Ešte jeden darček-DM Slovensko

Ahojte krásky.

Veľmi ma mrzí, že sa hlavne teraz nedá až tak dobre fotiť a fotky nie sú až tak moc kvalitné. Verte mi snažím sa čo najviac. Dúfam však, že aj tak sa vám článok bude páčiť a Ďakujem, za každé jedno prečítanie.

Ešte pred Vianocami mne a iným blogerkám prišli balíčky od DM drogérie Slovensko. Netušila som vôbec, že mi má prísť nejaký balíček a tak, keď som išla na poštu s lístočkom nevedela som čo mám čakať. Čakala na tam mňa veľká krabica a vo vnútri takáto nádherná Vianočná krabička/krabica. Jednu takúto už mám ale to je z minulého roku kedy sme mohli súťažiť o DM box s DM drogerie a mohli sme si ho vyzdvihnúť za 5€ v predajni DM kde sme napísali. 

Ako prebiehajú sviatky u vás? Ja sa dnes moc moc teším, keď pôjdem na námestie u nás v Piešťanoch, kde Ego vystupuje na našich Vianočných Trhoch.

Balíček bol veľmi krásne zabalený. Dôležité je balenie a hlavne na Vianoce a keď vám príde takýto krásny balíček nemôžete povedať nič zlé, pretože už vtedy vidíte, že tá firma nieje hocijaká ale váži si zákazníkov a blogerov a veľa iných ľudí.

Po otvorení krabičky to vyzeralo nejako takto. Bola tam taká ako keby pohľadnica s prianím pekných Vianoc a už samotné produkty.

Ruku na srdce. Koho by nepotešilo sladké. No mňa potešilo jednoznačne a čokoláda tak trošku už zmizla ale pssst,musím to odmakať v posilke.  Je to DM bio Nugátová čokoláda, jemne krémová. 100g. A druhý keksík alebo čokoládku tu mám DMbio Mliečna čokoláda Espresso Crunch 37,5g. Hneď išla mamine pretože ja nemám moc rada kávu ani Espresso. :) 
Milujem sladké od DM a vždy keď tam som tak si niečo vezmem na cestu.

Keď som uvidela toto telové mlieko hneď som si povedala, že moje telo nebude konečne trpieť a nebudem mať tak suchú pokožku. Milujem značku Balea a všetky produkty. Či už je skvelá cenou alebo kvalitou.  
Balea Telová emulzia,kvetový sen. Cítim tam fialku a píšu, že ešte nejaká kosatca,určené pre normálnu pleť. Hydratuje pokožku a chráni pred vysúšaním. 
400ml

Hneď ako som zbadala tento obal som si povedala, že toto sa stane mojím obľúbeným produktom. A čo myslíte? Je to aj tak. Je to sprchový gél marshmallow. Strašne mi to vonia a je tu písané, že tiež hydratuje pokožku. 
250ml

A posledné tu mám vykrajovátka na perníčky. Ja už jedny mám z minulého roku a tak jedny som venovala priateľovej mamine. Mala z toho veľkú radosť presne ako ja s týchto vykrajovátok. Je tam vločka,tá palička,stromček,sob a perníček ako zo shreka. Minulý rok som si aj robila srandu, presne som ho ozdobila ako perníčka a omlúvala sa mu, za to, že ho papám. :D  
Veľmi by som sa chcela poďakovať DM Slovensko za krásny balíček. Robia neskutočne super produkty ktoré rada nakupujem a nie nehovorím to len pre to, že mi poslali balíček ale pre to, že si bez DM vecí doma nepomôžem. Obľubujem veľmi značku Balea a vždy mi vyhovuje. 

Prajem krásny zvyšok dňa. Ahojte 

Komentáre

  1. Tento balik vyzera naozaj super ;)

    Srdečne ťa pozývam na giveaway na mojom blogu ❤

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mna balicek strasne potesil :)

    Pozyvam na narodeninovu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie vykrajovatka máme doma tiež a ja zbožňujem najmä soba ;) celý box vyzerá super ;)

    Ak chceš zapoj sa do giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu ardnaxelaslife.blogspot.sk ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasim s tebou s tým sobom. :) Ďakujem veľmi.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára