14 Dní do Vianoc-Úvod

Ahojky krásky. 

Rozhodla som sa, že ani ja nebudem po zadu s Vianočnými článkami a tak som sa rozhodla urobiť niečo trošku iné než,blogmas,vlogmas a podobné veci. Ako ste si všimli vybrala som 14 dní do Vianoc. Takže od dnešného dňa každý jeden deň  budem pridávať články, až do Vianoc. Bude to také odpočítavanie. Články nebudú len ako keby moje dni, budú to napríklad inšpirácie na Vianočné darčeky,možno nejaký ten môj deň, obľúbené produkty ktoré mi nesmú chýbať cez zimu,new in,outfity......no proste veľa iných článkov. Dnešný článok je taký úvod do všetkého a niečo čo vám chcem povedať od srdca. 

Ja som svoje ráno začala riadnou šálkou teplého čaju,pretože aj keď je dnes sobota, idem do práce od 11:00-18:00. Verte mi. Moc sa mi ani nechce po náročnom týždni v škole. Všetko však sa snažím brať s úsmevom aj keď dnešná noc bola asi jedna z najhorších za poslednú dobu. Usmievam sa aj cez všetku bolesť, ktorú mi spôsobujú ľudia naokolo,správy ktoré sa dozvedám, situácie ktoré prežívam. Ale snažím sa všetko brať pozitívne a všetko zlé je na niečo dobré.


Asi dva-tri dni do zadu som išla do jedného supermarketu a vonku stál bezdomovec. Baby dúfam, že sa na mňa nenahneváte, že to sem píšem. Neskutočne mi ho bolo ľúto. Aj keď áno, niektorý ľudia si za to môžu sami, že sú na ulici a možno robia bordel, ale verte mi, že to nerobia naschvál. Oni si to ani poriadne neuvedomujú. Ja som všetkým týmto ľudom odpustila, pretože nepoznám ich príbeh, neviem prečo to robia. A tohoto bezdomovca mi ostalo moc ľúto, tak som mu dala aspoň 2€ a páčilo sa mi, že pani predo mnou mu dala mandarinku. Je to krásne gesto, pretože keď vás niekto uvidí,urobí to isté a potom aj toho niekto uvidí, je to taká reťaz a hlavne v týchto predvianočných časoch si musíme navzájom pomáhať. Či už sa poznáme alebo nie. 


 A toto už bola cesta do práce. Na tých cestách sa dokážem občas dosť vytočiť už len skrz človeka ktorý ide predo mnou 20 a ja nervy maximálne. Ponáhľala som a skrz neho som meškala. Ale tak odpúšťam mu,asi to tam nepoznal a nie každý kam prídeme máme odvahu ísť rýchlo a na poslednú chvíľu dupnúť na brzdy a odbočiť kam potrebujeme. Určite baby ktoré ste šoférky ma chápete.


 V práci nachystaná na 7 hodín, ktoré ma čakali. Celkom rýchlo mi to aj utieklo, pretože teraz pred Vianocami je neskutočný zhon a všetci zháňajú darčeky na poslednú chvíľu. Ja si to však nechávam na tú úplne poslednú chvíľu. Hlavne čakám na výplatu a som stále nerozhodná čo hlavne kúpiť priateľovi. Mamina už svoj darček dostala, nemohla sa ho dočkať, že vraj ho súrne potrebovala tak som jej urobila radosť už skôr. Vianoce však niesu o darčekoch ale o tom, že rodina má byť spolu. Musím sa vám ale priznať. Mám veľký strach z Vianoc. Zomrel mi dedko a my ideme tam k babke,bojím sa, že bude to len o plakaní a hlavne, kto prednesie prípitok? Na to bol najväčší odborník dedko. Možno to vezmem tento rok ja do vlastných rúk. V práci som viac než dosť o tom premýšľala, ale aj som si skúšala vymýšľať články, ktoré by vás mohli baviť,ktoré by som mohla zaradiť do tohoto môjho odpočítavania do Vianoc.


 Po práci som zašla s kamarátkou na kávu,priznávam sa bol to ten najlepší čokoládový milkshake,ktorý si dávam v tej istej kaviarni zakaždým keď tam som. Milujem ten milkshake a dosť mi padol vhod po takom návale v práci. Dobre sme s kamarátkou pokecali o rôznych našich obľúbených témach,avšak asi tak po 40tich minútach som musela ísť domov aby som zaniesla auto. Dohodla som sa s mojím trénerom bikrosu, že pôjdeme na kávu. No bola z toho nakoniec večera a hneď keď sme sa najedli, išli sme k nemu. Keďže on je takpovediac starý hudobník,začali sme si brnkať na gitare a začali sme trénovať. Pospievala som si niekoľko pesničiek, naučil ma ako správne dýchať aby som utiahla ten daný tón a zopár pesničiek sme si zahrali. Približne 3hodiny sme strávili len spevom a učením Betty. Ale myslím, že o tom asi neskôr.


A konečne doma, kedy som si ľahla do svojej vyhriatej postele, zababušila sa pod paplón a dopisujem vám tento článok. Ja dúfam, že sa páčil a ak áno zanechajte mi komentár. Ďakujem za každé pozretie, za každú reakciu na článok. Vážim si to. Prajem krásny zvyšok večera tie ktoré to budete práve teraz v noci čítať a tie ktoré až ráno alebo cez deň, prajem krásny nedeľný zvyšok dňa. Užívajte naplno. Ahojte. 

Komentáre