Najkrajšie momenty

Ahojky krásky. Dnešný článok bude menšie instadiary. Avšak rozhodla som sa to pomenovať inak, pretože všetky tieto fotky sú z nádherných momentov ktoré sa mi za poslednú dobu stali. Ich najhlbšie významy vám nebudem prezrádzať ale čo to poviem o každej fotke toho sa báť nemusíte.
A aký máte  deň? Ja som od utorku chorá, hrdlo ma neskutočne bolí a mám dosť silnú nádchu, takže som rada, že som sa ako tak prespala,ale únava ma drží stále.

Neboj láska spolu všetko zvládneme. Čo myslíte z koho pesničky to je? Určite keď sa na ten grafit lepšie pozriete pochopíte kto ho maľoval a komu je venovaný. Úprimne nemohla som sa naň vynadívať. Viete aký mám ja vzťah ku grafitom a ako moc sa mi páčia.


Prišla mi domov nová mikinka o ktorej bude čoskoro samostatný článok na blogu. Neskutočne rada ju nosím a teším sa hlavne na fotenie. Áno je to vulgárnosť ale v dnešnej dobe to nieje nič nevídané a som hrdá, že môžem takto ukazovať svoj názor na určité veci.


 Snáď sa tento chalanisko na mňa neurazí ale veľmi pochybujem.Ľudia toto je človek s veľkým srdcom. Baví ma sa s ním rozprávať, baví ma ho počúvať, brať od neho rady. Hej Miki urobme show.  Ďakujem, že som ťa mohla spoznať.

Cesta na motocross. Ja ako čerstvý vodič som to zvládla na 1 a poviem vám, že odvtedy sa nebojím chodiť sama na aute. Keď som toto zvládla, zvládnem už asi všetko. Bol to naozaj krásny deň, kedy som mala možnosť spoznať nových ľudí, byť na úžasnej akcii, nezaobišla sa však bez zranení ale hlavne v skvelom kolektíve. Chcem sa poďakovať Fox Horná Streda za skvelú príležitosť a veľmi aj ďakujem ta tričko ktoré som od vás dostala.


 Šport, moja asi najobľúbenejšia činnosť a hlavne teraz keď mám niekoho kto so mnou túto záľubu zdieľa je na nezaplatenie pocit. 4kg som dala dole za nejaký mesiac a niečo. Som zo seba rada, pretože vidím tie zmeny a musíte sa radovať so samej seba. To je to najhlavnejšie. Nie len, že chodím do fitka, na bike ale aj na Kickbox. Je to neskutočne perfektný a hlavne užitočný šport čo sa týka hlavne sebaobrany ktorá je pre ženy viac než potrebná si myslím.

K tomu všetkému patrí oddych. Ach ta fotka na pravo ma celkom zabíja, čo by som dala za to sa vyvaliť pri vodu a opaľovať sa. Tak aspoň včera som si urobila girl day. Urobila som si vaňu, masky a podobné ženské vecičky.

Včera ma už doma porážalo a tak ma drahý zobral na večernú prechádzku,dali sme si vajcovku ktorú zbožňujem od malička. Keďže je to teda liečivá voda. Piešťany by boli bez nej stratené si priznajme. Vďaka nej sú kúpeľné mesto.



Komentáre

  1. Tiež som nejaká chorá a bolí ma hrdlo. Je to na nič... fakt tá mikina :-D ja som si to najprv sni nevšimla, len keď som si prečítala :-D ale čo, pekná je :D
    Bože, ja mám teda s jazdami zážitky, odkedy mám vodičák. Vždy sa mi niečo prihodí, ale len keď idem s niekým, keď idem sama, tak je to celkom ok. Aj keď sama som šla len prákrát. :-D Raz keď som išla s bratom, tak mi vraví že do lava :-D a ja som spanikárila že kam sakra chce ísť a preletela som cez celú križovatku, kde chodí dosť áut, pri semaforoch a vošla som do zákazu vjazdu :-D Ja som bola tak v šoku, že až potom mi došlo čo som spravila :D ešteže nešlo žiadne auto, lebo by do nás vpálilo. :-D

    Na mojom blogu prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš :) http://blogbyweilynn.blogspot.sk/2016/10/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Je pekna ze? :D Aj ja hovorim :D
      :D :D Ty si blazon :D ale aj mne sa to stane obcas ze ked idem s mamou tak spanikarim ze co :D ale chvala bohu sa mi este nestalo :D Si proste blazon :D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára