Tunely,tunely a tunely.

Ahojte krásky. Ako sa máte? Ja úplne skvelo,hlavne keď idem písať tento článok. Moc som sa tešila keď Vám ukážem svoju objednávku z rebels-shop.sk
Na tomto eshope nájdete nie len tunely a plugy ale mnoho ďalších vecí tak sa jednoznačne pozrite na eshop. :)

Ako viete nosím v uchu tunely a mala som myslím že len jeden alebo dva tunely. Teraz sa to však zmenilo a mám ich omnoho viac, hlavne vďaka rebels shopu. :)
Našla som si tam hrozne veľa tunelov a plugov. Tí ktorý však chcete začať s tunelom, ale aj tí ktorý chcete zväčšiť napr z 8mm na 10mm nájdete tam  pre seba rozťahováky do ucha. 

Tento článok bude ako keby taký haul tunelov a plugov do ucha. 

Nebudem sa už moc vykecávať a ideme na to. :)

Prvými začnem plugmy. Tých mám viac a som z nich naozaj nadšená. 

Ako prvý tu mám krásny ružový plug. Jednofarebný ale vážne moc krásny. Vynikne v uchu a strašne moc sa mi páči. Na eshope ho nájdete od 6mm-25mm. Cena 2€
Materiál: plast

Ďalší plug ktorý som si zaobstarala je s moc zvláštnymi vzormi. Hneď ma zaujal a tak som sa rozhodla si ho vziať. Vyzerá moc krásne v uchu. Je to plug so závitom. Nájdete ho od 8mm-20mm. Cena 3€ 
Materiál:plast

Plug ktorý som jednoznačne musela mať je práve tento. Milujem všetko na čom je army. Mám doma bundičku šatku a iné veci a ani plug mi nesmel chýbať. Hrozne mám z neho radosť a teším sa keď si ho vezmem na Halloween keď pôjdem za vojačku. Nájdete ho od 6mm-16mm. 
Cena:3€
Materiál plast

A teraz dva ktoré sú vážne TOP. Sú to polodrahokamy a keď som ich videla na rôznych facebookových stránkach začala som hľadať. Nikde však neboli. Narazila som na tento eshop a prezerám si stránky a moje vytúžené plugy som našla. :) Jeden je biely a druhý tyrkysovo modrý. Presne k tomu tyrkysovému mám aj prívesok kamienika z  hradu.
Nájdete od 6mm-20mm. Ale len ten biely. Vôbec nemôžem nájsť ten tyrkysový. :( 
Cena 3€
Materiál polodrahokam. 
Výrobok nevystavovať slnečnému žiareniu! Organický materiál môže pod vplyvom vlhkosti alebo vysokej teploty prasknúť, prípadne môže dôjsť k deformácii tvaru výrobku.


Tunely:
Prvý tunel je  dosť zvláštny. Naozaj ľahký materiál a ani necítim že je v uchu. Presne je to tenkostenný silikón. Vyzerá pekne v uchu a ide tam fakt ľahko. Cena je len 1€ a nájdete ho od 12mm-22mm. 

Ostávam pri jednofarebných tuneloch a na zimu som sa rozhodla vziať si modrý a biely. Myslím že sú to fakt super farby na zimu a teším sa keď ich začnem nosiť. Určite ich uvidíte aj v zimných outfitoch. Konečne sa nemusím báť tých nekvalitných tenkých plastových tunelov ktoré sa šróbujú. Vždy mi praskli a vypadli. :)


Tento tunel ma vždy vystraší v noci keď idem okolo zrkadla. Totižto svieti v tme a ja sa vždy zľaknem. :D Už raz som mala rozťahovák ktorý svietil v tme a teraz mám aj tento tunel. Cez deň je zelenej farby a v noci krásne na zeleno svieti. 
Nájdete ho na eshope od 6mm-25mm. 
Materiál silikón a cena 2,50€

A teraz tie dva na ktoré som sa fakt tešila bola som na ne zvedavá. Prvý je biely a ako keby vezmete farbu a postriekate ho. Je to moc krásne a zaujímavé. Tento tunel je šróbovací a fakt je moc moc krásny. Je od 6mm-16mm, cena 3,50€ a materiál chirurgická oceľ.

A posledný tunel je takýto fialový. Nieje so závitom a ľahko sa dáva do ucha. Je moc ľahký v uchu a pekne to vyzerá. Tiež ako keby ho niekto pofrkal z farbou ale je jej tam viacero. :) Hihi. 
Je od 6mm-25mm. Je to tiež chirurgická oceľ, cena je 3€

Som fakt moc vďačná za tieto tunely a plugy, pretože sú to naozaj kvalitné kúsky a hlavne sú za dosť malú cenu než ich zoženiem u nás. U nás jeden taký obyčajný tunel stojí 5€ čo mi príde vážne hrozne moc. :( Našťastie som objavila tento eshop a každej z Vás doporučujem sa pozrieť. 

Krásny deň Vám prajem a dúfam že sa článok páčil. :) 

Komentáre

  1. Ahoj urcite ti poradim :) Napis mi na mojom facebooku :) Betty Behanova :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj chcela by som sa opýtať lebo nedávno som si dala rozťahovák do ucha no ale len do jedného a do druhého si zatiaľ dať nechcem no a teraz neviem čo si mám ddať do druhého ucha mám si tam dať normálnu náušnicu nejakú alebo čo ? nechcem vyzerať jak krava

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :) daj si tam normalne nausnicu :) aj ja mam v druhom nausnicu :) neboj nebudes vyzerat ako krava :D :) je to uplne normalne :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára