Po novom roku vo fitku

Ahojky krásky.

Cez tie sviatky som tomu cvičeniu veru nič moc nedala,ale tento rok sa polepším,budem makať o to viac ako ten minulý a dala som si pár predsavzatí,takže ich musím splniť aj keby čo bolo. Pri všetkých mojich tréningoch mi pomáha môj fitness diár od Fitshaker.sk,ktorý si môžte zakúpiť v Pantarhei. Myslím,že stojí okolo 10€. Ale o tomto diári Vám ešte budem rozprávať v inom článku. 
Dnes tu mám teda od znova moje týždne vo fitku. Dúfam, že sa Vám článok bude páčiť a budem sa tešiť na Vaše komentáre. Nehanbite sa mi napísať aj niečo negatívne prosím. Potrebujem vedieť Váš názor. 
A chcete aby som tieto články robila každý týždeň a vy budete so mnou v tom alebo mesačne? :) 


Pondelok
Milujem chodiť cvičiť skoro ráno. Tento deň som mala naplánované, že pôjdem cvičiť už okolo 7mej ale bohužiaľ sa mi nepodarilo ísť o tomto čase a tak som išla cvičiť až o 9tej. Chodiť cvičiť ráno je pre mňa tá najlepšia voľba. A prečo? pretože potom mám celý deň perfektný. Je to skvelý štart do nového dňa a ja sa celý deň cítim skvelo. 
Tento deň som si odcvičila nohy. A dala som si 10minutové kardio. Z nôh som začala cvičiť aj mŕtvy ťah a z toho mám fakt radosť,pretože na druhý deň mám takú svalovicu a cítim, že som si fakt skvelo zacvičila. Cvičila som či už na strojoch ale aj s činkami. S tými hlavne ten mŕtvy ťah a drepy. Vždy 10opakovaní po 5 sérií. Pohybujem sa s váhami na strojoch od 16kg po 32kg. Vždy záleží od toho, že aký to je stroj a ako to je ťažké. V poslednej dobe som si zvykla zapisovať si do mobilu cviky ktoré som si odcvičila.


Utorok
Tento deň som mala voľno a oddychovala po pondelku kde som si naozaj zničila nohy. 

Streda
Voľno.Sviatok. 

Štvrtok
Makala som vo fitku spolu s mojou kamarátkou Saškou. Jej blog: http://sajafrey.blogspot.sk/
Cvičíme radi spolu. Máme jedna druhú a hlavne si pomôžeme keď jedna alebo druhá robí ten cvik zle alebo si ukazujeme nové cviky. Je dobré mať kamarátku ako sparing partnerku. 
Tento deň som znova cvičila nohy. Prečo? Úprimne povedané. Milujem leg day a najradšej si ho dávam každý tréning. Avšak budem musieť zapojiť už aj ruky a chrbát. Brucho som si odcvičila tiež. Brucho sa má cvičiť každý tréning. Neznášam cvičenie brucha a tak si túto partiu tela dávam na začiatku tréningu. Aby som ju mala odcvičenú a pokoj od nej. :D Veľmi rada pri cvičení nôh si pozerám v zrkadle či už na nohy alebo zadok. Baby ruku na srdce ktorá z Vás to nemá rovnako? :D 

Piatok
Nákupná horúčka ktorú by som pomenovala veľmi náročným kardiom. Tento deň som vyskúšala v Bratislave v Auparku jedno obťerstvenie. Volá sa to Eatfit. Skúsila som výbornú baklažánovú polievku so zemiakmi. Môžem jedine doporučiť. 

Sobota
Deň kedy som síce unavená po piatkovom maratóne v Auparku ale idem cvičiť. Musím a hlavne chcem. Chcem chodiť aspoň 3x do týždňa cvičiť. Odcvičila som si konečne ruky a trochu aj nohy. Nevládala som moc na nohy. A samozrejme brucho. Bez toho by to proste nešlo. Musíme aj z toho spaľovať tukové vankúšiky,aby sme neboli ako Homer Simson. No nie? 

Nedeľa
Oddychový deň a spamätávanie sa z toho, že sa ide zajtra do školy. 
A aký bol Váš týždeň baby? Makali ste na sebe? 

Komentáre

  1. Očividne si mala skvelý týždeň. Tvoj blog je super-motivačný! :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veľmi ti ďakujem. Každý takýto komentár ma motivuje aby som pokračovala a neskončila s tým. :)

      Odstrániť
  2. Článek je skvěle napsaný. Opravdu dodáváš motivaci ❤ Rozhodně jsem za týdení články. Až budu zdravá musím se do toho zas pustit. Díky za tento blog ❤

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeej ty si strašne zlatá. Veľmi ti ďakujem a vážim si to :) Si pokladik

      Odstrániť
  3. Super článek! Jen tak btw asi máš stejný mobil jako moje ségra. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára