Ako som sa zbavila svojho zlozvyku

Ahojky krásky.

Na začiatok by som Vám chcela povedať pár vecí ohľadom môjho života trošku a prečo neboli celkom dlho články. 
Neviem či som to už písala ale zdá sa mi,že už niekde áno, avšak napíšem to ešte raz. Za posledný mesiac a pól sa mi vôbec nedarí. A to hlavne po zdravotnej stránke. Minulý týždeň vo štvrtok sa to zhoršilo a ťahá sa to so mnou doteraz a neviem koľko to bude ešte trvať. Snažím sa rozhýbavať ale nejde to,pretože od pondelka minulého týždňa som nič nejedla. Mala som od pondelka každý deň iba raňajky a to je všetko. Nič viac. Nemám skoro vôbec na nič silu a som totálne zničená a unavená. A doteraz je to so mnou také všelijaké ale idem makať. :)

Ďakujem, že ste si to prečítali a ideme na článok o tom ako som sa zb avila svojho zlozvyku. 

Ako inak môj zlozvyk bolo okusovanie nechtov. Minulý rok som s tým na chvíľu zas prestala a potom aj znova začala. Áno je to mega nechutné ale tak nebudeme si klamať predsa. Myslím si, že je nás tu viacero ktoré máme takýto problém a nie len ja. Preto Vám chcem poradiť ako som sa toho ja zbavila.

Všetko to začalo tým, že priateľ mi stále búchal po rukách keď som si ich okúsala. Ale urobil dobre a za to som mu vďačná. Keď som si išla znovu okúsať nechty dobre som si rozmyslela či si ich chcem naozaj okúsať. Nakoniec som sa rozhodla,že musím nájsť spôsob ako s tým totálne skoncovať. A čo mi pomohlo minule?

Stále mi každý radil aby som si ich namáčala do niečoho a podobne. Mne stačilo keď som si ich nalakovala svojím obľúbeným lakom na nechty a potom mi bolo ľúto, že by som si ho pri kúsaní nechtov poškodila. A takto mi to trvalo si odvyknúť asi nejaké 2-3 dni. Teraz je tomu týždeň a pól a moje nechty mi pomaly rastú. Ak chcete ešte aj svojím nechtom dopriať výživu aby Vám rástli pevné a zdravé,hlavne aby sa nelámali,papajte vitamín Zinok. Ja ho mám už druhý mesiac a neviem si ho vynachváliť. Cítim, že tie nechty sú zdravšie a pevnejšie. 

Máte aj vy nejaký svoj zlozvyk? Ak áno napíšte mi na Blogovú fan page a spolu tento problém nejako vyriešime. :) Odkaz na fan page blogu nájdete hneď vedľa článku na pravo. :) 

Komentáre

  1. Držím ti palce čo sa týka zdravotnej stránky a gratulujem, že si sa zbavila toho zlozvyku :)
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára