Unboxing keto diet

Ahojky krásky.



Dostala som možnosť vyskúšať diétu z názvom keto diet. Urobím Vám unboxing a keď to začnem brať, hneď Vám dám vedieť po týždni. Je to dvoj týždnová dieta. Ja potrebujem zhodiť 5-7kg aby som mala akurátnu váhu.

Balíček obsahuje: polievky,kaše,omelety,protein,príchutové tabletky a tyčinky.

Strašne sa teším keď mi konečne prestanú tieto bolesti brucha a pocit na zvracanie. :) Nie môj organizmus nieje momentálne v poriadku a za dnes som zjedla len 2 hot dogy na raňajky. Nie som vôbec hladná ale od zajtra alebo stredy už musím začať s touto diétou od znova. Chvíľu som ju už mala ale potom mi začali tieto problémy. NIE problémy nemám z tejto diéty ale so mnou celkovo niečo nieje v poriadku odkedy som chodila na vyšetrenie kvôli krvnému tlaku.


Napíšte mi do komentárov čo si myslíte o tejto diéte a či niektorá z Vás už má s ňou skúsenosti. Keď som sa rozprávala s pár dievčatami, nemohli si ju vynachváliť. 

Ponúkajú aj balíček pre mužov. Takže ak by ste so svojou polovičkou chceli začať chudnúť,táto diéta by mohla byť pre Vás dobrým začiatkom. :) 

AKO TÁTO KETO DIET FUNGUJE?


Vyvážené porcie

Nemusíte si robiť hlavu s počítaním kalórií alebo so skladbou konkrétneho jedla. Urobili sme to v KetoDiet za vás tak, aby sa vám nectcené kilogramy príjemne zhadzovali.



Pravidelný jedálniček

Jete pravidelne 5x denne, kombinujete jedlá KetoDiet s bežnými jedlami a zeleninou a doprajete tak telu všetko, čo potrebuje. Žiadne hladovanie. Žiadna nervozita.

On-line podpora

Počas celého obdobia, v ktorom budete chudnúť, sú vám k dispozícii skúsení poradcovia KetoDiet, ktorí vás podporia, namotivujú a poradia vám, ak to budete potrebovať. Rovnako vám pomôžu osvojiť si správne návyky.



Komentáre

  1. Zní to zajímavě, ale nemyslím si, že bys potřebovala hubnout. Teda aspoň podle fotek to tak nevypadá, ale sama moc dobře víš, co potřebuješ. Tuto dietu nepoznám, ale co poznám lidi ve svém okolí, kteří jsou opravdu silnější,tak většinou u jiných diet došlo k jojo efektu. Až vyzkoušíš, tak si ráda přečtu výsledek. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hehe si zlata :) ale vazne musim schudnut mam moc kil na svoj vek si myslim a je to na mne dost vidiet ale snazim sa :) k jojo efektu pride ked vydrzia ale potom zas zacnu normalne jest :) tam ide o to naucit sa hlavne zdravo sa stravovat 5x denne a hlavne nepchat do seba zbytocne hovadiny :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára