Výhra od Patty

Zapojím sa? Nezapojím sa? Skúsim šťastie a zapojím. Vyplatilo sa to. Zapojila som sa do súťaže ktorá bola na Xoxo Patty blogu. Veľmi som vždy túžila vyskúšať produkty od Biodermy. Verím že mi budú dobre slúžiť a budem s nimi spokojná.



Vyhrala som teda taštičku bioderma so 6timi produktami. Veľmi sa mi na Bioderme páčia už len samotné balenia. Je to cestovné balenie.
Táto taštička obsahuje produkty z rady Sébium.

Prvým produktom ktorý Vám ukážem je Micelárna Voda. (malé balenie 100 ml, veľké balenie 500ml)
Sébium H2O je prvou špecifickou odličujúcou micelárnou vodou na zmiešanú a mastnú pokožku.Pre dokonalé odlíčenie a celkové rešpektovanie aj tej najcitlivejšej pokožky napodobňuje prirodzené zloženie kože.
Vďaka patentovanému komplexu Fluidactiv reguluje kvalitu kožného mazu, čím zabraňuje upchávaniu pórov a upokojuje pokožku.Je obohatená o čiastiace zložky, glukonát zinočnatý a síran meďnatý.
Sébium H2O čistí pokožku a reguluje tvorbu kožného mazu.

Ďalším produktom je Sébium Global (malé balenie 15ml, veľké balenie30ml)
Vďaka využívaniu najnovších dermatologických poznatkov je Sébium Global jedinou dermatologickou starostlivosťou, ktorá vďaka originálnemu patentu biologicky reguluje zloženie a kvalitu kožného mazu.
Tým zabraňuje vzniku nedokonalostí a akné. Sébium Global je teda prvou starostlivosťou, ktorá rieši príčiny a následky akné.                                                                                                                                                                              
Vďaka unikátnej patentovanej kombinácii Bakuchiol + patent Fluidactiv sa pokožka učí regulovať kvalitu kožného mazu a pomer mastných kyselín, tak aby sa kvalita kožného mazu priblížila kvalite kožného mazu zdravej pokožky.
Čím efektívne zabraňuje vzniku - akné -  vyrážok a čiernych bodiek. Kombináciou dermatologicky aktívnych zložiek, ako sú AHA estery, kyselina salicylová a kyselina citrónová,bránia hrubnutiu pokožky, odstraňujú vrchnú odumretú vrstvu buniek, a tým zabraňujú vzniku vyrážok, akné a čiernych bodiek. 
Glukonát zinku v spojení s enoxolónom upokojuje a zmierňuje začervenané spojené so zápalovým procesom.                                                  

Produkt ktorý ma veľmi zaujal je Gel Moussant (malé balenie 15ml, veľké balenie 200ml)
Sébium Moussant -  čistiaci penivý gél jemne čistí pokožku a vďaka patentovanému komplexu Fluidactiv® reguluje kvalitu kožného mazu.
Je obohatený o čistiace látky, glukonát zinku a síran meďnatý.
Sébium Moussant čistiaci penivý gél čistí pokožku a znižuje tvorbu kožného mazu.

Posledným produktom ktorý sa nachádzal v tejto taštičke je Pore Refiner.  (malé balenie 15ml, veľké balenie 30ml)
  • Prebytok kožného mazu, stres, tabak, znečistené životné prostredie – existuje množstvo faktorov, ktoré spôsobujú rozširovanie vašich pórov.
  • BIODERMA, expert v kožnej biológii, vytvorila Sébium Pore refiner sťahujúci póry: Tento koncentrát zlepšuje vzhľad pokožky – zjemňuje jej štruktúru, ktorá je pravidelnejšia a jasnejšia, póry sa stiahnu a sú menej viditeľné.
  • Exkluzívny patentovaný komplex Fluidactiv® biologicky reguluje kvalitu mazu, zabraňuje  opätovnému upchávaniu pórov a vzniku nedokonalostí.
  • Kyselina agarová má silné astringentné účinky, sťahuje póry a zjemňuje vzhľad pokožky.
  • Antioxidanty prinavracajú pokožke jej prirodzený jas.  


Súčasťou balíčka neboli len produkty. Bola to priesvitná kozmetická,respektívne cestovná taštička s logom biodermy a vrchom a spodkom tmavo modrým. A perníček akože krému Sébium globál. 



Nezabúdam ani na vzkaz  od Patty.

Komentáre