Nestíham...posledná záchrana+kto vyhral giveaway

Ahojte krásky. Už aj na mojom blogu nájdete typy na vianočné darčeky. Veľa blogeriek nám doporučuje či už kozmetiku,oblečenie,niečo do fitka a podobne. U mňa to nebude inak a tiež Vám doporučím svoje obľúbené veci a produkty, ktoré by ste svojím blízkym mohli kúpiť. Či už kamarátke,sestre,mamine alebo aj sebe.
Ideme na to.
O všetkých veciach z tejto inšpirácie sa dočítate v mojich článkoch tento týždeň.


Máte kamarátku ktorá rada chodí do fitka a je to jej životný štýl? Myslím, že tento diár od Fitshaker.sk jej niesmie chýbať. Nájdete ho na Martinus.sk alebo aj cz. Je písaní česko-slovensko. Napríklad na jednej strane je po slovensky a na druhej po česky. 
Nájdete ho aj v Panta Rhei
 Knihy,knihy a knihy. Toto sú moje typy pre Vás. Ja som s týmito knihami bola moc spokojná a hlavne sa mi dobre čítali. A the pointles book od Alfieho môžete kúpiť svojej kamarátke ako také odreagovanie. Či už v škole pred písomkou alebo doma keď sa bude nudiť. 
 Znova,keď máte kamarátku ktorá rada cvičí alebo ak máte niekoho kto má rád iné tričká než z obchodov navštívte Gotriko.sk. Nájdete tam tričká nie len youtuberou ale aj tričká s rôznou tématikou

Neviem ako vy,ale ja milujem tieto tetovačky. Jasné nemáme 5rokov ale predsa len,nie sú to tetovačky zo žuvačiek. Ale ten náhrdelník. Zoženiete ho na eshope tvojabizutéria.sk

 Kto by sa cez vianoce nepotešil eos balzámiku? Najlepšie ich zoženiete naeosbalzamik.sk V tomto eshope pracujem odosielam objednávky a hlavne ich balím vianočne. :) 

A čo tak nejaké tričko? Poprípade kozmetická taštička. Buď v New Yourkery alebo aj v Gate. Taštička je z NY a tričko z Gate. 

Alebo kto má rád rôzne somarinky do izby ako ja,doporučujem nejaké papierové vreckovky v škatulke alebo zápalky na sviečky,aby ste sa nepopálili alebo aby sa Váš známy nepopálil. Veď to poznáte,keď máte už sviečku skoro na spodku a snažíte sa so zapaľovačom ju zapáliť. Spálené prsty. :D Nájdete v DMdrogérii. 

Riasenka,ceruzka na oči,korektor alebo rúž,maslo na pery? 
Tieto veci nájdete na stránke Elnino.sk



A výhercom vianočnej Giveaway sa stáva:

Romana Mináriková

Výherkinu som už kontaktovala mailom. :) Nevešajte hlavu. Bude aj novoročná Giveaway. 

Komentáre

  1. Super tipy! :)
    www.catherineribbon.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článok, super nápady na darčeky :) a moc moc moc ďakujem za výhru :) 😘💕

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára