článku a hlavne Ďakujem, že sa v roku 2016 pridali k môjmu blogu ďalší čitatelia, som vďačná za každého nového človeka. Ďakujem, že vás mám. 

Ahojte. Vaša Betty


Komentáre

  1. Držím ti place v splnení tvojich plánov, verím, že to všetko výjde :) ja by som tiež chcela viac cvičiť a celkovo aj viac čítať :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeej moc moc ti dakujem si strasne zlatá a vážim si tvoj komentár a poteší ma to veľmi. Držím aj tebe palce aby ti všetko vyšlo tak ako chceš. :)

      Odstrániť
  2. Ja si píšem zoznam cieľov a celkom mi to funguje :) prajem ti nech sa ti všetky tvoje ciele a sny splnia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moc moc Ďakujem, veľmi ma tešia takéto komentáre. Vždy ma to povzbudí keď mi niekto takto napíše. :) prajem aby aj tebe sa splnili všetky tvoje ciele ktoré si si napísala a ďakujem za tvoj komentár. :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára