Haul #3

Po dlhšej dobe znova Haul článok. Ja osobne mám hrozne rada články tohoto typu,nechávam sa často inšpirovať, pretože veľa krát majú baby moc krásne veci. Priznávam, že občas trošku závidím. Ale nie len, že na tieto články majú pozitívne ohlasy ale aj negatívne. Ja osobne keď niekomu niečo závidím (nemala by som to ani písať) radšej mu to pochválim a nie ako niektorý zhejtujú celý článok,blogerku a bohužiaľ sa nájdu aj taký ktorý vám tým veľmi radi pokazia deň. Baby ktoré ste blogerky. Nenechajte si nimi kaziť deň a proste ten komentár vymažte a odignorujte. Ja som si zo začiatku z toho robila hlavu ale po čase som sa to naučila totálne ignorovať. Takže vitajte pri mojom novom článku a dúfam, že sa bude páčiť. Ideme na to.


Oblečenie

Mám tu  dve tričká od môjho kamaráta ktoré som dostala ešte akože dodatočne k narodeninám. Sú z Carat tuning párty. Jedno je originál Carat tuning a druhé je od Mototv.


Ešte pred prázdninami som bola so školou na výlete v Trenčíne. Respektíve na dni remesiel alebo niečo také.  Súťaže, kde sa ukazovali žiaci a ako hosť tam prišla Dominika Mirgová. Bola som nadšená pretože som ju vždy chcela vidieť a keď už je niekto so mnou ktorého pesničky zbožňujem zaspievam si s ním aspoň v publiku. Avšak Dominika si ma všimla ako si spievam zároveň s ňou a keď som si šla s ňou urobiť fotku oslovila ma s tým jeeej ty si tá čo spievala, strašne zlatá si bola. Úprimne nevedela som ako sa mám tváriť a ani čo povedať, tak jednoducho Ďakujem. Nedalo mi to a s kamarátkou sme si kúpili od nej tričká Armáda. Super materiál a ten nápis.


S ocinom sme boli u čínancov a ja som už dlhšie hľadala nejaké obyčajné army tričko. Na koniec sa mi podarilo zohnať a odvtedy ho nosím skoro stále. Pretože ja a army, ako ste mohli aj článok vidieť s polovičným outfitom army. 


Milujem obchod Terranova. Občas je na ťažko tam niečo nájsť ale vždy keď tam idem neodídem na prázdno. Navštívila som dve Terranovy. Jednu v Bratislave a druhú v Trenčíne. Hľadala som si nejaké nové tepláky a keďže ja mám skoro všetky veci čierne a snažím sa hľadať už aj iné farby okrem tej čiernej, našla som si tepláky šedej farby s nápisom NYC a ešte aj pri písaní tohoto článku ich mám na sebe. Ďalšia vec z tohoto obchodu sú kraťasy. Kúpila som si ich hlavne pod nohavice na bicykel a do fitka. Našla som si obyčajné dlhé šedé tričko, ktoré sa skôr dá využiť ako šaty a jedného dňa sa mi aj podarilo ho využiť ako šaty, inak som ho nosila ako obyčajne dlhé tričko na nohavice. A vtedy bola akcia, že keď si kúpite 3 veci zaplatíte len za 2 a tú 3tiu najlacnejšiu máte zdarma. Tak som si pri pokladni vzala ešte čiapku na jeseň. 




Doplnky 

Cez leto som išla za mojou sesternicou do Senice ale v Trnave som mala čas ešte tak hodinku a pol. Vybrala som sa do City Arény kde som navštívila CroppTown. Jeden z obľúbených obchodov. Mám odtiaľ veľa vecí a ani tento raz som neodišla na prázdno. Krásna army taška. Je hrozne veľká, zmestí sa do nej nespočetne mnoho vecí a hlavne ide o to, že je army. A keď už si tak stojím pri pokladni uvidela som hodinky a mne sa jedny roztrhli, tak som si vzala obyčajné čierno-biele za 3€.

Kozmetika

Na blogu mojej kamarátky bola Giveaway o krémy od Avon. A mne sa ju podarilo vyhrať. S vecí mám neskutočnú radosť a dosť mi pomohla pretože som si aj chcela kupovať nejaké krémy a nevedela som sa rozhodnúť takže mi to prišlo vhod. 


Bola som na návšteve v Ružomberku a na druhý deň ráno som zistila, že nemám zo sebou ani púder ani nič. A tak šup rýchlo do drogérie a jeden som si vzala. Počula som veľké chváli na púder od Dermacolu a nedivím sa. Je naozaj perfektný a odkedy ho mám, používam len ten. A keď už som bola v tej drogérii vzala som si aj lak od essence. Chcelo to nejakú peknú, výraznú farbu. Podarila sa mi ?


Nesmiem však zabúdať na starostlivosť o pleť, pretože sa mi teraz dosť skazila pleť a kúpila som si dva výrobky od Garnier. Moja mamina používala túto značku a tak som sa rozhodla ju vyskúšať sama. Kúpila som si micelárnu vodu a odličovaciu vodu. Musím povedať, že som s nimi spokojná viac než dosť a asi budem používať aj túto značku naďalej. Máte s ňou nejaké skúsenosti? 



Ostatné

Ja ako veľký milovník Lapačov snov som našla jeden na Carat tuning party a tak som si ho musela hneď vziať. Mám odtiaľ krásnu spomienku a ešte mi aj vyháňa zlé sny. 


A zostanem pri tých sluchádkach. Mne sa ešte predtým podarilo svoje sluchádka zničiť a tak som si potrebovala kúpiť nové. Ale keď už som bola v tom Datarte zbadala som externú nabíjačku,ružový kábel na nabíjačku alebo túto externú nabíjačku a ani ja som si nemohla odpustiť a kúpila som si selfi tyč. Je to ale celkom dosť praktická pomôcka. Veľa sme ju využili s kamarátmi. Nejako moc som si cez leto obľúbila tú ružovú farbu. 



Keď som ešte mala starý telefón kúpila som si na neho dva kryty ale bohužiaľ sa mi pokazil a nedá sa opraviť, takže som si vzala druhý telefón a tak tieto dva kryty predávam. Sú na LG white leon. Ak by mal niekto záujem. Ale kryt na tablet stále využívam a áno aj ten je v ružovej farbe. :D



Cez leto som mala možnosť spoznať úžasného človeka s veľkým srdcom. Hneď prvý deň ako sme sa spoznali mi dal dve veci a to ich CD-podzemgang a sprej. Áno je to nezákonné a bla bla. Ale je to umenie a sú miesta kde to je dovolené. Obom veciam som sa moc potešila a veľmi mu za ne ďakujem.

Ako správna milovníčka BMW som si nemohla nechať ujsť kolekciu autíčok BMW v Alltoys a kúpila si dva malé modely autíčok. 
Proste som správne dieťa, Teraz ich mám nad posteľou a zaspávam s tým, že aj ja budem mať raz také. 


A ako úplne poslednú vec z Haul tu mám knihu  Denník Anny Frankovej. Totálne som si ju zamilovala a strašne rada si ju prečítam pred spaním. Nejako som sa rozčítala a zostalo mi to. Tak sa snažím kupovať alebo požičiavať nové a nové knihy. 


To je všetko z dnešného haul článku. Je to aj posledný článok z Haul série ktorú som začala dávnejšie. Už budú bývať new in články. Ďakujem za prečítanie a prajem krásny zvyšok dňa. 

Komentáre

Zverejnenie komentára