Giordani Gold

Ahojky krásky. 

Asi týždeň do zadu mi prišiel mail v ktorom som mala možnosť zapojiť sa do súťaže s Oriflame. 
Konkrétne ide o maľovanie s produktami od Giordani Gold. Tieto produkty som si mohla vybrať 4 a vytvoriť líčenie s tématikou Talianska. Neviem si pomôcť ale často vidím, že Talianky používajú a dosť sa mi k ním spája a hodia výrazné pery. Talianky sú samé o sebe niečim zvláštne a majú svoje čaro. 
Príde to len mne tak alebo aj vám? 

Dnes má toto líčenie u mňa na blogu tak trošku premiéru, pretože na mojom blogu sa niečo takéto nevidí. 

Ako som spomínala, k Taliankam sa mi hodia výrazné pery, ktoré som si ja moc nedovolila. Prečo? 
Čo sa týka líčenia,som jemnejší typ a uprednostňujem ženskú krásu+nejaká ta špirála a bledší rúž, poprípade aj očné tiene. A tak som produkty vyberala podľa toho aké by sa ku mne hodili a aby som tú moju obľúbenú jemnosť a ženskosť zachovala. 

Prejdem k baleniam  tejto značky,budem úprimná, rúž ma neskutočne moc očaril, pretože tak nádherný obal som ešte nevidela. Zlatý-takže dodržané Gold,krásna farba. Nieje nič čo by som mu mala vytknúť. Čo sa týka očných tieňovguľôčkového typu a s takýmito očnými tieňmi som ešte nemala možnosť pracovať a tak som bola moc zvedavá ako to dopadne. Uvidíte to nižšie. Jedny očné tieňe sú hnedé a druhé také modro-zelené.  A vec ktorú tu mám ako poslednú, je špirála. Ja si potrpím viac než dosť na špirále a verte mi, na svoje mihalnice nedám len tak hocičo. Musím však povedať, že ma milo prekvapila,pekné mihalničky som si s ňou urobila,výdrž naozaj celý deň ale to najhlavnejšie,ide ľahko dolu a nemusím sa s ňou namáhať 10 minút, kým by som ju zotrela si z mihalníc. 








Ako som robila líčenie? 

Na pleť som si naniesla najprv hydratačný krém,naniesla som korektor na miesta, kde sú moje nedokonalosti a zapracovala ho,nasledoval púder a lícenka. 
Mohla som sa vrhnúť na líčenie s Giordany Gold. 
Dlho som premýšľala ako ich nanesiem, ako sa mi budú najviac hodiť,bude to dobré? nebude? Očné tiene som sa snažila moc neprekrývať tak snáď mi to aj vyšlo tak ako som chcela. Tiene sú trošku bledšie a trošku horšie mi chytali ale to bude tými mojími štetcami asi. :(  Zabudla som však spomenúť, že som použila aj podkladovú bázu. 
Na koniec som naniesla špirálu,žiadna očná linka,nehodí sa mi a ak by som si ju už dala, prekryla by som si celé líčenie očí a to nechcem. A na záver nasledoval rúž. 
Ako sa vám páči toto líčenie? 
Je to niečo nové a neobvyklé na mojom blogu, ale ja dúfam, že sa bude páčiť aj tak. 
Ďakujem za každé jedno prečítanie. 


Vaša Betty

Komentáre

  1. držím ti palce v súťaži :)
    aj ja som robila toto líčenie, tak keď chceš, kľudne pozri ku mne na blog :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára