Womanology.sk

Ahojky krásky. 

Ešte v Novembri mi prišiel balíček od Womanology a tie ktoré ma sledujete na instagrame ste si to určite už aj všimli. Balíček ma veľmi potešil ale čo je najhlavnejšie, potešil ma prístup a jednanie s paní od Womanology. Bola som prekvapená keď s vybraných vecí mi prišli všetky a to som nedúfala ani, že mi príde napríklad tá bombera. 
S womanology mám už skúsenosti a viem, že nikdy ma veci od nich nesklamali a slúžia mi do dnešného dňa. Fotiť som bola spolu s mojou sesternicou ktorá sa do bundy hneď zaľúbila a navyše, bolo tak krásne slnečno,teda aspoň dovtedy kým sme nedofotili, potom ako naschvál sa zamračilo a nedalo sa už nič fotiť. Našťastie sme to stihli ako sme chceli a tu je výsledok, dúfam, že sa článok bude páčiť. 

Odkaz na eshop: http://www.womanology.sk/
Jednoznačne sa oplatí pozrieť si seshop, našla som si tam viac krásnych vecí a dúfam, že aj vám sa budú páčiť.

V balíčku som si našla 3 veci ale bohužiaľ jedna tu nieje vidieť a rovnako nebola vidieť ani na iných fotkách z blízka čo ma mrzí. Prišla mi krásna bomber bunda (dúfam, že to správne píšem), tričko  s maskáčovou potlačou a nápisom Nothink To Wear (čo ma celkom dosť pobavil ten nápis) a fake septum (keďže si ho nechcem moc dávať prepichnúť, nie, že by som sa bála ale kvôli práci a má to už veľmi veľa ľudí. 


Tričko bol jasný výber, keďže ja som veľká milovníčka Army potlače a celkovo ma láka tá armáda, tak aspoň takto si to ja nejako vynahradzujem, keďže do armády ešte nemôžem ísť a predsa len toto je modernejšie než uniforma :D,Tričko je dlhé a na bokoch má rozparky,zo zadnej strany je o trošku viac predĺžené než z prednej a páči sa mi veľmi, že len tá predná strana je maskáčová a zadná taká šedo-biela. Tričko je už len tým samo o sebe zaujímavé a pekné. 
Čo ma mrzí, že už na ich stránke sa toto tričko a ani bombera nedajú nájsť a nie sú dostupné a neviem ešte či budú alebo nie. 

Čo sa týka bomber bundy, no čo vám poviem? Že hneď ako som si ju obliekla som si povedala, že tá už bude moja navždy? Hneď ako som cestovala do Senice, musela som si ju dať, pretože je neskutočná a nie len mne ale páči sa ostatným ľudom, je to na taký ten army štýl ale skôr by som možno povedala aj, že taká pre pilotov, ak chápete čo tým myslím. Na rukáve je krásny zlatý zips a aj ten hlavný zips má zlatý. Všetky tie nášivky sú v tom štýle ako som už písala. A čo si pamätám je, že nebola ani nejako drahá ako keď si ju chceme kupovať v obchode. Myslím, že do nejakých 30€ stála. A aj to preháňam. Ešte jedna vec ktorá je na nej TOP je tá, že rukávy sú zahnuté presne na tom mieste kde máte lakeť. Celkom ma to zaujalo a ešte som to na žiadnej bomber bunde nevidela. Je hlavne teplá a nosila som ju aj teraz v zime keď vonku nebolo mínus ale samozrejme niečo nad nulou, dala som pod ňu mikinu a mohla som vyraziť. 
A úplne posledná vec ktorú tu mám je fake septum. http://www.womanology.sk/bizuteria/fake-septum/fake-septum-rainbow-pink Už mám doma jeden ktorý mám z Rakúska ale ten je taký moc viditeľný, tento je maličký, jemný,páči sa mi ružová farba a tak kamienky na tomto septume sú jednoznačne ružové. Je mi ľúto, že na fotkách to nebolo moc vidieť ale budem sa snažiť to nejako odfotiť a potom si to budete môcť pozrieť na mojom instagrame. Čo sa dosť divím ale oceňujem drží dobre v nose a po chvíľke ani necítim, že ho tam mám. 

Veľmi ĎAKUJEM stránke Womanology.sk za možnosť spolupráce a verte mi, že všetko v tomto článku bolo písané úprimné a nie za to, že je to spolupráca tak budem vychvaľovať. 

Prajem krásny zvyšok dňa a školákom krásne prázdniny ešte, pretože ani sa nenazdáme a už bude znova škola a stereotyp. Ďakujem, že ste si prečítali dnešný článok. 

Ahojky.

Vaša Betty

Komentáre

Zverejnenie komentára