Mary Kay

Krásny deň prajem. 
Pamätáte si na prvú časť mary kay tu na mojom blogu? Ako viete, tak táto kozmetika patrí medzi moje TOP a ani v tomto prípade nesklamala. Milujem túto značku, pretože ich produkty sú skvelé a kvalitné. A čo tu mám dnes? 


Prvé Vám asi predstavím očné tieňe. Tieto očné tieňe sa hodia hlavne na jeseň a zimu. Ich farby sú také teplé a výrazné. Tieto 4 farby  sa hodia či už len na bežné nosenie ale aj na nejaký ten ples. Pokiaľ máte v rovnakých rabách šaty alebo v obyčajnej čiernej. Tieto očné tieňe som poriadne otestovala a dostali ma. Nič žiadna chybyčka. Výdrž? Maximálna. Ja som ich nosila od rána 7mej do večera cca 22:00. Bola som vážne prekvapená ich výdržou. na očiach vyzerajú omnoho krajšie než v samotnej paletke.
Cena: 20,50€ Nájdete ju v dvoch variantach. Tejto a ešte v bledších odtieňoch.
http://www.marykay.sk/sk-SK/Dekorativna-kozmetika/Oci/Ocne-tiene/Mary-Kay-Paleta-ocnych-tienov/Metro-Modern/200303.partId?eCatId=10021

Rúže a ja. Hmm,perfektná kombinácia. Keď som mala tento rúž na sebe,dávala som hlavne fotky na instagram,a veľa z Vás mi potom písalo, že sa Vám veľmi páči. Je to tiež farba na jeseň,zimu. Hodí sa dokonalo k paletke ale aj k tretiemu produktu od značky Mary Kay. Neviem ako vy ale keď si dám tento rúž,vezmem si servítku a otlačím do nej rúž. Zostane matnejší a nebude sa rozmazávať. Takto to môžete urobiť aj niekoľko krát. Aby bola požadovaná farba krásne na perách a vy ste mohli zažiariť vonku. Hodí sa či už k tmavšiemu ale aj bledšiemu líčeniu.
Cena: 14,40€ A nájdete ho aj v iných odtieňoch na odkaze ktorý dám sem.
http://www.marykay.sk/sk-SK/Dekorativna-kozmetika/Pery/Ruze/Mary-Kay-Zamatovy-ruz/Berry-Stylish/200296.partId?eCatId=10015


A posledná vec ktorú milujem je lak na nehty. Tiež sa hodí na jeseň,zimu. Výdrž je cca ten týždeň až dva,podľa toho čo robíte, Keď umývate každý deň riad alebo upratujete častejšie,pochopiteľne jeho výdrž nebude až tak dobrá. Po dvoch vrstvách má tento lak naozaj výraznú farbu a hodí sa ku všetkému. Teda hlavne k tmavším veciam. Nájdete na stránke aj iné farby na tieto obdobia. Ja som si tento vybrala pretože sa hodí k dvom predošlým produktom a keď sa s nimi nalíčim a dám si tento lak,ešte aj nejaké tmavšie oblečenie,nakulmujem vlasy vyzerá to skvelo a aj cez večer. Prirovnala by som to k večernému looku.
Cena: 10€
http://www.marykay.sk/sk-SK/Dekorativna-kozmetika/Nechty/Mary-Kay-Lak-na-nechty/Berry-Stylish/200300.partId?eCatId=10637

A k týmto všetkým produktom, keď si objednáte aj tieňe aj rúž ale aj lak na nehty dostanete krásnu taštičku zdarma.
Je to aj skvelý typ na darčeky pre maminu,kamarátku ale kľudne aj babku,alebo hocikoho z rodiny. Každá žena predsa chce byť krásna a nejde o to koľko má rokov,ale na koľko sa cíti. :)

Komentáre

Zverejnenie komentára