New in November

Ahojky krásky. Tento new in bude o niečo iný než bývajú ostatné. Nebudú tu len veci ktoré som si kúpila alebo ktoré som dostala na meniny ale aj veci ktoré čakajú kedy sa objavia v článkoch. Dúfam že sa Vám bude páčiť tento článok. Prajem príjemné čítanie a teším sa na vaše komentáre. Určite mi dajte vedieť čo ste si napríklad kúpili vy. :)

Nutne som potrebovala nový šampón na vlasy než stále syoss. Chcelo to naozaj zmenu pre moje vlasy. Už boli také všelijaké po tom syoss a tento elseve som už dávnejšie používala a bola som s ním naozaj veľmi spokojná. Cenu neviem presne ale nejako do 3€. 

Pri vlasoch zostanem a tento mesiac,respektíve tento týždeň sa môžete tešiť na článok o týchto 4 pomocníkoch na vlasy, Som s nimi mega spokojná a do tejto značky sa naozaj oplatí investovať. Je to proste kvalitka. 

Na vlasy mám ešte sprej a tužidlo. Je to na objem a dostala som to od mojej babky. Dodajú mojim vlasom objem čo som sa bála, že sa tak nestane a bude to len nejaká hovadina. 
Nebola to a hurááá konečne nemám splasknuté vlasy. 

Budem to písať tak skákano. 

Ďalšiu a veľmi potrebnú vec k môjmu životu som zohnala v Gate. Je to tento ako keby vankúšik. Popravde je to fľaša do ktorej sa dá teplá voda a priložíte si ju buď na brucho alebo chrbát. Je to v krásnej ponožke (či čo to je:D). 
Cena 3,98€


K meninám som dostala:

Od babky, ktorá ma chápe a vie že som si obľúbila ružovú farbu :D a tak mi kúpila niečo do pohodlia domova. Všetko ružové samozrejme. Kúpila mi jednu väčšiu sviečku, jedno balenie čajových sviečok kde ich je 6ks,deku,pretože milujem sa zabaliť do deky a písať Vám články alebo čítať knihu a poslednú vec koberec pri postel. Mala som tu taký moc tenký a nebolo mi tu tak útulno. Teraz si kľudne na neho aj ľahnem a oddychujem. Je mekučký a krásny.



Od maminy som dostala vytúženú voňavku od Katty Perry. Nie sú to tie diamanty ale taký set. Je tam sprchový gél a voňavka. Veľmi krásne voňajú a hneď som si tieto dve veci moc obľúbila. 


Z primarku mi priniesla obyčajné tmavo-modré tričko ktoré stálo 8€. 

A ešte k tričku aj náhrdelník aby som svoj outfit niečim doplnila. :) 

Úprimne povedané moc si ani nepamätám čo všetko je nové za tento mesiac. Vec ktorú som úplne moc moc potrebovala sú baterky. Sú to baterky Varta ktoré používam do svojho foťáku. Žiadne iné mi v ňom proste nechcú fungovať. Toto balenie som nemohla nechať v datarte a tak som si ho zobrala. 10ks za 4€? No uznajte naozaj som to tam nemohla nechať. 

Teraz typ pre baby. Nie nehanbím sa dať aj túto vec do nákupov. Je to menštruačný kalíšok. Stál 16€ +doprava. Dokopy som platila 19,70€. Tento kalíšok je celkom známy a ako u prvej som ho videla na youtube kanály mamalifestyle. Po dlhom zvažovaní som si ho aj ja zaobstarala. Dostanete k nemu vrecko. Hlavne pred každým použitím ho treba vyvariť a aj po každom dopoužívaním. Ušetrí to peniaze za tampóny a vložky. Hlavne by ste nemali mať bolestivú menštruáciu. 






Komentáre

Zverejnenie komentára