Ako mi ide zatiaľ rok 2016

Ahojky krásky.

Ako sa máte? A čo nové? Dnešný článok bude takpovediac "kecací". Chcela by som sa Vám trošku vyrozprávať,čo nové a podobne. Niečo z môjho súkromia a niečo zas nové o mne. Dúfam,že sa Vám takýto článok bude páčiť a budete ho chcieť vydávať na mojom blogu aspoň raz za 3mesiace,približne.



Čo sa týka mojich predsavzatí na rok 2016,zatiaľ sa mi všetko podarí plniť a hlavne tento rok chcem aby bol rok splnených prianí a predsavzatí. Schudla som 3kg. Avšak už približne mesiac je to so mnou také všelijaké a ja neviem prečo,neviem čo sa so mnou deje ale úprimne absolútne sa necítim dobre. Či sa ma neustále nejaká hlúpa choroba drží alebo čo neviem. Ale asi by som mala zájsť ku doktorke. Počasie na mňa hrozne vplýva,mala som hroznú nechuť do jedla ale aj cítim sa čoraz viac a viac unavenejšia.

Od nového roku som sa nejako namotala na autá a môj veľký sen do budúcnosti je.....chvíľa ticha aj keď ste si to už prečítali....kúpiť si BMW e34. Samozrejme aj fotku Vám musím prihodiť,bez nej by to proste nešlo. Začali sa mi viac a viac páčiť BMW. A nie, nie som ako tie paničky,že aha on má BMW ideme ho zbaliť. :D Nie to fakt nie. Takže tento sen si chcem splniť čo najskôr. 


Čo sa týka spoluprác na blogu tak blízke mesiace Vás tu na blogu oboznámim z viacerými firmami. Napríklad 
Tvojabižutéria.sk-http://www.tvojabizuteria.sk/
Zázračné tkaničky-http://www.zazracnetkanicky.cz/
DM ako každý mesiac-https://www.dm-drogeriemarkt.sk/
Áno je toho naozaj moc ale máte sa na čo tešiť. Sľubujem. :) 

Ako ďalšiu tému by som chcela v rýchlosti prebrať je ako to bude na blogu. Viem, že doteraz som nebola vôbec nejako aktívna ale snáď ma chápete a skrz aj to ako sa cítim nemám skoro vôbec náladu na nič. Či už na písanie,fotenie,no proste hocičo. Ale povedala som si, že nemôžem už takto byť. Takže od zajtra budem na blogu aktívna. Respektíve od dnes. Môžete sa tešiť na veľa článkov ktoré mám na pláne vydať. Pár z nich Vám aj prezradím.
Moja starostlivosť o vlasy
Čo je v mojej make up taštičke
Typy
Moja starostlivosť o pleť
Random články
Moja blogová inšpirácia
Rôzne Outfity
Moje základy šatníku
Ukážem Vám ako vyzerá môj deň 
A veľa iných článkov. 

Dúfam, že ste si tento článok prečítali a páčil sa Vám. Ak áno napíšte mi komentár čo si o tom myslíte a ďakujem, že ste si ho prečítali až sem do konca. Ste úžasný. :) Mám Vás rada. 

Komentáre

  1. Držím palce aby ses co nejdříve cítila lépe a na další články se moc těším. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dúfam, že budeš čím skôr v poriadku. Moc sa teším na články a gratulujem k tým -3kg :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára