Moja motivácia

Ahojky. Možno si niekto pamätá a možno niekto zas nie, ale raz som už robila článok o mojej motivácii. Veľa z Vás mi aj písalo, aby som urobila takýto článok. Do komentára mi určite napíšte aký článok chcete na mojom blogu si ešte prečítať. Budem Vám za to moc vďačná. Dnes to bude o tom čo ma motivuje pri cvičení,pred cvičením alebo aké obrázky a podobne. Nezabudnite že v piatok znova bude článok o mojom ďalšom týždni. Snáď sa bude páčiť aj tento článok. Prajem príjemné čítanie. :)

Motivácia je základom k úspechu.      Najdôležitejší je cieľ.         Je len na tebe akú cestu si vyberieš. 

Prvá z hlavných motivácii ktoré mám sú fotky. Či už sú to fotky na instagrame,facebooku alebo na googli. Aj keď sú to len obyčajné obrázky s nápisom,alebo fotky žien ktoré cvičia.
Obľúbené FB stránky: Fitshaker.sk a Cvičení doma. Nezabúdajte aj na fitness trénerky ktoré majú svoje facebookové stránky. Na instagrame keď si dáte do vyhľadávania rôzne názvy ako fit,fitnessgirl a podobne nájdete tiež veľa zaujímavých ľudí. Ja si ich dám sledovať a ich fotky ma moc motivujú.
Motivujte sa vlastnými fotkami. 
Neviete ako ? Napríklad chcete schudnúť,odfoť si svoje brucho a každý týždeň si rob nové a nové fotky. Uvidíš zmenu. Zameraj sa na časť tela ktorú chceš zmeniť a aj na celé telo. Ja sa sústredím na brucho hlavne.


Stanov si cieľ. Tento krok je naozaj dôležitý. A prosím Vás stanovte si reálne ciele a nie, že za  týždeň schudnem 10kg. Aj také poznám čo toto robia. Netýrajte sa hladovkou ale jedzte normálne prosím. Ja som si stanovila ročný cieľ. Schudnúť do konca roka 2016 na 60kg. Ale ak sa mi toto nepodarí nebudem nahnevaná.budem akurát tak vypracovaná a budem mať svaly,kvôli ktorým bude moja váha o niečo vyššia. Aj keď úprimne,o váhe to ani moc nieje, ale ak sa niekomu zdá, že je vaša váha na vašu výšku väčšia tak s tým niečo robte.Urči si cieľ. Napríklad: do konca roka 2016 budem mať postavu o niečo chudšiu a svalnatejšiu, alebo do konca roka 2016 sa neučím všetko o zdravom životnom štýle, budem sa tým zaoberať a vypracujem sa viac než som myslela, že som schopná.

Pesničky pri cvičení. Áno aj toto je jedna veľmi dôležitá vec. Nájdi si pesničky, ktoré ta motivujú,ktoré majú dobrú hudbu na drepovanie napríklad,ktoré majú dobrú hudbu a text na behanie. Na youtube si ich nájdete naozaj veľmi veľa. Stačí si dať motivation song a podobne. Ale napríklad ja počúvam pesničky od Ben Cristovao. S Kavalierom majú fakt perfektné pesničky. Ako napríklad: Nemužu si dovoli,Težky váhy,žiju pro to. A veľa iných. Ja som si našla skvelé pesničky na cvičenie aj od kontrafaktu. Ale záleží na Vás ako si tú pesničku vezmete.

Komentáre

  1. Super článok- ako vždy ;) Som rada, že si ho napísala a možno aj ja konečne vydržím cvičiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekná motivacia. Na to si ale človek musí stanoviť cieľ a snažiť sa. Ho dosiahnuť kvôli sebe a nie kvôli druhým. :) inak sa mu tento cieľ nikdy nepodarí.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju novú adventnú GIVEAWAY o knihu ako si vyrobiť Anjelikov

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára