Ako som vždy túžila po tetovaní

Ahojky krásky.


Keď som bola menšia a videla som potetovaných ľudí, závidela som im. Pretože sa mi páčili tie obrázky ktoré majú na sebe a ja som nevedela prečo ich tam majú a nič som o tom nevedela jednoducho. 
Niektorý ľudia si dávajú tetovanie pretože každé jedno má pre nich veľký význam a niekto len preto, že sa mu to páči. Ja som človek ktorý si dáva tetovania, pretože niečo pre mňa znamenajú.

Čo sa týka starostlivosti o tetovanie. Samozrejme svrbí to počas hojenia a robia sa chrasty. Ráno a večer treba umývať s detolom a natierať s bepantenom. A dávať si teda pozor na tie chrasty aby ste si ich neodškrabli pretože sa vám odškrabne farba.

Svoje prvé tetovanie som si dávala v marci tohoto roka. Presnejšie 7.3.2016  A sú to moje iniciálky.
Dávala som si to robiť k jednej mojej známej. Dám vám sem na ňu aj kontakt, lepšie povedané jej facebookovú stránku. Je naozaj moc moc šikovná a je hlavne strašne milá a cítila som sa u nej skvelo. Physic tatto a jej osobný profil Kristína Deáková 
Býva kúsoček za Bratislavou kam som aj ja za ňou cestovala. Má k tomu skvelý prístup a je vidieť, že ju to naozaj baví. Tá atmosféra u nej mi prišla aj taká odlahčená vďaka jej synčekovi ktorý si spinkal v kočiari alebo sa s ním jej mamina hrala. 
Vôbec som nevedela čo mám očakávať od toho prvého tetovania. Či to bude až moc bolieť, alebo len slabunko. Naozaj som nevedela. Sadla som si na lehátko a keď mi to začala tetovať som sa uvoľnila a skoro žiadnu bolesť necítila. Aj keď predsa. Je to na žilách, je tam tenká kožička. No žiadna sranda. Samotné tetovanie trvalo asi 15 minút. Sama mi Kika povedala, že kým si zvyknem na tú bolesť, bude to hotové. A mala pravdu. 


Svoje druhé tetovanie som si dávala robiť v máji. Presnejšie 19.5.2016
O tomto tetovaní som snívala veľmi dlho a odkedy som si vybrala ktoré presne chcem, netrpezlivo som čakala kedy ho budem mať na svojej nohe. Robil mi ho môj kamarát, ktorý potetoval už strašne veľa ľudí. Znovu som nevedela čo očakávať, pretože iná časť tela, omnoho väčšia plocha a o dosť dlhšia práca. Poviem vám, že keď ma začal tetovať bola to pohodička. Hrala som sa na telefóne alebo sme sa spolu rozprávali. No a keď už bol obrys urobený, išlo sa na tieňovanie (vyfarbovanie). Budem úrpimná, poslednú pol hodinu som kričala a prosila aby už prestal. Upozorňoval ma sám, že budem takáto. Vážne tá bolesť sa nedá opísať. Ale tie ktoré máte tetovania ma jednoznačne chápete. Bola som tam vyše 3hodín ale chodili sme ešte na cigaretu pomedzi to. 




Svoje posledné dve tetovania mi robil kamarát ktorý sa ešte len učí. Áno viem, mám to do konca života na tele,nedám to preč. Hmm ale vždy sa to dá prekresliť alebo proste niečim prekryť. Ja mu verím proste a hotovo. Ako prvé mi robil moje znamenie a to mi robil 9.6. a druhé krídla 18.6.
Samozrejme obydve tetovania ma znova boleli ale nie až tak veľmi a tiež boli hotové v priebehu 20tich minút. Krídla ma boleli o dosť viac. Predsa len, znova tenká koža a žily. 



                  Posledné fotky sú s mojim kamarátom ktorý mi tetoval posledné dve tetovania.


Komentáre