Eastpak-Môj Batoh

Ahojky krásky.

Ako sa máte? Ja som si práve pustila pesničku od Ega a tak premýšľam čo by som mohla robiť,priateľ ešte len má prísť a ja som sa rozhodla, že idem napísať ďalší nový článok. 
Ako viete dostala som na vianoce Eastpak,priateľa som tak objímala, že som si chvíľami myslela, že ho udusím a že sa už dusí. :D Chudáčik. K tomuto batohu som dostala ešte dva malé plagátiky ktoré už mám pri väčšom plagáte Ega. Od kedy som ho dostala (batoh) nepustila som ho z rúk a stále ho mám pri sebe,respektíve na sebe. 

Batoh zo stránky: http://www.mojbatoh.sk/
Berte tento článok tak trošku ako outfitový ale je to aj ukázanie nového batohu, pretože ja som z neho naozaj nadšená.
Už dlho som túžila zrovna po tomto,obyčajný čierny s potlačou PODZEMGANG. Milujem celkovo podzemgang, oceňujem ľudí ktorý sú v ňom a som šťastná, že mám tu česť poznať niekoľko z nich. To mi pripomína, že keď už pozerám na to cédečko,mohol by mi ho aj Ego podpísať. 
Podľa fotiek vidíte, že toto je môj najobľúbenejší outfit ktorý by som dokázala nosiť stále. Voľná mikina mám......obtiahnuté nohavice,maskáčové topánky a samozrejme batoh. Bola som fotiť pri POZEMOK u nás v Piešťanoch a keď tam tak fotíme, zrazu kamarát z pozemku pozerá na mňa ja na neho a len pohľady typu: A ty tu čo robíš? 
Fotka ktorá ma mať názov Zákon a Delikvent. Nie tak úplne delikvent ale ani nie najslušnejší človek na planéte,ruku na srdce nikto nie sme nejaký anjelikovia. 
Dlhšie som chcela takúto fotku a som rada, že som mala možnosť ju zrealizovať. Čo na ňu hovoríte? 

Keď už som spomínala toho Ega,išla som na ihrisko a kto tam nebol? Večer mal koncert na námestí, bolo perfektne, užila som si na plno a moc som sa tešila, pretože mi chýbalo sa vyskákať, vytancovať a proste všeobecne odreagovať. Ego rovnako ako ja stále nosí len Eastpaky a tak prečo si s ním nedať fotku keď sme obaja na tom rovnako? 


Komentáre

Zverejnenie komentára