Mikulášku dobrý stríčku

Ahojky krásky. 

Dostali ste od mikuláška nejaké dobré sladkosti? Poprípade veci? Zdá sa, že ja som tento rok poslúchala a mikuláš mi toho priniesol viac než dosť. Veľmi mi urobili radosť všetky veci a okey,tých sladkostí nebolo málo a už sa vidím zajtra doobeda vo fitku behať hodinu,aspoň rýchlu chôdzu keď nebudem vládať behať. Ja viem zhrešiť by sa nemalo ale keď sú to moje obľúbené sladkosti,no proste neodolala som. Ale sľúbila som nie len sebe ale aj svojmu priateľovi, že vždy len jedna kocka alebo jeden kúsoček z čokoládky alebo inej veci. A to len 2x to týždňa. Dobre maximálne 3. Ale nemôžeme si proste odopierať radosti života. Patrí to k životu a nemôžem furt len na to pozerať. Vydrží mi to dlhšie a nebudem ani tlstá. 

A čo mi teda nadelil mikuláš? Sladkosti neúrekom a som naozaj zvedavá kedy to spapám. Mám to aspoň do februára. . :D Medzi najobľúbenejšie sladkosti u mňa patrí milka čokoláda,ale len obyčajná mliečna a tofife. A tieto sladkosti ma neminuli a našla som si ich v balíčku. Ďalej tu mám čokoládový stromček,s priateľom spoločnú čokoládku,respektíve bonbonierku,perníček a niečo som už aj spapala. Viem, že som napísala, že je toho moc ale je toho fakt moc. Na mňa.

Mám tu aj niečo na pitie. Najviac ma potešili čaje,pretože som naozaj hrozný čajíčkar a strongbow. Mňam mňam. 

A nezabúda sa ani na oblečenie. Od môjho priateľa som dostala krásne kraťasy na spanie,papučky a ponožky.



Od maminy ponožky ktoré sú s vianočnými motívmi a vec ktorá nieje na oblečenie ale zíde sa mi veľmi, je to intímna hygiena. Na ňu by sme dievčatá nemali zabúdať. 

Poslúchali ste? Nebola žiadna cibuľa? Ja som nedostala ani uhlie,ani varechu a ani cibuľu. Krásny večer prajem. 

Komentáre

  1. No ty si mala krásneho Mikuláša :-)) Ja som posluchala nadmieru !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Musela jsi být opravdu hodná :D Ty ponožky jsou opravdu úžasné :) Já letos dostala převážně ovoce :3 GIRL OnLINE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Chesus Christus tie papuče, ja zomriem aké sú krásne.. :-O
    Inak tento gél na intímnu hygienu mám tiež a je moc fajn, čoskoro ho budem recenzovať na blogu :-)

    PS: Pozývam na giveaway ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára